MED40CB702BC38543808672133D9A5BF6FF

Unik etagevåning med möjlighet till båtplats och garage!

Trehörningen, NYNÄSHAMN

Grevgatan 20F

Fakta

MånadsavgiftSEK 8,095 Inkl. värme & VA (ej varmvatten)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea133 kvm
Våning5 (hiss finns)
Lägenhetsnummer257
Byggår1932/2012
Driftskostnad1,134 kr/månad

Utgångspris: SEK 4,795,000

Ansvarig mäklare

Visningar

27
September | Sunday
Kl 14:30 - 15:00
Öppen visning. Välkommen!

För er som ställer krav på ert boende och vill bo bekvämt och med en lyxig touch. Nu har jag äran att presentera en av de finaste lägenheterna i Nynäshamn. Mitt på Trehörningen finns denna exklusiva lägenhet, höst upp i huset med utsikt över hav och öar. Möjlighet finns att överta båtplats, ett stenkast från lägenheten. Garage med elektriska portar finns också för den som önskar. Spännande planlösning i etage med möjligheten att skapa ett till rum. Från övre plan når du terrassen med vidunderlig utsikt i söderläge. Lägenheten har fina materialval såsom ek i kök och badrum, 1-stavs ekgolv och kamin. Badrummet på övervåningen ligger i anslutning till sovrummet med en lyxig hotellkänsla. I föreningen finns det en påkostad SPA-anläggning med bastu, jacuzzi, trinettkök och relaxavdelning. Det finns både festlokal och övernattningslägenhet att disponera. Området är otroligt välskött och med en fin gemensamhet. Ni är varmt välkomna att kontakta mig för frågor och förhandsvisning.

Om området

Trehörningen är en ö som ligger placerad sydväst om Nynäshamn. Oscarsbron tar dig över till denna lilla pärla. Här lever man nära hav och vatten. Badplatser, utsiktstorn mitt på ön och den otroligt charmiga arkitekturen på ön gör det speciellt att bo här. Man känner historiens vindslag tillbaka till året 1907 då Kallbadhuset Nynashafsbad byggdes, då började Stockholmarna vallfärda hit för att bada i tångbad. Det dröjde inte lång tid innan hus sattes upp på ön och de finns fortfarande kvar. Något som utmärker arkitekturen är de böljande taken som många av de äldre husen har. Vacker utsiktsplats i gammalt vattentorn beläget strax söder om Nynäshamns centrum, i närheten av Nynäs Havsbad. Mycket fin utsikt över hela Nynäshamn och ut över havet. Öppet hav syns från flera vinklar.

Kommunikation

Gröndalsvikens pendeltågsstation samt Nynäshamns station ligger med ca 5 minuters bilväg från Trehörningen. Motorväg till Stockholm och det tar ca 40 min till Globen.

Närservice

Flertalet förskolor, Gröndalsskolan F-9, Svandammsskolan F-6. I Nynäshamn finns också ett gymnasium.

Nynäs Havsbad erbjuder härligt boende och en inbjudande spa- och relaxavdelning på klipporna vid havet. Stillheten den fria havshorisonten och det unika läget gör ett besök på Nynäs Havsbad till en alldeles speciell upplevelse. Här kan man njuta av frukost, lunch, brunch eller a la carte. Närmsta livsmedelaffär ligger ca två km bort. Större mataffärer finns i Nynäshamn centrum och vid inloppet Nynäshamn.

Övrigt

Bor man i Nynäshamns kommun har man aldrig mer än en mil till havet. I kommunen finns det många sportsliga föreningar så som fotboll, ishockey och gymnastik. Men något som ligger oss varmt om hjärtat är naturen. Varför inte ge dig ut på Ringvägen som anlades till OS-seglingarna året 1912, för att man skulle ta del av regattasegel tävlingarna. Idag används området för motion och plats för avkoppling. Skogen bredvid bjuder på svampplockning och dessutom kommer träningslusten på så längst med Ringvägen finns det fastsatta gymredskap.
Det senaste som vi är mycket stolta för är skateboardbanan som ligger vid Estö IP, här träffas barn, ungdomar och vuxna som delar intresset i skate bord, BMXs och kick bike. Intill har vi ett välutrustat utomhusgym som erbjuder muskelträning eller stationsträning, valet är ditt.
Är du båtburen är det nära ut till skärgården och dess öar, där ute finns det vita sandstränder. Styr mot Picklahej eller Rassa Vikar. Om du inte har båt och vill komma ut så går det båtar från Nynäshamn hamn som tar dig till Öja och Landsort för en riktig idyll, plocka svamp och bär eller borra ned tårna i en riktig sandstrand på Nåttarö, Rånö eller Ålö-Utö. Det är faktiskt bara att välja och vraka.

Bilder

Välkommen!

Entre

Entre

Fransk balkong/Utsikt

Matplats

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum
Boarea
133 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Välkomnande hall med 1-stavs ekparkett och vitmålade väggar. Garderob för förvaring.
kök
Ljust och modernt kök med en stor och öppen matplats med utrymme för det stora sällskapet. Luckor i ek och kakel ovanför stenbänken. Induktionshäll, inbyggd diskmaskin och mikrovågsugn. Rostfri kyl och frys, varmluftsugn samt spisfläkt. 1-stavs ekparkett och vitmålade väggar. Dubbeldörrar ut till en fransk balkong i söderläge.
Badrum 1
Stort helkaklat badrum med golvvärme. Duschhörna med vikdörrar av glas, wc, handdukstork samt handfat med kommod i ek. Ovanför sitter en spegel och hylla med belysning. Tvättmaskin och torktumlare. Fönster som ger ett trevligt ljus.
Sovrum 1
Ljust sovrum med plats för dubbelsäng. Bra förvaring i tre garderober. 1-stavs ekparkett och vita väggar.
Vardagsrum/Allrum/Biblotek
Upp till övervåningen tar du den vackra stentrappan (från när huset byggdes). Allrum med potential att skapa ett rum till (se alternativ planritning). Spännande planlösning som kan delas upp till bibliotek, matsal och tv-del.
Terrass
Två stora skjutbara fönsterdörrar tar dig ut till terrassen. Balkongräcke i glas och stenplattor. Här får man plats med både matdel och lounge. Med fantastisk utsikt över Bedarön och horisonten.
Sovrum 2
Ljust härligt sovrum med ljusinsläpp från två väderstreck. Här finns plats för dubbelsäng och möbler. Bra förvaring i flertalet garderober. Intill ligger badrummet. 1-stavs ekparkett och vitmålade väggar.
Badrum 2
I direkt anslutning från sovrummet finns ett stort helkaklat badrum med golvvärme. Duschhörna med dörr av glas, wc, handdukstork samt handfat med kommod i ek, ovanför sitter en spegel med belysning. Bra förvaring i ekskåp. Fönster som ger ett härligt ljus.
Uteplats
Fantastik terras i söderläge. Här ser du ut över havet och horisonten. Markis.
Parkering
Möjlighet till garageplats finns, bekvämt med elektriskt port och eluttag för motorvärmare. I föreningen finns det 48 garageplatser, 4 carport, 10 p-platser samt 6 gästparkeringar.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
5 av 5, hiss finns
Pris
SEK 4,795,000 utgångspris
Avgift
SEK 8,095 Inkl. värme & VA (ej varmvatten)
Driftskostnad
SEK 13,613 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,472
VA
SEK 120
Sotning
SEK 300
Försäkring
SEK 1,721
Övrigt
SEK 9,000
Beräknat antal personer
1
Kommentar
VA innefattar kostnad för varmvatten som föreningen läser av. Övrigt innefattar kostnad för garage vilket inkluderar el-stolpe.
Säljaren använder fiber via Telia. Bostadsrättsinnehavaren tecknar eget abonnemang via Comhem och Svenska Stadsnät.
Andel i föreningen
2.4661 %
Andel av årsavgiften
2.47 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår
1932/2012
Byggnadsår kommentar
Ombyggt 2012
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft med återvinning
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övrigt
Riksförsäkringsverket var tidigare största markägaren på ön. Verkets sjukhus var ett utrednings- och rehabiliteringssjukhus i Nynäshamn som började sin verksamhet 1918 i havsbadets lokaler. Den största utbyggnaden av sjukhuset skedde på 1930-talet när Riksförsäkringsverkets sjukhus i Nynäshamn mitt på ön tillkom. Byggnaden ritades i funktionalistisk stil av arkitekt Karl Güettler. Verksamheten avvecklades genom ett riksdagsbeslut 1999. År 2003 återinvigdes Nynäs havsbad efter omfattande renovering. Föreningens byggnader har genomgått en spektakulär omvandling från anrik kurortsanstalt till ett fantastiskt boende med högsta kvalitet. Huset är renoverat 2012 till ett lyxigt boende med allt man behöver för ett enkelt liv med hög standard.
Övriga byggnader
- Det finns två hissar i huset. En bevarad äldre hiss som ligger intill lägenheten och en större.
- Förråd
- Spa med ångbastu, omklädningsrum och pentry
- Gästlägenhet för 4 personer finns att hyra
- Festlokal för 90 personer, med välutrustat kök och tillhörande uteplats finns att hyra
- Hobbyrum, kärror, utomhusleksaker mm att låna
- Pingisbord finns att låna i festlokalen.
- Grovtvättstuga
- Cykelrum, tryckluftspump finns att disponera
- Föreningens medlemmar har möjlighet att disponera det vackra parkområdet med stora gräsytor och flera möjligheter med att slå sig ner
- Hjärtstartare
Allmänt om lägenheten
Övrigt
- Till lägenheten tillhör ett förråd på ca 11 kvm.
- Möjlighet till garage (med elektrisk port och eluttag), 750 kr/månaden
- En stor terrass på ca 17 kvm. Markis
- Originaltrappa i sten tar dig upp till övervåningen
- Djupa fönsternischer
Förening
Namn
Brf Kurortsparken
Om föreningen
- På Grevgatan 20 F finns den stora fina föreningslokalen med fullt utrustat kök som kan nyttjas för fest, grillkvällar eller andra evenemang för max 90 personer.
- Gästlägenhet med plats för 4 personer.
- Gemensam SPA-avdelning finns i föreningen som innefattar två stora bubbelpooler, ångbastu, loungedel samt en stor terass med utsikt över den härliga parken. Parken ägs av fem delägare varav vår förening är en. Det är alltså en allmän plats och kan användas av vem som helst.
- Föreningen består av tre byggnader, portvaktsstugan, parkgården och huvudbyggnaden. Totalt består föreningen av 53 lägenheter.
- Övernattningslägenhet om 41 kvm
- Samlingslokal
- Festlokal
- Spa och bastu.
- Grovtvättstuga finns i huset
- Cykelförråd
Antal lägenheter
53

Karta

Trehörningen NYNÄSHAMN

Grevgatan 20F

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg