190
MED6DE2D32BDDA44DF1934FDAADF978CB05

En totalrenoverad lägenhet med närhet till allt vad Kullavik har att erbjuda!

Kommande®

Kullavik, KULLAVIK

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,876 Inkl. VA, TV, bredband via fiber, parkeringsplats.
Antal rum2 rok
Boarea58 kvm

Ansvarig mäklare

Nu får ni chansen att förvärva en totalrenoverad bostadsrätt som inte lämnar mycket i övrigt att önska. Denna bostadsrätt om 2rok fördelade över 58 kvm är lika stilrent som praktiskt renoverad. Här finner ni ett nyrenoverat kök från Marbodal med god skåpsförvaring, ett nyrenoverat badrum med tvättutrymme samt enhetliga ytskikt som guidar er runt i denna bostad. I övrigt finner ni en soldränkt balkong som ger er sol från förmiddag till kväll, som dessutom vetter mot grönområde, vilket i sig gör denna balkong nästintill helt fri från insyn. Som pricken över i:et har ni även ett extra förråd om ca 6kvm som hör till lägenheten - perfekt för säsongsprydnader eller säsongsbetonade kläder. Kan det bli så mycket bättre? Jag vågar påstå att det är svårt att hitta en likvärdig tvårumslägenhet i Kullavik.

Området som omgärdar bostaden är lika lugnt som naturskönt. Vackra promenadstråk varvas med stigar i skog och mark. Genom en promenad eller med cykel tar ni er enkelt ner till havet där ni kan ta ett svalkande dopp på något utav många smultronställen. I Kullavikscentrum, en kort promenad bort, finner ni en livsmedelsbutik där fredagstacosen kan inhandlas. I övrigt så får ni goda kommunikationsmöjligheter till så väl Göteborg som till Kungsbacka via bussförbindelser eller via väg 158. Detta gör att ni som antingen jobbar, studerar eller vill roa er i någon av dessa städer enkelt kan ta er till och från på ett smidigt sätt. Inom närområdet finns det skolor för barn i alla åldrar.

Låter ovan intressant? Kontakta då ansvarig mäklare Gustav Westergren redan idag för mer information!

Om området

Kullavik är ett utpräglat villasamhälle. Här finns Kullaviks Båthamn och Kullavikskyrkan. Kullavik har flera vikar, badstränder och klippor typiska för den svenska västkusten, Korshamn, Kyvik, Kullaviks hamn, Gillvik, Kullsvik och Skalvik. I samhället finns skolor och förskolor med diverse inriktningar.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg