510
MED6EB0567FC8014846AC5C44065234D715

Såld!

Bromma Mariehäll, Bromma

Kratsbodavägen 50 C, Vån 4 av 5

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,014 inkl värme, VA, sophantering (plus obligatoriskt tillägg på 190 kr för TV (18 kanaler), bredband 100/100 Mbit och telefoni)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea49 kvm
Våning4 (hiss finns)
LägenhetsnummerC1404
Byggår2016/2017
Driftskostnad417 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 2,880,000

Ansvarig mäklare

3 METER TILL TAK - NYSKICK - ÖPPEN PLANLÖSNING - EXKLUSIVA MATERIALVAL - GEMENSAM TAKTERRASS - HISS - FRANSK BALKONG - Snabbt tillträde möjligt.


Fantastisk 2:a med 3 meter i takhöjd i det populära The Bronze. 49 välplanerade kvadratmetrar med hög standard. Detta tillsammans med den franska balkongen ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Påkostade materialval i hela lägenheten med bland annat vitvaror från SMEG. Väggarna är vitmålade och golvet består av ekparkett i fint mönster. Trivsam förening med låga avgifter. Kort gångavstånd till Sundbybergs Centrum med tunnelbana, pendel och ett stort utbud av nöjen och närservice.

Om området

Mariehäll är en mycket expansiv del av Bromma där nya bostäder vuxit upp den senaste tiden och många nya planeras framöver. Området ligger på perfekt avstånd till Sundbyberg med ett stort utbud av butiker samt goda kommunikationer.

Inte långt från Mariehäll hittar du promenadstråk längs med vattnet samt Brommakullarna som erbjuder öppna vidder och trevliga motionsmöjligheter.

Kommunikation

Tvärbana i området ger goda tvärkommunikationer. På några minuters gångavstånd når du Sundbybergs C med pendel som tar dig på tio minuter till Stockholm C. Här finns också tunnelbanans blåa linje samt ett flertal bussar, vilket gör att kommunikationerna är mycket goda. Ett flertal av SJ-tågen stannar även här.

Tvärbanan trafikerar Karlsbodavägen/Bällsta Bro på sträckan Alvik - Solna Station och kommer enkelt att ta dig till Alvik på 5 minuter och på 12 minuter kommer du även nå Solna C. Tvärbanan går även söder ut mot Liljeholmen, Gullmarsplan och Sickla udde.

Vid Bromma Center har du även Bromma flygplats som snabbt och enkelt tar dig till ett stort antal destinationer utan att för den sakens skulle störa området.

Närservice

I Sundbyberg finns också ett stort utbud av butiker, restauranger och närservice. Signalfabriken är nybyggt köpcentrum i central Sundbyberg endast några minuter bort.

Dessutom är avståndet inte långt till Bromma Blocks, ett modernt köpcentum med allt du kan önska dig.

Bilder

Planritningar

Planskiss

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
49 kvm
Areakälla
föreningens information
ALLMÄNT
När du kliver in i lägenheten genom säkerhetsdörren märker du att det här boendet är lite utöver det vanliga. Svårslaget läge högt upp med fint ljusinsläpp och fin utsikt. Lägenhetens inredning har valts med fin känsla och precision. Här finns exklusivt badrum i karaktärsfullt utförande, ett genomgående ekparkettgolv i Holländskt mönster, stilfullt kök från Ballingslöv med påkostade vitvaror från Smeg. Smart planering som även inrymmer en klädkammare för praktisk förvaring. Välkommen in...
KÖK
Kök från Ballingslöv med snygga vitvaror från Smeg i form av kyl/frys, integrerad induktionshäll och ugn, kolfilterfläkt och integrerad diskmaskin. Ljus bänkskiva i stenkomposit med uppvik i bakkant och vita överskåp matchar snyggt med de mörkblå underskåpen. Fransk balkong bjuder på ett behagligt ljusinsläpp och ger möjlighet till ventilering.
VARDAGSRUM
Vardagsrummet har en trivsam, öppen planlösning med köket. Ekparkett på golvet och väggar målade i vitt.
SOVRUM
Lägenhetens sovrum är mycket rymligt med plats för dubbelsäng och ytterligare möbler som exempelvis garderober. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt.
HALL / KLK
Vid hallen finns plats för avhängning. På golvet finns keramiska plattor med kalkstensuttryck och väggarna är vitmålade. Intill hallen finns en rymlig klädkammare och ger goda förvaringsmöjligheter. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.
BADRUM
Helkaklat badrum i ljusgråa toner med keramiska plattor med kalkstensuttryck. På väggarna är dessa så stora som 60x60 cm vilket ger en fin karaktär till rummet. Utrustning i form av WC, kommod, dusch, handdukstork och kombimaskin (Smeg) inbyggd i skåp. Infällda spotlights i taket och integrerad belysning i spegel. Golvvärme på el ger en behaglig komfort.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 3,014 inkl värme, VA, sophantering (plus obligatoriskt tillägg på 190 kr för TV (18 kanaler), bredband 100/100 Mbit och telefoni)
Driftskostnad
SEK 5,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,000
Försäkring
SEK 2,000
Beräknat antal personer
2
Kommentar
*Uppgifterna är en uppskattning*
Andel i föreningen
0.85 %
Andel av årsavgiften
0.85 %
Tillträde
Snabbt tillträde möjligt
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2016/2017
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Energideklaration
Utförd 3/24/2019
Energiklass
D
Energiprestanda primärenergital
93 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övrigt
Tillgång finns för samtliga medlemmar till en gemensam takterrass i porten med vidsträckt utsikt och solchans från morgon till kväll. I källarplanet finns bl.a. lägenheternas förråd, garageplatser och gemensamma cykelrum.
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Till lägenheten hör ett förråd i källarplanet. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.
Förening
Namn
BRF The Bronze
Om föreningen
Föreningen BRF The Bronze består av totalt 125 lägenheter med 1-3 rum och kök i varierande storlek från 27 till 78 kvm. Man äger fastigheten Stockholm Alphyddan 13 som består av tre huskroppar med fem till sju våningar. Adressen är Kratsbodavägen 50A-D. Husen är nyproducerade där inflyttningen skett från hösten 2016 till februari 2017. KOD arkitekter står bakom den fräcka designen och utformningen som gör boendet unikt. Smarta planlösningar och exklusiva materialval prägler lägenheterna.

Nybyggnadsprojektet har utförts av Glommen & Lindberg som byggherre.
Organisationsform
Bostadsrätt
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Antal lägenheter
125
Tv och bredband
Med ett obligatoriskt tillägg på 190 kr på månadsavgiften ingår bredband 100/100 Mbit, TV Ownit BAS (ca 18 kanaler) och telefoni. Möjlighet finns även för medlemmen att själv teckna ytterligare TV-kanaler och bredband med kapacitet på 500-1.000 Mbit.
Parkering
Föreningen har totalt 22 st garageplatser som medlemmarna kan hyra till en kostnad av 1.400 kr / månad. Dessa fördelas enligt separat kö-system.
Renoveringar
Husen är nyproducerade och alltså i genomgående toppskick.
Överlåtelseavgift
SEK 1,190
Pantsättningsavgift
SEK 476
Övrigt
Föreningen har två el-bilar som medlemmarna har möjlighet att hyra. Det finns även ett antal cyklar man kommer kunna låna.

Karta

Bromma Mariehäll Bromma

Kratsbodavägen 50 C, Vån 4 av 5

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg