230
MED229BDDCC02E146E1BDC04B0F143E9886

Färingsö - Stenhamra, Stenhamra

Klubbstigen 10


PRIS (pris/bud)7 250 000 kr


Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

8 rok

BOAREA

170 kvm

BIAREA

60 kvm

TOMTAREA

1 005 kvm

BYGGÅR

2005

DRIFTSKOSTNAD

4 775 kr/månad

PRIS

7 250 000 kr Pris/bud

Välbelägen familjevilla av högsta klass!

GEDIGEN FAMILJEVILLA I LUGN IDYLL - FINT SKICK - VACKERT ANLAGD TOMT INVID ALLMÄNNING
Vackra "Villa Björkhaga" en exklusiv och välbyggd villa om tot. 230 kvm inkl. stort vidbyggt garage. Lugnt läge med skogen som närmaste granne, en genuin "bullerbyidyll" perfekt för barnfamiljen med högt ställda krav på sitt boende. En välplanerad Sjödalsvilla med tilltalande detaljer och en planlösning utöver det vanliga. Luftiga trivsamma ytor som badar i ljus. En varm och trivsam atmosfär i såväl villan som i den vackert anlagda trädgården med sin soldränkta uteplats och grönskande ytor. Tidlös vacker inramning med ytor och funktioner som passar den stora familjen. Ett drömboende i grönskande kvarter med behändigt gångavstånd till såväl närservice som Mälaren med bad- och båtliv. Härliga strövområden och gräns mot allmänning adderar ytterligare livskvalitet.
Klubbstigen 10 rymmer generösa sällskapsytor i ett ljust vardagsrum på entréplan samt ett stort allrum på övre plan. Öppen planlösning och bra umgängesytor för både fest och vardag. Rymligt kök med matplats, som öppnar upp mot altan och trädgård. Sex bra sovrum, två helkaklade badrum, bastu. Vackra fönster, takkupor och burspråk som fint speglar årstidsväxlingar. Genomgående enhetlig ekparkett samt klinkergolv och ljus färgsättning utgör en bra bas att möblera mot. Vattenburen golvvärme ger fin komfort och låga driftskostnader.
Stilfullt hus med klassiska drag. Färganpassade markiser över fönster och uteplats. En vacker villa med fin inramning!

Sammanfattningsvis ett förstklassigt och mycket välhållet boende i eftersökta kvarter. Välplanerad interiör och plan lättskött trädgårdstomt mot allmänning som blommar vackert från vår till höst. Växthus på tomten för den som vill förlänga odlingssäsongen. Fina gräsytor, grusade gångar och en inbjudande uteplats med söderläge. Barnfamiljens dröm!

Välkommen på visning önskar Håkan Jansson HusmanHagberg 0708-141212

INTERIÖR
Beskrivning av samtliga rum:
Ett stort och välbyggt hus med låga driftkostnader. Inbjudande, ljust och rymligt. Snygga detaljer och genomgående ekparkett och klinkergolv.

ENTRÉPLAN:
HALL - Välkomnande och ljus entréhall med full takhöjd som skapar härlig rymd. Synliga bjälkar, spotlights och slitstarkt klinkergolv. Inbyggd garderob rymmer gott om förvaring.

SÄLLSKAPSYTA - Vardagsrum med plats för de stora sällskapen. Stora glasade ytor ger ett härligt ljusflöde i rummet och en fin vy ut mot den grönskande tomten. Lättmöblerat och trivsamt rum med ekparkett och ljus färgsättning, vilket är gemensamt för merparten av husets alla ytor.

KÖK - Rymligt ljust kök med gott om plats för den stora familjen runt bordet. Stilfulla snickerier i ek, bänkskiva i vit Corian och spotlights ger bra arbetsytor och gott om förvaring. Glasad dörr öppnar upp mot ALTAN och vidare ut till trädgården. Ett fint sätt att binda samman "inne med ute", vilket man ju söker i ett villaboende. Vikarmsmarkis skyddar effektivt när solen är som varmast.

SOVRUM -
Sovrum 1 med fönster mot tomten på baksidan, här är golvet förberett för att installera en braskamin.
Sovrum 2 med fönster mot tomten på baksidan, inbyggd garderob.
Sovrum 3 invid sällskapsyta med fönster mot baksida

TVÄTTSTUGA - Tvättstuga med klinkergolv och direktutgång till garaget. Bra arbetsytor och förvaring.

BADRUM 1 - Helkaklat badrum med wc, handfat, badkar och dusch med glasdörrar och glasbetong. Spotlights, klinkergolv och fönster.

ÖVRE PLAN:
ALLRUM - Stort allrum med många fina ljusinsläpp. Tre fönster i kupan, ett i trappan och det ovala hallfönstret ovan entrén. Ett trevligt rum med gott om plats för såväl soffgrupp som arbetshörna.

SOVRUM ÖVRE PLAN -
Sovrum 4, stort rum med dubbla fönster och hel garderobsvägg med skjutdörrar. (Ingång till kattvind).
Sovrum 5 med dubbla fönster varav ett i takkupa.
Sovrum 6 med fönster mot gaveln.
Dessutom två stora klädkammare med mycket bra förvaringsutrymme.

BADRUM - Rymligt helkaklat badrum med takkupa och eluppvärmt mosaikgolv. Badkar, wc, handfat, spotlights och inbyggda glashyllor.
BASTU med klinkergolv och träpanel, håller med trivsam vardagslyx.

Kort sagt, en stilfull villa i skick att bara flytta rakt in.
Välkommen på visning av Klubbstigen 10

Bilder

MED229BDDCC02E146E1BDC04B0F143E9886
MEDA34D17A313234FB884F1A84A6C255D78
MED72C1C21E325143C5B21DD0A86E7DF118
MED3EFE72CA4CF047AFA5FCAF1ADC347D70
MED3DD739472E9D49FFAC280DF3F5E4094C

Planritningar

Planskiss entréplan

Planskiss övre plan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Ekerö Färingsö - Stenhamra

Klubbstigen 10

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret