190
MEDB9F357E4D3864AEFB831115F9D0F4E9D

Välplanerad och nyrenoverad 4:a, med bra planlösning!

Kommande®

Gränby, Uppsala

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,112 inkl. värme, vatten, kabel-tv, internet och el
Antal rum4 rok
Boarea104.4 kvm

Ansvarig mäklare

Välkommen in till en nyrenoverad 4:a i barnvänligt område i Gränby. Lägenheten är väldisponerad med förvaring i stor klädkammare, kök med bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter, stambytt och helkaklat badrum samt separat gästtoalett, tre rymliga sovrum, luftigt vardagsrum med fönster mot innergården och balkong från matrummet i insynsfritt läge.

Genomgående goda sällskapsytor med härligt ljusinsläpp från stora fönster. Belägen i välskött förening med närhet till grönområden, E4:an och Gränby Köpcentrum.

Välkommen hit, Välkommen hem!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 070-770 18 13 eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se!

Om området

Gränby är en stadsdel i Uppsalas norra delar. Bebyggelsen består främst av flerbostadshus uppförda under sextiotalet, både bostads- och hyresrätter, i främst trevåningshus med inbyggda gårdar. I området finns en stor park med många kullar, lekplatser, kolonilotter och en välbesökt 4H-gård.

Kommunikation

Det finns god kommunikation med stadsbussarna.

Närservice

I yttre delen av Gränby finns Uppsalas största köpcentrum Gränbystaden med nästan 100 butiker, serviceställen och serveringar. I detta köpcentrum hittar du både matbutiker, restaurang, bank och annan typ av shopping. Hela Gränbystaden som just nu är i en stor utvecklings- och utbyggnadsfas där visionen är att bli Uppsalas andra stadskärna. Expansionen handlar lika mycket om bostäder, arbetsplatser, kultur och spännande möten som om handel och kommersiella upplevelser. Du kan läsa mer om området här: http://al.se/projekt/mojliga/granbystaden/
I närområdet finns även flera butiker, vårdcentral och folktandvården.

Parkering

Avgiftsparkeringar samt fria parkeringar finns i hela området.

Övrigt

Gränby Sportfält ska utvecklas och bli Upplands ledande fritidsområde med ny bandyhall, då Uppsala är en "bandystad". Det finns även planer för en ny hockeyhall, bland annat ämnad som huvudarena för traktens hockeylag.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg