MEDAB440BB702764B2CAFFE4FB578933A1F

Midsommarkransen, Hägersten

Cedergrensvägen 16

Fakta

MånadsavgiftSEK 1,121 Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 300 kr/mån för bl a hushållsel, tv och bredband.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea16 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer111
Byggår1968

Accepterat pris: SEK 1,300,000

Köp ditt egna hotellrum! Perfekt för veckopendlare, studenter eller Juridisk person!

Att köpa en lägenhet i ApartHotel innebär en smidig lösning för dig som behöver en övernattningsbostad. När du inte nyttjar bostaden så har du möjlighet att hyra ut den via Aparthotels hotellverksamhet. Låter det krångligt? Det bästa är att ApartHotel sköter allt åt dig!

Lägenheten präglas av en stilren skandinavisk design på inredningen. Här finns allt du behöver för att få en bekväm livsstil. TV, badrum, platsbyggda möbler och förvaring, kök utrustat med diskmaskin, vattenkokare och husgeråd.

På hotellet har du tillgång till full hotellservice. Varje morgon dukar köket upp till en god frukost och lagom till kvällen öppnar restaurangen med middag. I lobbyn finns en trevlig bar, härifrån kan du beställa en flaska mousserande och jordgubbar till rummet för speciella tillfällen. Hotellet är i fint skick och har genomgått flera löpande renoveringar. Det finns en gemensam uteplats med grill och utemöbler på baksidan och på källarplanet finns flera bokningsbara gemensamma utrymmen så som tvättstuga, konferensrum, bar, restaurang och ett gym samt bastu. Möjligheten finns att hyra ett extra förråd i källaren. Hotellet tillhandahåller sängkläder och handdukar veckovis. Under uthyrning sköter hotellet bäddning. Personlig service finns tillgänglig dygnet runt.

Alla medlemmar måste godkänna och teckna ett uthyrningsavtal med Hotellbolaget. Uthyrning till Hotellbolaget måste ske i minst femton dagar per år. Förhållandet mellan bostadsrättsinnehavare och hotellet regleras i uthyrningsavtalet, läs detta för mer information. Man får inte vara mantalsskriven i lägenheten. Som privatperson behöver du även bli momsregistrerad - en enkel process där guidar vi dig rätt!

Här bor ni med närhet till både service och kommunikationer. Från Midsommarkransen tar ni er in till Stockholm City på bara några minuter. I knytpunkten Liljeholmen finns bl a t-bana, tvärbana och bussar. Här finns även ett köpcentrum med ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger. Hotellet erbjuder att kostnadsfritt låna cyklar från cykelpoolen. Ett perfekt sätt att lära känna området på och du tar dig smidigt fram genom stan.

Välkommen till ApartHotel Telefonplan!

Om området

Midsommarkransen karaktäriseras av en charmig levande småstadskänsla. I området finns flera mysiga caféer, konditorier, trevliga restauranger och livsmedelsaffärer. Flertalet små butiker så som second hand, cykelbutik och antikvariat. I Svandammsparken, Midsommarkransens egna Central Park, finns gott om utrymme för soldyrkare och picknick sugna. Kransen kan stoltsera med en alldeles egen kvartersbiograf och ett kulturcenter som drivs utav kulturföreningen Tellus.

I närområdet ligger Telefonplan, här finns den populära restaurangen Landet, bibliotek, matbutik, S.A.T.S (Gym). Ta en promenad till närområdena i Mörtviken eller Vinterviken och njut av dess härliga atmosfär, fantastisk solnedgång över Mälaren.

I närområdet ligger även Liljeholmens centrum med stor galleria med gott om utbud med affärer och restauranger.

Kommunikation

Kommunikationer med T-bana -Midsommarkransen. Det tar ca 12 minuter in till city med tunnelbanan. Det finns även ett flertal busslinjer som trafikerar området.

Bilder

Kök

Sovalkov

Kök

Kök

Detaljbild

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1 rum
Boarea
16 kvm
Areakälla
föreningens information
Entré
Direkt vid entrén får ni en trevlig överblick över rummet. Häng upp jackan på de stilrena knappkrokarna.
Trinett
Trinettkök med skandinaviskt inspirerade snickerier och skåpsluckorna går i en snygg grå färg med matchande läderöglor. Utrustningen består av diskho, mikro, kyl/frys, diskmaskin och porslin. Övrigt inrett med ett barbord. På golvet ligger ett ljust laminat golv, väggarna är målade i vitt.
Allrum
Yteffektivt rum som genomgående präglas av ett ljust laminatgolv och ljusaväggar. Förvaring och kläder hängs i de två garderoberna. På väggen sitter en tv och här finns även platsbyggda möbler i form av ett barbord och skrivbord samt en sovalkov med en säng.
Badrum
Helkaklat badrum som i sin helhet går i vitt med mörkblå detaljer. Här finns dusch, wc, handfat, spegel och handdukstork. Behöver du tvätta kläder så bokar du enkelt den gemensamma tvättstugan på källarplan.
Uteplats
Gemensam uteplats med grill och och utemöbler finns på baksidan av hotellet. Här finns det gott om plats för att samla vänner för trevliga grillkvällar.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 4, hiss finns
Pris
SEK 1,300,000 Accepterat pris
Avgift
SEK 1,121 Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 300 kr/mån för bl a hushållsel, tv och bredband.
Andel i föreningen
0.9477 %
Andel av årsavgiften
0.9477 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1968
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FX
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övriga byggnader
Källarförråd om 0,7 - 1,2 kvm kan hyras.
Förening
Namn
Brf ApartHotel Attaché
Om föreningen
Brf ApartHotel Attaché är en oäkta föreningen belägen i ApartHotel Telefonplan. Föreningen består av 91 lägenheter av varierande storlek.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
91
Tv och bredband
TV (1, 2, 3, 4, 5, 6, 12, BBC, Viasat Sport, Viasat Film) och Internetanslutning: Fiber (100 mbit) via uttag eller Wi-Fi (i hela huset) ingår i driftstillägget.
Parkering
23 parkeringsplatser, varav fyra med motorvärmare.
Renoveringar
Byggnaden totalrenoverades, inkl byte av el- samt VA-stammar 2016.
Byggdes det till en våning de s.k loftlägenheterna 2018.
Juridisk person
Föreningen tillåter juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Nej, Tomträttens avgäld regleras i avtal med Stockholm Stad. Bundet till 2027-04-01.
Överlåtelseavgift
SEK 1,182 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 473
Övrigt
Intäkter vid uthyrning:
Medlemmarna i föreningen får ta del av intäkterna ifrån uthyrningen utifrån hur många dagar lägenheten är tillgänglig för uthyrning. De dagarna som du själv brukar lägenheten ger inga intäkter. Intäkterna fördelas sedan till medlemmarna enligt andelstalen. Det kan bli en mycket bra affär för de som hyr ut lägenheten flitigt.
1. Av hyresintäkten avgår 100:- för städning
2. Av resterande belopp går 50% till hotellet
3. Resterande 50% går in i en pott för föreningen
4. Därefter fördelas potten till medlemmarna efter hur många nätter lägenheten har varit tillgänglig och efter andelstal.
OBS - Lägenheten måste hyras ut minst 15 dagar per kalenderår enligt hyresavtal med hotellet.
Om du i andra hand hyr ut en lägenhet i ett oäkta bostadsföretag, ska du deklarera hyran som inkomst av kapital.
Från hyran får du dra av
•årsavgift till föreningen, förutom kapitaltillskott
•utdelning i form av bostadsförmån
•utgifter för reparation och underhåll som direkt beror på uthyrningen
•avgift som du betalar till bostadsföreningen för din rätt att hyra ut i andra hand.
Ditt sammanlagda avdrag får aldrig bli större än din hyra.

Karta

Midsommarkransen Hägersten

Cedergrensvägen 16

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg