190

Lofsdalen, Lofsdalen

Hammarvallsvägen r 3


PRIS2 950 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Fritidshus

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

58 kvm

TOMTAREA

715 kvm

BYGGÅR

1981

DRIFTSKOSTNAD

3 492 kr/månad

PRIS

2 950 000 kr

Klassisk Ski-in/Ski-out stuga i vackra Lofsdalen!

Denna trevliga stuga har allting man kan önska i fjällen såsom bastu, kamin, solig terrass och ett läge alldeles intill både längdspår och slalombackar! Här behöver du inte packa bilen full för en dag i backen utan allt finns endast några stavtag från stugan. Till pisten är det ca 150 meter, det är bara att passera längdspåret Östan som går alldeles utanför tomtgränsen.

Även sommartid finns mycket roligt att hitta på i Lofsdalen! Här finns öppna fjäll med milsvis utsikt som du upplever med vandringskängorna på eller varför inte på cykel (horisontellt eller vertikalt). Det finns också fantastiska svamp- och bärplockningsmöjligheter samt fina fiskevatten i närområdet. Och varför inte avsluta dagen med en grillkväll på terrassen?

Stugan är en klassisk sportstuga som nyligen fått ett ansiktslyft både invändigt och utvändigt. Färgsättningen inne i stugan har en mild grå nyans med mycket träpanel vilket ger den rätta känslan av en stuga. Med sina tre sovrum finns gott om plats för hela familjen! Här finns även en klassisk storstuga med kök, TV-hörna och kamin. Taket är nylagt sedan tre år tillbaka och även alla element är helt nya.

Stugorna i detta område är väldigt populära så vill man hyra ut stugan finns goda möjligheter antingen i egen regi eller med hjälp av lokala företag. Dessutom planeras skidorten byggas ut med ytterligare 10 pister nordost de närmsta åren vilket gör att stugan kommer ligga än mer ”centralt”.

Annonsen ligger som kommande i väntan på fotografering invändigt men låt inte det hindra dig att visa ditt intresse redan nu!

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Bilder

Vill du veta vad din bostad är värd? Värdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Fastighetskarta

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Härjedalen Lofsdalen

Hammarvallsvägen r 3

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret