MED6A45C26CB3844005A77B7F2EE2F362E6

Två villatomter Kaggabo 1:25 och Kaggabo 1:26 med förhandsbesked.

Bollebygd

Kaggabo 1:25 / 1:26 i Nässlehult

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Tomtarea1,180 kvm

Utgångspris: SEK 695,000

Drömmer du om att bygga nytt med en vacker utsikt med närhet till Bollebygds centrum, golfbana, bad & fiske? Nu ges möjligheten att förverkliga det på en högt belägen tomt strax utanför Bollebygds centrum! Det finns just nu två villatomter att välja mellan Kaggabo 1:26 på 1358 kvm och Kaggabo 1:25 på 1180 kvm, de ligger med en vacker utsikt och naturen inpå knuten men ändå närhet till bra kommunikationer som tar dig till Centrala Göteborg eller Borås. Tomterna är inte knutna till någon husleverantör men kontakt kan förmedlas om man önskar. Förhandsbesked finns för nybyggnad av två nya enbostadshus om ca: 200 kvm vardera.

Om området

Här bor man lantligt men ändå nära Bollebygds centrum där all tänkbar service finns. Närhet till Hulta Golfbana för den golfintresserade. Stall finns i närheten för den som har hästintresse. Bollebygd ligger naturskönt mitt emellan Göteborg och Borås, nära Landvetter flygplats. Det är en expansiv kommun med en stark framåtanda och stora utvecklingsmöjligheter. Antalet invånare ökar stadigt, i takt med att nya bostadsområden och lägenheter byggs. Vår kommun är landets tredje yngsta kommun. 1995 bildade församlingarna i Bollebygd och Töllsjö åter en självständig kommun, efter att ha tillhört Borås kommun i 20 år. Här är invånarna nära de förtroendevalda och har alla möjligheter att vara delaktiga och påverka bygdens utveckling. Här finns också Sjuhärads informationskontor för Europafrågor, vars huvuduppgift är att sprida kunskap om EU och stimulera till debatt om EU-frågor som har betydelse för invånarna i Sjuhärad. Idag är vi ca: 9000 st. invånare. Här finns det mesta som matvarubutiker, systembolag, vårdcentral, folktandvård, restauranger, frisörer, caféer, bibliotek, skola, förskola mm.
Olika aktiviteter som, fotboll, handboll, gymnastik, ridning, och mycket mera. Bollenkollen med möjligheter till skidåkning utför. Flera sjöar i närheten med möjlighet till bad och fiske.


Kommunikation

Linje 404 som trafikerar Bollebygd-Olsfors-Borås
Från Bollebygd Tåg/buss till Göteborg/Borås, hållplatsen finner ni vid Töllsjövägen

Närservice

I Bollebygds centrum finner ni all tänkbar service.
Gaddenskolan ligger i området tvärs över Nässlehult. Skolan drivs som ett föräldrakooperativ.
I Bollebygdskolan finns förskoleklass, fritidshem, grundskola 1-6 samt högstadiet 7-9
För mer information om skolor och förskoleverksamhet i Bollebygd se www.bollebygd.se

Övrigt

En cykelbana finns som leder till centrum där ni finner all tänkbar service.

Bilder

Fastighetskarta

Prio 158

Fakta

Byggnad
Byggnadssätt
Fastighetsbeteckning
Kaggabo 1:25 & 1:26
Allmänt om fastigheten
Tillkommande kostnad
Övrigt
Tomt
Areal
1180 kvm
Tomtbeskrivning
En tomt på Kaggabo 1:26 på 1358 kvm och Kaggabo 1:25 på 1180kvm.
Vatten/avlopp
Hög skyddsfaktor i området då området gränsar till nuvarande yttre zonen av Backas vattenskyddsområde & inom område av riksintresse avseende friluftslivet. Fastigheterna regleras inte av detaljplan eller områdesbestämmelser.
En gemensam samfällighet gällande avloppet finns och anslutningen kostar ca: 88000kr/tomt, framdraget till tomtgräns.Sedan tillkommer det ca: 20 000kr för att ansluta till vägsamfällighet.
Borra en brunn för vattenåtkomst
Samfällighet, servitut etc.
Andel i samfällighet/GA: Kaggabo GA:2, Nässlehult GA:1-GA:2

Karta

Bollebygd

Kaggabo 1:25 / 1:26 i Nässlehult

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg