190
MEDD7FC80CB4E3C4CF0A8A109BD90C5C7E3

Fastighet med tre huskroppar

Kommande®

Fjärås, Fjärås


Ansvarig mäklare

Till hösten förmedlar vi denna unika fastighet utanför Fjärås. Boningshuset består av två sammanbyggda 1,5-planshus. Till detta finns en extra bostad passande som generationsboende eller som bostad för uthyrning. Gör du det sistnämnda så finansierar du sannolikt hela ditt boende. Välkommen att lämna intresse redan idag.

Om området

Fjärås är en mycket trivsam del av Kungsbacka kommun. Här finns närheten till sjön Lygnern med fina badplatser och nära även till havet om så önskas, detta kan kombineras med en promenad förbi Tjolöholms Slott. I centrum har vi skolor och förskolor, livsmedelsbutik, bageri samt vårdcentral. Fritidscenter erbjuder simhall, gym, gruppträning och elljusspår. Det unika Fjärås bräcka med naturum, härliga promenadvägar och Li gravfält.

Fakta

Boarea315 kvm
Tomtarea3,573 kvm

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg