MEDEB14308EE9454548A75173BFB0D90C16

Välplanerad 1,5:a centralt belägen i fint skick med balkong i söder!

Centralt, Nynäshamn

Hamngatan 19B

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,837 inkl värme, VA, sophämtning, kabel-TV (basutbud), enhetsmätning el, bostadsrättstillägg
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea38.5 kvm
Våning3
Lägenhetsnummer44
Byggår1940
Driftskostnad465 kr/månad

Accepterat pris: SEK 1,200,000

Önskar du privatvisning? Kontakta mäklaren!
Endast ett stenkast från centrum ligger denna välplanerade 1,5;a i populära Brf Framtiden. Lägenheten är i fint skick har ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong i söder, ett ljust sovrum, kök samt ett helkaklat badrum. Här bor man nära centrum, kommunikationer, affärer, hamnen och havet. Måste ses!

Om området

Här bor ni nära natur och hav. Möjligheterna är oändliga och det är bara du som sätter gränserna. I Nynäshamn är det havet och vattnet som präglar oss mest, dess fantastiska skönhet påverkar oss alla. Nynäshamn är en småstad med alla fördelar, bakom husknuten serveras allt. Skolor, sport, aktiviteter, shopping och ett brett utbud av restauranger. På sommaren samlas här många turister som vill ta del av Nynäshamn möjligheter, att turism har ökat på senare år är inte konstigt. Det har byggts och fräschats upp i hamnen med bland annat en sjötrappa där man kan sitta och lapa sol. En ny brygga har byggts så att vi kan ta emot fler gäster. Lekplatser runt om i Nynäshamn har bygg upp eller blivit renoverade. I centrum har vi några större kedjor och även lokala handlare, ingenting saknas i Nynäshamn.

Här finns hus, lägenheter i olika utföranden, det byggs mycket nu och Nynäshamnkommun satsar på att inom kort utöka invånarantalet från 27 000 till 37 000 invånare.
Här är kommunen för dig som vill bara vill ta del av vacker natur eller har intresse av sport och friluftsliv. Båtliv, kajak, fiske, skidåkning, hästsport eller golf det är bara att välja och vraka, Nynäshamn har det mesta.

Kommunikation

Väg 73:an som är dubbelfilig tar dig in till Stockholm på 35 minuter. Detta är en oerhört bra pendlarsträcka då köer är näst intill obefintliga. Pendeltåg som går två gånger i timmen och oftare under rusningstrafik samt en pendlarbuss som går Nynäshamn-Ösmo-Globen.

Närservice

I Nynäshamn finner du ett stort utbud av restauranger, nöjesliv och shopping. Vi har några av dem stora kedjorna i Nynäshamn, men även de lokala handlarna som gör utbudet unikt.
Vi har numera ett flertal restauranger nere i hamnen, vid de röda stugorna, där finner du mat med inspiration från havet. Under sommarmånaderna håller de öppet lite längre och ofta gästas de av lokala spelmän. Rökeri, crepes och shopping för den medvetna.
Nynäshamn omnejd finner du thai mat, sushi, pizzerior, mexikanskt och amerikans mat.

SKOLOR OCH BARNOMSORG
Förskolor, Gröndalsskolan F-9, Svandammsskolan F-6. Viaskolan F-6. Nynäshamn gymnasium.

Parkering

I Nynäshamns tätort är det datumparkering som gäller, på anvisade plaster är det ofta korttidsparkering med p-skiva mellan 30 min till 3 tim. Betalparkering finns på ett fåtal platser.

Övrigt

Natur och fritid
Bor man i Nynäshamns kommun har man aldrig mer än en mil till havet. I kommunen finns det många sportsliga föreningar så som fotboll, ishockey och gymnastik. Men något som ligger oss varmt om hjärtat är naturen i Nynäshamn. Varför inte ge dig ut på Ringvägen som anlades till OS-seglingarna året 1912, för att man skulle ta del av regattasegel tävlingarna. Idag används området för motion och plats för avkoppling. Skogen bredvid bjuder på svampplockning och dessutom kommer träningslusten på så längst med Ringvägen finns det fastsatta gymredskap.

Det senaste som vi är mycket stolta för är skateboardbanan som ligger vid Estö IP, här träffas barn, ungdomar och vuxna som delar intresset i skate bord, BMXs och kick bike. Intill har vi ett alldeles prillans nytt utomhusgym som erbjuder muskelträning eller stationsträning, valet är ditt. Är du båtburen är det nära ut till skärgården och dess öar, där ute finns det vita sandstränder. Styr mot Picklahej eller Rassa Vikar. Om du inte har båt och vill komma ut så går det båtar från Nynäshamn hamn som tar dig till Öja och Landsort för en riktig idyll, plocka svamp och bär eller borra ned tårna i en riktig sandstrand på Nåttarö, Rånö eller Ålö-Utö. Det är faktiskt bara att välja och vraka.

Bilder

Fasad mot entrén

Hall

Hall

Vi tänker på dig!

Kök

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1 rum
Boarea
38.5 kvm
Areakälla
föreningens information
HALL
Hallen har vitmålade väggar och klinkergolv. En inbyggd garderob och klädhängare ger gott om förvaringsmöjligheter.
KÖK
Köket renoverades våren -17 och har vitmålade väggar och laminatgolv. Vita luckor och svart kakel över massiva bänkskivor. Här finns spis med häll, spisfläkt (-13), kyl/frys (-17) och diskmaskin.
VARDAGSRUM
Vardagsrummet är ljust och rymligt med utgång till balkong i söder. Rummet har vitmålade väggar, fondtapet och laminatgolv.
SOVRUM
Sovrummet har vitmålade väggar och laminatgolv. En inbyggd garderob.
BADRUM
Badrummet är helkaklat i ljusa färger. Här finns badkar, tvättställ, spegelskåp med belysning, handdukstork (el) och toalett. Förberett för tvättmaskin.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3
Pris
SEK 1,200,000 Accepterat pris
Avgift
SEK 3,837 inkl värme, VA, sophämtning, kabel-TV (basutbud), enhetsmätning el, bostadsrättstillägg
Driftskostnad
SEK 5,582 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,220
Försäkring
SEK 1,362
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
1.58869 %
Andel av årsavgiften
1.58869 %
Reparationsfond
SEK 740
Tillträde
Enligt ök.
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1940
Byggnadsår kommentar
ombyggt 2008
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd 3/19/2019
Energiklass
E
Energiprestanda
146 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
147 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
- Köket renoverades 2017.
- Lägenheten har nya eluttag, dimmers i lampknappar och all el i lägenheten är jordad. All el i köket är utbytt.
- Balkong med söderläge.
- Två förråd i källaren, ett större och en sk matkällare.
Förening
Namn
HSB Brf Framtiden I Nynäshamn
Om föreningen
Brf Framtiden bildades år 1940 vilket gör den till Nynäshamns näst äldsta bostadsrättsförening. Föreningen ligger precis intill centrum med villor och grönytor i den direkta omgivningen. Nynäshamns fantastiska gästhamnsområde ligger 5-10 minuters promenad bort.

Föreningen äger fastigheterna Balder Östra 2, 3, 12 och 13 i vilken man upplåter lägenheter och lokaler. I föreningen finns 54 lägenheter samt en föreningslokal som används för bland annat styrelsemöten och föreningsgemensamma aktiviteter. Föreningen består av 54 lägenheter. Lägenheterna är 1,5 rum, 2 rum eller 2,5 rum, vilket innebär att det överlag är små lägenheter. Föreningen har god tillgång på parkeringsplatser, både med och utan eluttag. Det finns två tvättstugor i föreningen (i källaren på Vikingavägen 9A och Hamngatan 21A), vilket gör att tillgången även i det fallet är mycket bra. Det finns en föreningslokal som används för bland annat styrelsemöten och föreningsgemensamma aktiviteter.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
54
Varav hyreslägenheter
3
Antal lokaler i föreningen
2
Tv och bredband
- TV från ComHem ingår i avgiften (analoga basutbudet), bredband kan tecknas av bostadsrättsinnehavaren separat.
Parkering
- 35 p-platser, parkeringarna kostar 120 kr/månad utan eluttag och 200 kr/månad med eluttag.
Renoveringar
- Stambyte genomfört 2007, i samband med stambytet renoverades tvättstugor och källare
- Taken lades om 2010
- Fönsterbyte 2018
- Säkerhetsdörrar
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 473
Övrigt
- Övernattningsrummet är beläget i källaren på Hamngatan 21A. Det finns plats för två personer att övernatta. De som ska sova där får själv ta med lakan och örngott. Hyra 100 kr/natt och betalas via hyresavin till den som bokar rummet.
- Samlingslokal med pentry.
- Sopprum vid parkeringarna utanför Hamngatan 19. Där kan du som boende slänga restavfall, papp/kartong, tidningar och plast i respektive kärl, samt en liten låda för att slänga glödlampor i.

Karta

Centralt Nynäshamn

Hamngatan 19B

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg