190

Stuvsta, HUDDINGE

Häradsvägen 35E

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,846 inkl värme, vatten och kabel-TV
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea59 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer123
Byggår1953

Utgångspris: SEK 1,795,000

Välkomna till denna ljus och välplanerade lägenhet med stort sovrum. Stor härlig balkong med eftermiddags/kvällssol. Promenadavstånd till pendeltåg och Stuvsta C med all tänkbar service. Stora renoveringar är utförda under senare år. Stambytt -09. Föreningen har en mycket god ekonomi.

Om området

Stuvsta är ett naturskönt område som sträcker sig från Hagsätra (Stockholms kommun) i norr ner till Tomtberga och Hörningsnäs gård i söder, från Snättringe i väster till Orlångsjö och sjön Trehörningen i öster. Bebyggelsen består idag till stor del av småhus, många är äldre friliggande villor, men sedan 1950-talet har också ett antal hyreshus tillkommit. Inom Stuvsta ligger bland annat områdena Myrängen, där det byggdes rad- och kedjehus under 1980- och 1990-talen, Solfagra, Kynäs, Segersminne och Stensängen.

Kommunikation

Stuvsta är ett särskilt attraktivt område för pendlare med sin närhet till stationen. 1917 byggdes Stuvsta stationshus, som fortfarande finns kvar. Något år senare var det en av landets största stationer avseende passagerarantal. Med pendeltåget tar du dig raka vägen till Uppsala i norr samt Gnesta i söder. Buss 703, 705, 710, 792 till Fruängen, Solgård, Skärholmen och Balingsnäs.

Närservice

I Stuvsta finns ett centrum med ett 30-tal butiker, vårdcentral, apotek, gym, servicehus med dagcentral, frisör, konditori och lCA-butik. Området erbjuder flertal skolor, från lågstadienivå upp till gymnasienivå ex. Huddinge gymnasium, Sågbäcksgymnasiet, Kräpplaskolan (F-3), Kungsklippeskolan (F-9), Solfagraskolan (F-6), Stensängsskolan (F-5), Myrängsskolan (F-3), Kvarnbergsskolan (7-9).

Parkering

Vid Stuvsta centrum finns en infartsparkering för pendlare och även timparkering.

Övrigt

I Stuvsta finns närhet till skog samt exempelvis Långsjön, som utgör en gräns mellan Stockholm och Huddinge kommun. Det finns en anlagd promenadväg runt sjön med asfalt, grus och gångbroar, vilket ger perfekta promenadstråk för hundägare samt barnfamiljer. Långsjön erbjuder bad på sommartid och skridskoåkning vintertid, när isen bär. Elljusspår med flera slingor finns i närliggande Älvsjöskogen. I Skeppsmyreparken, som är en av Huddinges mest anrika parker, finns aktivitetsmöjligheter för hela familjen. Lekplatser, fotbollsmål, boulebanor, utegym och basketplan är bara några av dem.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
59 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 3
Pris
SEK 1,795,000
Avgift
SEK 3,846 inkl värme, vatten och kabel-TV
Byggnad
Byggnadsår
1953
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Förening
Namn
Brf Idrotten
Om föreningen
Brf Idrotten registrerades 1956-03-15. Föreningen innehar fastigheterna Idrotten 1 och 2. Fastigheterna bebyggdes 1953 och består av två flerbostadshus. Föreningen upplåter 51 lägenheter och 2 lokaler med bostadsrätt samt en lokal med hyresrätt. 17 st 1 rok, 28 st 2 rok, 6 st 3 rok, och 2 st 5 rok. Gångavstånd till Stuvsta Centrum och pendeltåget.

Årsredovisning, stadgar och energideklaration finns bifogat under "Viktiga dokument".
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
51
Varav hyreslägenheter
1
Antal lokaler i föreningen
2
Tv och bredband
TV: ComHem. Grundutbudet ingår i avgiften.
Bredband: Comhem
Parkering
Parkeringsplats kostar 200 kr i månaden utan el och 250 kr i månaden med el.
Renoveringar
Stambyte 2008/-09
Målning av trapphus efter stambyte
El-stambyte
Omputsning av fasad är delvis utförd
Omläggning av tak är utförd på gula huset
Nya balkonger.
Ny dränering gula huset.

Omputsning av fasader är planerad under 2020.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Överlåtelseavgift
SEK 1,120 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 448

Karta

Stuvsta HUDDINGE

Häradsvägen 35E

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg