230
MEDC03ED83416B64E0ABF55E276B5201466

Kvalitativt, pedantskött och sjönära läge!Kaveldunsgatan 7C Vaggeryd - Västra Strand, Vaggeryd

Budgivning
Budgivning pågår

Vaggeryd - Västra Strand, Vaggeryd

Kaveldunsgatan 7C


Högsta bud: 1 850 000 kr
Utgångspris: 1 895 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

99 kvm

LÄGENHETSNUMMER

9

MÅNADSAVGIFT

4 377 kr

BYGGÅR

2017

PRIS

1 895 000 kr utgångspris

Kvalitativt, pedantskött och sjönära läge!

På eftertraktad adress i Vaggeryd på populära Västra Strand med sitt sjönära läge väntar här ett pedantskött och nybyggt bostadsrättsradhus från 2017. Upplev bostaden med villakänsla, men med bostadsrättens alla bekvämligheter. Välkommen till Kaveldunsgatan 7C! Bostaden med imponerande väldisponerad yta om 99 kvadratmeter med flexibel planlösning som kan anpassas efter tycke och behov. Ett bekymmersfritt boende på återvändsgata i ett naturnära läge hör inte till vanligheterna, men denna bostaden uppfyller båda kriterierna. Här behöver man heller inte välja mellan att inta middagen i kvällssolens sken eller njuta av dagen första kopp kaffe i morgonsolen på balkongen, man får båda delarna! Nuvarande ägare som bott här sedan start har inte sparat på krutet utan varit generös med alla tillval för att forma ett hem med enhetliga och påkostade materialval för att kunna finna sig tillrätta och leva hemmalivet med glans i vardagen. Motorstyrd stor markis på uteplats, infällda spotlights och ledbelysning i fönstersmygar i vardagsrum både uppe och nere, extra eluttag, isolerat förråd, samt tillbyggt stort soldäck i två etage i soligt västerläge är några exempel.

Invändigt erbjuds en väl genomtänkt interiör som inte gör någon besviken. En social del på entréplan med öppen planlösning och yta gör det enkelt att få plats och umgås. Här är det inga problem att duka upp långbord. Praktikaliteter som dubbla duschutrymmen för största möjliga komfort är en självklarhet här där övre plan blir en mer privat del med eget badrum, två bra sovrum samt ett stort allrum som med fördel kan delas av till ytterligare ett sovrum. Utöver dessa välplanerade utrymmen är valen av ytskikt av hög och hållbar kvalitet med kök samt badrumsinredning från högkvalitativa Vedum och påkostad ekparkett som några av axplocken. I denna bostad som fortfarande är i nyskick behöver man därmed inte bekymra sig för renoveringar för här är det inflyttningsklart och redo för nästa familj att trivas i. Ett bekymmersfritt boende på återvändsgata i ett naturnära läge hör inte till vanligheterna, men denna bostaden uppfyller båda kriterierna. Här behöver man heller inte välja mellan att inta middagen i kvällssolens sken eller njuta av dagen första kopp kaffe i morgonsolen på balkongen, man får båda delarna!

Kaveldunsgatan är en trivsam och lugn återvändsgata endast ett stenkast från Hjortsjöns sjölandskap. Hela området kantas av vackra promenadstråk, små strandremsor och badbryggor längs med hela sjön. Från bostaden krävs endast enkla sandaler och en badrock för att ta sig till närmsta dopp i Hjortsjön. Här bor man bland goda grannar där omgivningen har en familjär stämning. Inom gångavstånd nås bl.a. Götafors förskola och skola samt Slättens förskola. Centrum nås på cykelavstånd från området och för den som önskar smidigt pendlingsavstånd erbjuds här närhet till busshållplats samt möjlighet att smidigt ta sig av och på E4:an vid Vaggeryds. Vaggeryd är ett samhälle som präglas av starkt föreningsliv och ett levande samhälle utan att för den skull göra avkall på det naturnära läget. Här erbjuds dessutom flera förskolor och skolor upp till gymnasieålder och idrottsaktiviteter. Oavsett vad som lockar varje enskild person finns något för alla.

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Bilder

MEDC03ED83416B64E0ABF55E276B5201466
MED6E180ADC95BD4C38B191F49FBD0B76C6
MED94BA108794294D4F96001A37F8C414C0
MEDB61B723C9E824841BB436DF1DFB8A79E
MED2C76D24C4E7D43BAAA3D3113E52AFA53

Planritningar

Planritning entréplan

Planritning övre plan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

99 kvm

LÄGENHETSNUMMER

9

MÅNADSAVGIFT

4 377 kr

BYGGÅR

2017

PRIS

1 895 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

PARKERING

Carport och asfalterad parkeringsplats framför

BALKONG

Ja

Fyra rum och kök fördelat på två plan, med sociala ytor på entréplan och de privata på övre plan. Invändigt är bostaden i mycket fint skick med påkostade och smakfulla materialval. Genomgående tvåstavsparkett av ek samt målade väggar. Tidlöst kök med rostfria vitvaror. På vardera plan finns rymliga och stilrena duschrum varav det ena dessutom är utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Entré

En ljus och luftig möblerbar hall välkomnar med gott om plats för förvaring av ytterkläder och skor. Ett tåligt klinkergolv i anslutning till entré övergår till genomgående ekparkett. Ljusa väggar och ytterdörr med ljusinsläpp.

Kök

Stilrent kök utrustat med kyl och frys i fullhöjd, spis med induktionshäll och ugn samt micro i ergonomisk höjd. Vitt kakel ovan mörk bänkskiva av laminat. Öppen planlösning mot vardagsrum.

Vardagsrum

Vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier bidrar till en ljus trivsam boendemiljö. Här finns plats för både matsalsbord med stolar samt soffgrupp. I anslutning till finns en utgång till ett stort soldäck som ligger i eftertraktat västerläge med kvällssol. Här finns plats för både grill och utemöbler. Ett isolerat förråd ger plats för trädgårdsattiraljer.

Duschrum med klädvård

Helkaklat duschrum utrustat med WC, tvättställ med kommod och spegel med belysning, handdukstork samt praktisk duschhörna med vikväggar. Här finns även tvättmaskin samt torktumlare. Ett fönster ger rummet naturligt dagsljus. Vitt kakel på väggar samt mörkt klinker med golvvärme.

Allrum/alt. sovrum 3 - övre plan

Allrum med plats för större soffgrupp med tv-möblemang kan med fördel delas av för att möjliggöra ett tredje sovrum på övre plan, alternativ kontor och mindre allrum. Flera fönster i detta utrymme gör det enkelt att anpassa planlösning på olika sätt.

Sovrum 1 - övre plan

Rymligt sovrum med gott om plats för större säng med tillhörande sovrumsmöblemang. Fint ljusinsläpp från fönster och balkongdörr. Här finns även bra förvaringsmöjligheter i form av en garderob med skjutdörrar som löper längs med ena kortsidan av rummet. Målade väggar med kalkfärg samt parkettgolv. Härifrån finns en utgång till en stor balkong som löper över hela radhusets carport mot sjösida. Här på balkong kan morgonkaffet intas då det är österläge och således ingen varm eftermiddagssol på något sovrumsfönster.

Sovrum 2 - övre plan

Något mindre sovrum med plats för enkelsäng med tillhörande sovrumsmöblemang. Målade väggar samt parkettgolv.

Badrum - övre pan

Stilrent helkaklat badrum utrustat med wc, tvättställ med kommod, spegel med belysning, handdukstork samt badkar. Vitt kakel på väggar samt mörkt golvklinker.

Om området

Lugnt och familjevänligt villaområde som omgärdas av vacker natur med skog och sjö i anslutning. Trivsamma promenadstråk längs med Hjortsjön som kantas av bryggor och utsiktsplatser är nästintill oundvikligt. Vaggeryd som kommun och ort ökar allt mer i popularitet. De goda kommunikationsmöjligheterna till Jönköping och Värnamo samt ett levande samhälle utan att för den delen göra avkall på det naturnära läget sägs bidra till denna effekt. Här erbjuds dessutom flera förskolor och skolor upp till gymnasieålder och idrottsaktiviteter. Oavsett vad som lockar varje enskild person finns något för alla.

Kommunikation

Goda kommunikationer med både buss och tåg. Se www.jlt.se. Närhet till Jönköping och Värnamo, ca 25 minuter med bil.

Närservice

I Vaggeryds centrum finns all tänkbar service så som affärer, butiker, banker och restauranger. Här finns även sim- och sporthall, nybyggd familjecentral samt station för tåg och buss.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

7,69231 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

7,69231 %

Ekonomi

VA

4 060 kr

UPPVÄRMNING

11 075 kr

RENHÅLLNING

4 120 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

19 255 kr / år

Kommentar

I uppvärmningen ingår även all kostnad för hushållsel och elnät.
Avgiften för renhållning avser 140 L kärl för restavfall.

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plans radhus

BYGGNADSÅR

2017

UPPVÄRMNING

Värmepump - frånluft

VENTILATION

Mekanisk (endast frånluft)

HISS

finns ej

ELFÖRBRUKNING

4 551 kWh/år

ÖVRIGA BYGGNADER

Till bostadsrätten hör ett förråd som finns på husets baksida.
På husets framsida finns carport och extra uppställningsplats för bil.

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas isoler

Förening

NAMN

Trollsländan 1 Vaggeryd

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

13

EKONOMI

Inga avgiftsförändringar i dagsläget enligt information från ekonomisk förvaltare Lots Ekonomi AB

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

DELAT ÄGANDE

Ja

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 138 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

455 kr

Om föreningen

Nybildad förening med helt nybyggda bostadsrätter 2017

Tv och bredband

Kabel-TV ingår i månadsavgiften. Bredband via Fiber ingår i månadsavgiften.

Parkering

Carport samt parkeringsplats i direkt anslutning till bostaden, ingår i månadsavgiften.

Karta

Vaggeryd Vaggeryd - Västra Strand

Kaveldunsgatan 7C

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Till kontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg