MED39C86A844C2649648FBD8092BD4AE445

Bo rymligt och modernt med lantligt läge!

Sorunda

Gullkragevägen 6

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum5 rok
Boarea148 kvm
Tomtarea2,061 kvm
Byggår2017
Driftskostnad2,769 kr/månad

Accepterat pris: SEK 4,595,000

Nu ges chans att förvärva detta exceptionellt charmfulla hus vars interiör erbjuder avundsvärda detaljer så som braskamin, 3-stavs parkettgolv, golvvärme och skjutdörrar från vardagsrummet ut till altan. Huset andas modernt och är luftigt och ljust. Fina färg och tillval gör huset märkbart. Här har man tänkt till och på ett smart sätt effektiviserat kvadratmeterna på bästa sätt. Ett hus att leva, umgås och växa i. Varmt välkomna på visning!

Om området

Inte långt från Nynäshamn så ligger detta natursköna område. Här bor man nära skola, aktiviteter och service men har också närhet till skog och öppna landskap. Här finns också Sorunda hembygdsgård som är en mycket aktiv förening som håller traditionerna igång och som bland annat arrangerar midsommarfirande och hembygdsdagar.
Sorunda tillhör de mest fornlämningsrika sockarna i Stockholmstrakten med många runstenar, hällristningar, fornborgar och hundratals gravfält. Det har efterlämnats torp, kvarnar och odlingsmarker och detta sätter en stor prägel på Sorunda, dess utseende och atmosfär.

Kommunikation

Det finns goda bussförbindelser till Nynäshamn, Ösmo, Västerhaninge, Tumba och Södertälje. Närmsta pendeltågstation är Ösmo station, som kan ta dig in till Stockholm snabbast på 45 minuter.
Med bil tar dig in till Stockholm på under 45 minuter via den nya motorvägen.
Till Södertälje tar du dig via väg 225 på 35 minuter med bil.

Närservice

I Spångbro (Sorunda centrum) finns mataffär (konsum med bageri och postservice) samt restaurang (husmanskost, a la carte, pub). Thai mat, vårdcentral, BVC och frisör.
I Sunnerby finns det en grill, kiosk, DHL-service, XL-bygg, bilverkstad, SRV och ombud för systembolaget.

I Spångbro finns möjlighet att hyra Sorunda Bygdegård för fest och sammankomster och ett stenkast bort ligger Södertörns brandförsvarsförbund, alltid redo för uttryckning.

SKOLOR OCH BARNOMSORG
Sunnerbyskolan F-9 samt fritidshem. Här finns också Sorundas biblotek.
Fagerviksförskola.
Kyrkskolan F-6 samt fritidshem.
Fritidsgård- Sunnerbyskolan- Arrangerar lovaktiviteter, rockcafé, kulturnatt och skolavslutningsfester. Musikverksamhet en kväll i veckan.

Sorunda IF driver bland annat handboll- och fotbollslag. Det finns både naturgräsplan och en fin nylagd konstgräsplan. I Sunnerbyhallen har handbollen sin hemmaarena.
Det finns många motions-och strövområden kring Sunnerby-och Sorunda trakten. Nära till sporthall samt elljusspår som är 2,3 km samt ett 10 km som är delvist upplyst.
Boulebana finns i Spångbro.

Bilder

Huset

Entrén

Hall

Hall

Hall/ trappa

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Ljus och modern planlösning med genomgående ljusa ytskikt och vackra parkettgolv. Huset är fördelat i två plan. En del möbler är till salu som t.ex. garderobsinredning, badrumsspegel i badrummet på neder våningen. En del väggfasta möbler lämnas kvar, fråga mäklare för mer information.
Antal rum
5 rum varav 3-4 sovrum
Boarea
148 kvm
Areakälla
säljarens information
HALL
Ljus och rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter och direkt anslutning till klädkammare. Grå klinkers, vita väggar. Två fönster från golv till tak. Infällda spotslights i taket.
KÖK
Trevligt arbetskök (Ballinglöv) med stort fönster som ger bra ljusinsläpp, ligger i anslutning till den stora matsalen/vardagsrummet. Grå köksluckor, vitt kakel ovanför bänkskiva i högtryckslaminat. Vitvaror så som Diskmaskin, Spishäll/ugn, Kyl/frys och fläkt kommer från Siemens. Infällda spotslights i taket.

TVÄTTSTUGA
Stort tvättstuga med bra förvaringsmöjligheter och städskrubb. Smart vägghängd torkställning. Diskbänk med bänkskiva i högtryckslaminat och ho. Tvättmaskin Siemens.
Stort fönster ger bra ljusinsläpp. Tvättmaskin och torktumlare (Siemen) Grovingång. Infällda spotslights i taket.
BADRUM NP
Badrummet är ljust med vitkaklade väggar och mörkgrått klinkergolv. Här finns ett dusch med glasdörrar, ett handfat och toalett. Spotlights i taket. Fönster.
VARDAGSRUM/MATPLATS
Stort rymligt vardagsrum med väl tilltagen plats för stort matsalsbord med plats för minst 10-12 personer. Stora glaspartier i två väderstreck och skjutdörrar ut mot baksidan och altanen som sträcker sig runt en stor del av huset.
Ekparkett och vita väggar. Värmegolv.
Kamin som ger behaglig värme och mysfaktor i rummet.
ÖVRE VARDAGSRUM/SÄLLSKAPSRUM
Ljust och trevligt rum en trappa upp som kan användas som vardagsrum/bibliotek. Vita väggar och ekparkett. Vita rullgardiner.
BADRUM ÖP
Badrummet är stort och ljust med vitkaklade väggar och mörkgrått klinkergolv. Här finns en dusch med glasväggar, ett tvättställ, badrumsskåp med spegel och belysning. Toalett. Spotlights i taket. Fönster.
Sovrum 1
Sovrum med gröna väggar och en fondvägg som är tapetserad i mönstrad tapet. Fönster mot baksidan och skogen. Ekparkett. Vit rullgardin.
Sovrum 2
Rummet är målad i grå nyans. Ekparkett. Rullgardin i grått. Fönster.
Sovrum 3
Rymligt sovrum med "Walk-in-Closet" med plats för mycket förvaring. Två fönster ger fint ljusinsläpp, det mindre fönstret har en rullgardin.
Infällda spotlights i taket. Gråa väggar och ekparkett.
Byggnad
Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2017
Byggnadsår kommentar
2017
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump NIBE F730
Ventilation
Mekanisk
Energideklaration
Beställd
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
Gudby 6:18
Övrigt
- Hustyp: Optimal 148
- Värmegolv hela nedervåningen, termostater.
- Radiatorer, termostater på övervåning.
- Solcellspaket från NIBE SE-PV 3031. 3,12 kW 230 V, 19,5 kvm. Panelerna är uppbyggda av kiselkristaller, täckta med specialglas. När solen lyser tar de tillvara på minsta solljus och transformerar det till elektricitet.
- Fiber
- Braskamin Contura 556:1
- Parkettgolv, 13 mm 3-stav. Kährs.
Övriga byggnader
- Trädkoja
- Redskapsbod
- Altan med infällda spotslights.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 33,227 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 15,900
Renhållning
SEK 2,039
Väg, samf
SEK 3,600
Försäkring
SEK 11,688
Beräknat antal personer
5
Kommentar
VA: Ingen uppgift ännu.
SOTNING: Ingen uppgift ännu.

Småhus, bostadshyreshus och ägarlägenheter nybyggda 2012 och därefter (värdeår 2012 och senare) kommer att få hel befrielse från kommunal fastighetsavgift i 15 år. (info hämtad från skatteverket.se)
Tillkommande kostnad
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 3,001,000
Byggnadsvärde
SEK 2,244,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 3,642,000
Tomt
Areal
2061 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
Stor härlig gräsmatta på hela framsidan av huset. Flertalet pallkragar och grönsaksland. Bärbuskar, fruktträd och perenner.
Grusade uppfart. Här finns plats för flera bilar, släp, husvagn/husbil eller liknande
Planbestämmelser
Detaljplan (2011-11-10)
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Gudby GA:1, Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Gudby GA:2

Karta

Sorunda

Gullkragevägen 6

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg