510
MEDAD4D982E21C0408EB66C520322DE389F

Såld!

Suterrängvilla på Boda med fin utsikt och bra solläge.

Boda, Borås

Jätteklivsgatan 19

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum6 rok
Boarea124 kvm
Biarea60 kvm
Tomtarea869 kvm
Byggår1968
Driftskostnad2,368 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 3,495,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Välkommen till denna suterrängvilla på Boda med härlig altan. Huset ligger på en höjd, vilket bidrar till fin utsikt, där både balkong och altan ligger i fint sydvästläge med dag- och kvällssol.

Huset har äldre ytskikt men det finns goda möjligheter att renovera om man vill, och själv skapa sig sitt framtida drömhem! Fullt fungerande öppen spis finns dessutom i källarplan. Fyra sovrum gör det möjligt för en större familj att bo här, men sovrummen kan självklart användas till andra ändamål.

Huset har bergvärme som är gynnsamt både ekonomiskt och för miljön. Fiber är också indraget till fastigheten. Huset är besiktigat av Byggrådet.

Om området

Boda är ett område med närhet till mycket. För de som gillar att träna så finns både gym och padeltennis i närheten samt Boda idrottsplats.

Vidare finns det närhet till Bodaskolan, läkarstation och tandläkare men också mataffärer som Lidl och Coop.

Området ligger också nära riksväg 40 vilket utöver bra bussförbindelser också ger bra möjligheter att ta sig till både Göteborg och Jönköping.

Det finns även en omfattande återvinningsstation.

På Boda bor många i flerbostadshus och villor byggda på 1960- och 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter.

Viktiga dokument & länkar

Bostadsbeskrivning

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
6 rum varav 4 sovrum
Boarea
124 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Biarea
60 kvm
Entré/Hall
Välkomnande hall med insynskyddat fönster vid ytterdörren. Gott om plats för klädavhängning. I hallen finns också förvaring i den inbyggda garderob. Väggarna är klädda med ljus tapet och på golvet är det en ljusgrå plastmatta. Härifrån nås husets vardagsrum, kök, badrum, ett av sovrummen samt trappan.
Vardagsrum
Trevligt vardagsrum med stora fönsterpartier mot husets bak- och framsida. På golvet ligger ett fint trägolv och väggarna har ljus tapet. Här finns utrymme för stor soffgrupp och tv-möbel, matplats eller annat önskat möblemang.
Kök med matplats
Kök med separat matplats. God förvaring bakom ljusa skåpsluckor, arbetsytor i laminat samt rostfritt. Ovan köksbänken sitter det ljusblått kakel. Köket är utrustat med spishäll, ugn, spisfläkt, kombinerad kyl och frys samt diskmaskin. Fina ljusinsläpp från stora fönsterpartier mot trädgården.
Balkong
Från matplatsdelen i köket når man balkongen med fin utsikt, som har dag- och kvällssol. Balkongen löper längs med hela husets bakre fasad och har trägolv med träräcke.
Sovrum 1
Sovrum med träliknande plastmatta och ljust tapetserade väggar. Plats för säng och annat möblemang. Förvaring fås genom två inbyggda garderober. Fin utsikt genom fönstren.
Sovrum 2
Luftigt sovrum med plats för säng, nattduksbord och annat möblemang. Här fås förvaring från en rymlig klädkammare. Skjutdörr, ljust tapetserade väggar och golv med plastmatta.
Badrum
Halvkaklat badrum med ljusblått kakel och mörkblå plastmatta på golvet. Utrustat med WC, dusch, handfat och spegelskåp med belysning.
Hall, källarplan
Går man ner för trappan kommer man till en hall med ljusa tapeter och plastmatta på golvet. Härifrån når man ytterdörren till altanen, ett allrum, två sovrum, badrum, tvättstuga och en klädkammare.
Allrum
Mysigt allrum som kan inredas efter behov. Mysfaktorn fås från en vitmålad öppen spis och mönstrade fönster i olika färger. Väggarna är målade i en ljus, grön nyans och på golvet ligger det träliknande plastmatta, med sten framför den öppna spisen.
Altan
Väl tilltagen altan med sol från dag till kväll. Den är delvis placerad under tak från den överliggande balkongen plus ett tillbyggt plasttak. Sidan med tak har också räcke samt tegelvägg med valv, medan den andra sidan istället är helt öppen mot gräsmattan. Här kan man verkligen sitta och njuta av kvällssolen.
Sovrum/kontor
Sovrum med träliknande plastmatta och ljust tapetserade väggar. Plats för säng och/eller annat möblemang.
Sovrum med klädkammare
Sovrum med träliknande plastmatta och ljust tapetserade väggar. Förvaring fås från en stor klädkammare. Plats för säng och/eller annat möblemang.
WC/Dusch
Badrum med mönstrat klinkergolv i vitt och blått samt våtrumsmatta på väggarna. Utrustat med WC, dusch och handfat.
Tvättstuga
Tvättstuga med tvättmaskin, tvättho och gott om plats för att hänga tvätt. Innanför tvättstugan finns också ett förråd med bra förvaring.
Byggnad
Byggnadstyp
Suterrängshus
Byggnadsår
1968
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd 2/10/2021
Energiklass
D
Energiprestanda primärenergital
103 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Grundmur
Betong
Stomme
Trä/Betong
fasad
Tegel/Trä
Fönster
2-glas
Bjälklag
Trä/Betong
Tak
Betongpannor
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
Längden 6
Övrigt
ca 2004: Bergvärme
ca 2001: Nytt tak
2011: Nytt papptak på garage
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 28,412 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 18,000
VA
SEK 4,298
Renhållning
SEK 2,503
Försäkring
SEK 3,611
Beräknat antal personer
1
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,524 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 1,995,000
Byggnadsvärde
SEK 1,380,000
Taxeringskod
220, Småhusenhet, bebyggd
Summa pantbrev
SEK 728,500
Tomt
Areal
869 kvm
Parkering
Intilliggande garage samt plats för att parkera bredvid och framför garaget.
Planbestämmelser
Tomtindelning Stadsplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Karta

Boda Borås

Jätteklivsgatan 19

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg