510
MED682AEE8FACED4C819852FCC8E6886F04

Såld!

VAGGERYD

Klostervägen 28


SLUTPRIS1 665 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

132 kvm

BIAREA

109 kvm

TOMTAREA

1 280 kvm

BYGGÅR

1964

DRIFTSKOSTNAD

2 546 kr/månad

Hemtrevligt i familjevänliga Byarum

Varmt välkommen till Klostervägen 28 i familjevänliga Byarum - där en och samma ägare ägt och förvaltat huset med omsorg sedan det byggdes. Köket är husets center i detta hus med gott om utrymme för både matlagning och samvaro. Här kryssar man smidigt mellan de väsentliga delarna av bostaden där en trevlig matplats och allrum har öppnats upp till en öppen planlösning. Därtill finns dessutom en stor altan i soligt söderläge med utgång från stort vardagsrum. Huset har byggts till och erbjuder därmed tre stora sovrum och dubbla entréer utöver fina sällskapsutrymmen på ett och samma plan. Före detta garage i källarplan används som verkstad och vidbyggt garage har byggts till i markplan som underlättar vardagens logistik.

Till huset hör en stor plan och fin trädgård med prydliga stensättningar som erbjuder ypperliga möjligheter till både odling, lek och trädgårdsaktiviteter. Här kan man även njuta av de natursköna omgivningarna som erbjuder kanske än mer att utforska.

Här bor man lantligt men ändå i byn lagom nära till grannar och med närhet till naturen. I Byarum bor man i barnvänlig omgivning kort promenad från skola och förskola och med bekväma 20 knappa minuter in till stan.

Byarum är beläget norr om Vaggeryd och härifrån finns goda pendlingsmöjligheter med både buss och bil till såväl Jönköping, Torsvik och Stigamo som till Värnamo. Skog och natur är en självklar del av Byarum men endast inom 5 min med bil nås all tänkbar service i Vaggeryd. I närområdet finns busshållplats och här i Byarum finns skola som erbjuder F-3, fritids samt förskola. Utan att överdriva kan det utlovas ett bekvämt gångavstånd till både skola samt nyrenoverad och tillbyggd förskola i lugn och lantlig miljö. Här finns också en välbesökt hembygdsgård och en kyrka med anor från medeltiden. I naturskön omgivning med sjöar i närområdet som kantas av skog, bad och vackra promenadstråk kan man här njuta av en lugn oas, men ändå behålla bekvämligheten med närhet till samhället eller stan. I och med dess optimala läge med närhet till E4:an mellan Jönköping och Värnamo, kan du precis utanför stan besanna villadrömmen på landet. Välkommen till frisk luft, fågelkvitter men framförallt generösa och luftiga kvadratmeter!

Allt fler upptäcker fördelarna och söker sig hit för att hitta sitt drömhem i vår barnvänliga kommun. Småstaden ”där idéer blir verklighet” var tidigare en av de småländska centralorterna för möbelindustrin, där fortfarande Swedese stoltserar i Vår Lilla Stad. Förutom ett levande samhälle med butiker och affärer, utmärks också Vaggeryd av Hjortsjön med dess bad, camping men framförallt natursköna villaområden som angränsar mot naturområden. I kommunen och av olika aktörer drivs ett stort fokus på hälsa och motion. Här erbjuds ett rikt föreningsliv för både ung som gammal. Allt ifrån friluftsliv, idrott, spa, rekreation och golf utgör bara några av axplocken. Trevliga utflyktsmål såsom Hooks Herrgård, Häradsköps gårdsbutik, Leva Café och Byarums hembygdsgård kännetecknar bygden. Byarum tillhör en högattraktiv växande familjevänlig kommun som ökar allt mer i popularitet med service, omsorg och en levande landsbygd utan att för den delen göra avkall på det naturnära läget. Oavsett vad som lockar varje enskild person finns här sannolikt något för alla.

Varmt välkommen att boka din tid för visning!

Besiktning och energideklaration kommer publiceras under fliken "Viktiga dokument" inom kort.

Bilder

MED682AEE8FACED4C819852FCC8E6886F04
MEDF37EF300B7E9418EB7CD355BCCA3C198
MEDBBDEBE860D644975AC46DB9ED571A673
MEDFDD8BFC504C843D78F61927B00EA151A
MED176E02ECF2E34BF79DA26C5DC7CBB6D9

Planritningar

Planritning entréplan

Planritning källarplan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret