MEDEB40A584F1464943A6ECDC113BC281B3

Nyproduktion centralt i Kungsbacka.

Kungsbacka, KUNGSBACKA

Gamla Onsalavägen 2

Fakta

TypTomt
Tomtarea951 kvm

Fast pris: SEK 6,250,000

Ansvarig mäklare

Fantastiskt tillfälle! Bygg nytt med gångavstånd in till Kungsbacka centrum. Tomten ligger endast ett stenkast från Kungsbackaskogen med dess fina motions och promenadspår samt med närhet till påfart E6. Från den nya bostaden har ni gångavstånd till flera skolor och till hela Kungsbackas centrala affärs- och restaurangutbud.

Här bor ni nära det mesta men ändå med naturen inpå knuten. Tomten är knuten till populära Myresjöhus. Myresjöhus ingår i OBOS bostadsutveckling som är Sveriges största husleverantör och där Myresjöhus är deras "flaggskepp". Vi tillhandahåller exempelkalkyl med en totalkostnad på deras hus Smart 132 kvm (Smart 75 med inredd ovanvåning). Huset är precis som det heter. En riktigt smart planlösning. Eller vad sägs om 5 sovrum, vardagsrum och allrum. Detta fina hus får ni nyckelfärdigt med detta centrala läge för endast 6 372 000 kr. Då ingår tomt, hus, lagfart, pantbrev etc. Det finns ett färdigt förhandsbesked på nybyggnation av bostadshus. Bygglov söker husleverantören åt dig som köpare efter att du har bestämt vad du vill bygga. 1,5-planshus bedöms som detta bedöms passa bäst på denna tomt.
Kontaktperson på Myresjöhus är Christian Mogren 0705-08 71 88, christian.mogren@myresjohus.se

Kommunalt VA och fiber finns vid tomtgräns.

Inflyttning om knappt 18 månader.
I annonspriset är inte kostnader för ränta och lagfart med. I bifogad offert är till och med dessa kostnader medräknade.
(Fast pris gäller för tomten. Priset 2 495 000 kr. Den som först bestämmer sig kommer att få köpa tomten. Därefter tecknas ett entreprenadavtal med Myrejöhus.)

Om området

Härliga Kungsbacka är en expansiv västkustpärla som verkligen har allt från slott till koja. En trivsam innerstad med stadsliv samtidigt som det finns en vacker landsbygd. Stora köpcentrum och åkrar, ängar, skog och mark. Vi kan välja mellan sandstränder, klippstränder och många fina sjöar. Här finns verkligen något för alla oavsett vad som önskas. Lägenheter i alla dess former, stora hus, små hus, stugor eller gårdar. Välj ditt hem utifrån vad som passar dig allra bäst.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Byggnad
Fastighetsbeteckning
Kolla 3:86
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
951 kvm
Vatten/avlopp
Kommunalt VA
Samfällighet, servitut etc.
Avtalsservitut Ledning
Avtalsservitut Vattenledningar Mm
Last: Avtalsservitut: Ledning, 13-IM2-68/7020.1
Last: Avtalsservitut: Vattenledningar Mm, 13-IM2-94/14508.1
Last: Officialservitut Va-Ledningar, 1384-2020/97.2
Last: Officialservitut Väg, 1384-2020/97.1

Karta

Kungsbacka KUNGSBACKA

Gamla Onsalavägen 2

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg