190
MEDA6CA05CD2A7F43D58ABF9FE9940931DA

Välplanerad 3:a med inglasad balkong!

Kommande®

Jungfruplatsen, Mölndal

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,718
Antal rum3 rok
Boarea77 kvm

Ansvarig mäklare

Här planeras en framtida försäljning av en härlig 3:a med väldisponerade ytor och goda förvaringsmöjligheter! Här bor du billigt med låg avgift två trappor upp i huset. Lägenheten är utrustad med både WC och badrum, kök med matplats, vardagsrum, inglasad balkong, klädkammare samt två sovrum. Bostaden har genomgående ljusa väggar och parkettgolv. Under 2014 renoverades WC:n och utrustades med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Badrummet renoverades 2018. Från båda sidor av lägenheten har du utsikt över de härliga innergårdarna. På balkongen kan du njuta av kvällssolen!

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Om området

Vid Jungfruplatsen bor du i ett härligt område med närhet till grönskan samtidigt som du har gångavstånd till Mölndals centrum som bjuder på affärer, caféer, restauranger samt vidare transport med flertalet bussar, spårvagn och pendel.
På andra sidan vägen, angränsande till Bifrost, ligger Änggårdsbergen med vackra promenadstigar som tar dig till Botaniska trädgården och Linné. I närheten ligger även Safjällets Naturreservat med elljusspår.

Kommunikation

Du tar dig lätt in till Göteborg med bra kommunikationsmöjligheter. Från Bifrost hållplats går linje 25, 86 och 753. Från Jungfruplatsen avgår linje 25 regelbundet med endast ett par minuter till Mölndals Galleria och ca 10 minuter till Sahlgrenska. Från Bifrost hållplats når du Chalmers på 12 minuter och Avenyn på 18 minuter med direktbuss.

Närservice

På Pinnharvsgatan i Bifrost finner ni en Hemköp-butik med öppettider 07-23 alla dagar. På Jungfruplatsen finns pizzeria, thairestaurang och minilivs.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg