MEDFCA2FD2E7BCE45C99B801CB4CC26F3BB

Är du en drömmare och letar efter en charmig bostad? Det här är Fullerö 49!

Gamla Uppsala, Uppsala

Fullerö 49

Fakta

TypFritidshus
Antal rum2 rok
Boarea42 kvm
Tomtarea1,161 kvm
Byggår1950
Driftskostnad392 kr/månad

Utgångspris: SEK 2,495,000

Som en drömmare kan livet bara gå framåt! Välkommen till ett unikt tillfälle för den som vill bo lantligt men ändå bara 10 min ifrån centrala Uppsala! Här har du möjlighet att bo precis som det är eller bygga ut!

Fastigheten Fullerö 49 erbjuder dig något mer. Här finns tillgång till en huvudbyggnad med tillhörande två förråd och en byggnad med goda uthyrningsmöjligheter i framkanten av tomten.
I huvudbyggnaden har du tillgång till ett sovrum, kök, allrum och badrum. I anslutning till entrén ligger även den charmiga altanen där du kan spendera dina mornar eller sena eftermiddagar med familj och vänner.
Huset ligger väldigt privat på en skyddad solig tomt som angränsar till skogen. Det är nära till motorvägen, cykelvägar och busshållplatsen som ligger endast 150 meter från huset och tar dig till Uppsala centralstation på kort tid.

Huset har fiber internet och har genomgått en omfattande renovering under dom senaste åren.
Alla byggnader är nymålade 2018–2019. En väg till huset har anlagts med god parkering och vatten och avlopp installerades 2019 även till gästhuset som är utmärkt för uthyrning eller via Arnb.

Välkommen att ta kontakt med fastighetsmäklare för mer frågor.

Om området

Gamla Uppsala är beläget strax norr om Uppsalas centrala delar och är ett historiskt område i Uppland. Där finns bland annat de berömda Uppsala högar och Gamla Uppsala kyrka, som har varit både domkyrka och ärkebiskopssäte.

I stadsdelen finns närservice, vårdcentral och rekreation med fina strövområden kring Gamla Uppsala högar mot Tunåsen. . Kommunikationerna in till Uppsala resecentrum är goda med stadstrafikens bussar.

Kommunikation

Närheten till påfarten till E:4an samt Bärbyleden/55:n gör det enkelt att pendla med bil både norrut och söderut samt god pendling mot Enköping/Västerås. Flertalet bussar tar dig till city bl.a. 2:ans stadsbuss. Uppsala kommun håller på att slutföra det sista på den nya snabbcykelvägen som går från Gamla Uppsala ända in till centrum.

Närservice

Kort avstånd till Gränbystaden som just nu är i en stor utvecklings- och utbyggnadsfas och där visionen är att bli Uppsalas andra stadskärna. Fördelat på två områden. "Gamla" Gränby Centrum med bland annat ICA Kvantum, apotek, Systembolaget, bank samt flertalet butiker i gallerian. Samt Gränby Köpstad vid påfarten till E4:n med bl.a. Citygross, Willys, Blomsterlandet, bensinmack, lekland och flertalet nya butiker som öppnar inom närtid.

Övrigt

Skola
Gamla Uppsala är ett barnvänligt område med flertalet förskolor samt två populära skolor Gamla Uppsala skola från förskoleklass till år 5 och Fredrika Bremerskolan från förskoleklass till grundskola år 5. Från skolår 6 finns Von Bahrs skola.

Sport
Gamla Uppsala sportklubb, GUSK, har välfungerande och aktiv verksamhet vid Yrsaplan. Närhet till UTK-hallen för tennis, Gränby Ishall för hockey, Relitahallen för bandy. I Gamlishallen utövas olika sporter.

Rekreation
Utöver området kring Gamla Uppsala högar finns även Linnéstigen som tar Dig ut mot Vittulsberg.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum varav 1 sovrum
Boarea
42 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Hall
Från huvudentrén och med blicken rakt fram når ögat bostadens hall. Hallen ligger i anslutning till köket. Här finns tillgång till en charmig hatthylla med plats för förvaringskorgar för en finare touch! På hatthyllan finns även krokar med möjlighet att hänga av sig ytterkläderna.
Kök
Det charmiga och fina köket finner du direkt in åt vänster från entrédörren. Här har du tillgång till tvättmaskin, diskho, ugn, spis samt kyl och frys. Med följer även förvaring i form av kökslådor samt över-och underskåp. Köket har vitt kakel över diskbänk och arbetsyta, golvet är va trä.
Vardagsrum
Höger om köket ligger bostadens vardagsrum som rymmer såväl soffa som matplats. Med tillgång till rummets trevliga kamin skapar du lätt en mysig miljö där du kan koppla av och bara vara dig själv. I ett av rummets högra hörn finner du en trägarderob i vitt med god yta för förvaring. Vardagsrummet har även en enklare tv-bänk som går längst hela kortsidan, med mer förvaringsmöjligheter där under.
Sovrum
Från vardagsrummet kommer du in till bostadens sovrum. Sovrummet har en charmig utformning med två fönster samt balkongdörr ut mot huvudbyggnadens baksida, där det vore perfekt med en liten uteplats för sommargrillen eller en fin plantering! Rummet består av trägolv och tapetserade väggar i beige. Här finns plats för en skön och härlig säng. Det ultimata mys-rummet!
Badrum
Det helkaklade badrummet har vita väggar och svart golv. Här finns tillgång till två badrumsskåp varav ena är med spegel, toalett och duschhörna med glasdörrar. Här finns även varmvattensberedare.
ALTAN
Den rymliga altanen ligger i anslutning med bostadens entré. Här finns god plats för utemöbler eller eventuell växtlighet. Mys gärna till det med fina sittdynor, kuddar, filtar och varm belysning så får du en mysig uteplats där du kan spendera din tid med vänner eller familj. Nedan altanen finns även plats för en framtida rabatt för att höja stämningen även mer!
UTHYRNINSDEL
Denna charmiga byggnad rymmer ett allrum, badrum och ett pentry. Här finns bland annat plats för en säng, mindre soffa med passade soffbord samt förvaring i form av garderob eller byrå. Badrumsdelen erbjuder duschutrymme, toalett och ett mindre handfat. Byggnaden passar perfekt för dina övernattningsgäster!
FÖRRÅD 1
Förråd nummer 1 delas in i två delar. I den ena delen finner du plats till förvaring i förrådets hyllplan eller vita högskåp som är placerat i ett av byggnadens hörn. Förrådet har även ett fönster mot fastighetens huvudbyggnad, vilket gör förrådet ännu trevligare! I den andra delen finner du ett mindre handfat och övrig förvaringsmöjlighet!
FÖRRÅD 2
Detta förråd delas precis som förrådet ovan in i två delar, varav den ena delen har goda förvaringsmöjligheter för verktyg och mindre tillbehör. I denna del finns tillgång till öppna skåp med enklare bänk/arbetsyta över, trähyllor och plats för att hänga upp verktyg som kratta och spade.
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
1950
Uppvärmning
Direkt el + braskamin
Ventilation
Självdrag & fuktsensor styrd av paxfläkt
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Byggnadssätt
Grundläggning
Kryprumsgrund
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fastighetsbeteckning
Fullerö 21:4
Övrigt
Utförda renoveringar

2018–2019:
- Alla byggnader är nymålade 2018–2019.
- En väg till huset har anlagts med goda parkeringsmöjligheter.
- Vatten och avlopp installerades till gästhuset under 2019.
- Ny ytterdörr, nytt köksfönster, ny balkongdörr och sidofönster.
- Väggar och tak har tilläggsisolerats.
- All el har bytts ut och installerades klart under 2020
- El har dragits in till uthusen och utebelysning är monterat med eluttag för motorvärmare
- Egen brunn borrades under 2019 med ca 74 meter djupt (protokoll finns bifogat)
- Lagt nya plankgolv (30 mm)
- Nyrenoverat badrum
- Isolerat
- Nytt kök ifrån Ekeby Kakel.
- Kaminen installerades under hösten 2018
- Burspråket i huset byggdes under 2018


2017:

- Fiber indragit i fastigheten
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 4,700 / år
Driftskostnad, varav
Renhållning
SEK 4,200
Sotning
SEK 500
Beräknat antal personer
1
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 7,245 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 966,000
Byggnadsvärde
SEK 255,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 500,000
Tomt
Areal
1161 kvm
Tomttyp
Natur och trädgårdstomt
Vatten/avlopp
Enskilt vatten året om. Egen brunn borrades våren 2019 (ca 74 m djup). Sluten tank om 6 kbm men det finns en ny stenkista för gråvatten som kan anslutas.
Samfällighet, servitut etc.
Förmån: Officialservitut Väg, 03-GAM-364.1

Karta

Gamla Uppsala Uppsala

Fullerö 49

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg