190
MED0ACBCF9275AD4667BFB0B0EE74219F30

Rymlig villa med grönskande tomt!

Kommande®

Kållered,

Fakta

Antal rum5 rok
Boarea163 kvm
Tomtarea1,176 kvm

Ansvarig mäklare

Här förbereder vi en kommande försäljning av en charmig villa i Kållered. Bostaden erbjuder fantastiska ytor med sina 163 boarea samt 116 kvm biarea varav en separat del om 2 rum och ca 60 kvm med egen ingång. Perfekt för den som önskar hyra ut eller kanske för tonårsfamiljen som behöver en mer avskild del i bostaden. Denna lägenhet har en naturlig genomgång till resten av huset via en trappa för den som önskar utnyttja hela bostaden. På entréplan finnes ett härligt kök med vita luckor och lyxig stenskiva, ett rymligt badrum, vardagsrum, klädkammare och två generösa sovrum. I källaren har man inte heller låtit ytan gå till spillo. Här finns plats för ett hemmagym med relaxavdelning, tvättstuga, förvaring och ett stort garage om ca 40 kvm. Utöver detta så bor du med en lummig trädgård och stor altan i sydvästläge, med promenadavstånd till pendel och Kållered centrum.

Hjärtligt välkommen att anmäla ditt intresse på förhand!

Om området

Kållered är en tätort i Mölndals kommun. I Kållered Centrum finns pendelstationen där pendeltåget mellan Göteborg och Kungsbacka stannar. Här finns även vårdcentral, bibliotek, livsmedelsbutik, pizzerior, gym, frisörsalong och en större busshållplats.
På väster sida om järnvägen hittar du Kållereds köpstad. Här finns IKEA och många andra butiker. Området är under stark tillväxt och man märker att det ständigt är nya saker på gång!

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Drönarvy

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg