Täby Centrum, TÄBY

Grindtorps skolgränd 26, 1tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,240 Värme, bredband, tv, ip telefoni, sophantering, elnätsavgift & källarförråd
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea55 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer41104
Byggår2016
Driftskostnad517 kr/månad

Utgångspris: SEK 2,995,000

Ansvarig mäklare

Visningar

3
December | Thursday
Kl 12:00 - 12:30
Boka din visningstid via mäklarens hemsida
6
December | Sunday
Kl 12:00 - 12:30
Boka din visningstid via mäklarens hemsida

Varmt välkommen till denna påkostade 2:a med inglasad balkong i perfekt sydvästläge och utsikt över innergård.
Lägenheten passar perfekt för er som vill bo bekymmersfritt och ha närheten till det mesta. Inom 100 m så har du Täby C med dess stora utbud av butiker, restauranger mm, härifrån går även Roslagsbanan samt Täbys knutpunkt för de flesta busslinjer.
Garaget nås bekvämt via hiss från bostadsplanet vilket gör att man får en bilfri boendemiljö på gården.

Om området

Ett område där du har allt inom några hundra meter - Täby C, bussar mot Danderyds Sjukhus, Roslagsbanan, Sportcentrum, stora grönområden och Ensta Krog friluftsgård.

Kommunikation

Kommunikationerna är ypperliga med Roslagsbanan - 2 st hållplatser Täby Centrum och Galoppfältet - som går mot Stockholm och Österåker. Vill du mot Vallentuna finns hållplatsen Tibble eller Ensta inom 500 m - 1 km. Bussar mot Danderyds Sjukhus går från Tibbleskolan vid Täby C. Vid busstorget vid Täby C stannar bl a bussar mot Näsby Park, Hägernäs. Skarpäng och Erikslund.

Närservice

Täby Centrum finns som mest några minuters gångväg från bostäderna. Det är ett av Stockholms största köpcentrum. Närmsta SKOLA är Byängsskolan, åk 0-9, i nordöstra änden av området. Det finns 3 gymnasieskolor (Tibble fristående gymnasium, Åva gymnasium och Täby Enskilda gymnasium) i närheten med ett utbud som täcker in de flesta inriktningar. Flertalet DAGHEM finns inom området. För mer information gå in på Täby Kommuns hemsida www.taby.se.

Bilder

Inglasad balkong

Matplats

Vardagsrum

Vardagsrum

Kök

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
INTRODUKTION
Mycket fin lägenhet med exklusiva materialval. Vad sägs om den fina glasmosaiken i köket? Alla hushållsmaskiner har uppgraderats från vad som var standard från början. Säljarna har även anlitat elektriker för fler uttag samt att de flesta strömbrytarna nu har dimmerfunktion. Skjutdörrsgarderoberna från Elfa är utrustade med IKEA:s Pax-system. Nyligen (2020) glasade säljarna in balkongen.
Alla golven (utom badrum) består av nylagd parkett (2020)

HALL
Ljus och välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter via generös skjutdörrsgarderob.

BADRUM
Rymligt badrum med stora vita kakelplattor på väggarna, grå klinkers på golvet. Inredningen består av handfat med kommod, spegel, kombinerad tvättmaskin och torktumlare, toalett och duschhörna med glasvägg samt en snygg handdukstork.

KÖK
Kök och vardagsrum i halvt öppen planlösning. Vita kökssnickerier med mörk bänkskiva. Ovan bänkskivan sitter exklusiv glasmosaik. Dimbar belysning finns under överskåpen. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, diskmaskin, inbyggd micro i rostfritt, inbyggd ugn i rostfritt, fläkt i rostfritt samt kyl/frys i rostfritt.

VARDAGSRUM
Luftigt ljust och lättmöblerat vardagsrum. Det är även från vardagsrummet du når den härliga inglasade balkongen i perfekt sydvästläge.

SOVRUM
Generöst sovrum med plats för både dubbelsäng samt annat önskvärt möblemang. Förvaring finns via snygg skjutdörrsgarderob från Elfa med IKEA:s Pax-system.
Antal rum
2 rum
Boarea
55 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 6, hiss finns
Pris
SEK 2,995,000
Avgift
SEK 3,240 Värme, bredband, tv, ip telefoni, sophantering, elnätsavgift & källarförråd
Driftskostnad
SEK 6,200 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,400
VA
SEK 1,800
Försäkring
SEK 2,000
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Enligt schablon
Andel i föreningen
0.6131 %
Andel av årsavgiften
0.6131 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår
2016
Energideklaration
Utförd 4/3/2020
Energiklass
D
Energiprestanda
80 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Orion i Täby
Om föreningen
Brf Orion i Täby är den första etappen av tre i det nya bostadsområdet i kvarteret Mars som totalt rymmer omkring 300 lägenheter. Läget strax öster om Täby centrum är valt med omsorg. Här har du och familjen nära till fritidsaktiviteter samt skola och barnomsorg. En gångväg med gångtunnel leder till bussarna på andra sidan vägen och till Roslagsbanan.

Huset omsluter en grön innergård där odlingarna har planerats för att följa årstidernas växlingar. Under huset finns även en stor boendeparkering.

I avgiften ingår Telia Triple Play, (digital-tv, bredband, telefoni)
Varmvatten debiteras efter egen förbrukning.

- Barnvagnsförråd
- Källarförråd
- Cykelförråd
- Garage
- Övernattningslägenhet för gäster/vänner

Ljudmiljö
Lägenheterna är tystare än vad svenska byggregler kräver eftersom störande ljud och buller av många uppfattas som det största problemet i boendemiljön. Extra tjocka väggar och bjälklag ger mycket god ljudisolering mellan lägenheterna. Ytterdörrar håller god ljudklass och brevinkast i dörrarna är ersätta med postboxar i trapphusens entréer.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Antal lägenheter
123
Tv och bredband
TV och fiberbredband via Telia
Parkering
Garage
Varmgarage med 94 platser för personbilar och tre platser för motorcyklar finns i fastighetens källarplan. Garageplatserna disponeras enbart av föreningens medlemmar som kan hyra garageplats för bil för 1 000 kronor/månad och för motorcykel för 300 kronor/månad. För närvarande är sex av platserna anpassade för elbilar. Ett fast påslag, 700 kronor/månad, för dessa platser tillkommer.
Överlåtelseavgift
SEK 1,138
Pantsättningsavgift
SEK 455

Karta

Täby Centrum TÄBY

Grindtorps skolgränd 26, 1tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg