230
MED97BDD41AEF9E47F8844945E12D4BDBB8

Exklusivt radhus invid Ängby Torg!Bureusvägen 8D Bromma Norra Ängby, Bromma

Nyproduktion

Bromma Norra Ängby, Bromma

Bureusvägen 8D


PRIS (pris/bud)14 395 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

TOMTAREA

333 kvm

BYGGÅR

2022

DRIFTSKOSTNAD

4 250 kr/månad

PRIS

14 395 000 kr Pris/bud

Exklusivt radhus invid Ängby Torg!

NYPRODUCERAT LYXRADHUS REDO FÖR INFLYTTNING - DRÖMBOENDE INVID ÄNGBY TORG
Drömboende av högsta klass i eftersökt läge, med direkt närhet till allt vad familjen kan önska sig. Klart för inflyttning omgående, eller enligt önskemål. Det nyproducerade friköpta radhuset om tot. 213 kvm på välbelägna Buréusvägen, invid charmiga Ängby Torg, är ett unikt och modernt boende som smälter väl in i det lugna inbodda området med sin tidstypiska charm. Öppen funktionell planlösning och generösa ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Optimalt solläge ger ljusa vackra ytor. Genomgående luftig och varm atmosfär, nytt och bekymmersfritt, med fokus på en trivsam och bekväm vardag för familjen. Stilsäkert och minimalistiskt inredd med vackra naturliga material av genomgående hög kvalité såsom exempelvis stilrent kök från Kvänum med granitbänkskivor och vitvaror från Gaggenau och dubbla exklusiva våtrum. Sällskapsrum med rymd och upp till bra 5 sovrum, unikt för området, med gott om plats för den stora familjen. Genomgående lyxigt luftiga ytor, vilket ger en svårslagen livskvalitet.

Villastaden Norra Ängby är kulturmärkt och nybyggnationer i området hör till ovanligheterna. Både färgmässigt och arkitektoniskt ser radhusen ut att vara uppförda på 1930-talet, men med modern planlösning på 6 rum och kök, fördelat på 177 kvadratmeter boyta och 37 kvadratmeter biytor som garage och förråd. Trädgård och stensatta uteplatser med funktionella odlingsplatser i cortenplåt är redo för individuella planteringar. Fasaden i målad panel har stora fönsterpartier. Uteplats mot gatan och en rymlig balkong bjuder in till utomhusliv i soligt läge med många soltimmar. Den lummiga baksidan är ombonad och terrasserad, för att följa tomternas topografi.

Sammanlagt fem bostäder i längan varav fyra redan är sålda, alla planlösningar är identiska och minimalistiskt inredda med vackra naturliga material av genomgående hög kvalité. Välbyggt hus med fokus på genomtänkta materialval som ger lång livslängd samt låga driftskostnader. Fastighetsskatten uteblir under de första 15 åren, ytterligare en fördel i boendekalkylen. Varje radhus har pantbrev uttagna på ca 9.025.000 kr, värde ca 180.000 kr.

Ett unikt tillfälle för den kräsne med högt ställda krav på såväl komfort som på ett förstklassigt läge. Ett drömboende i lugna, idylliska villakvarter med varm småstadsatmosfär runt charmiga Ängby torg. Bekväm närhet till såväl butiker, förstklassig skola/ förskola, bollplaner, lekplatser, badsjö och vackra naturreservat...listan kan göras lång.

Välkommen att kontakta Håkan Jansson HusmanHagberg 0708-141212, för mer information.

Bilder

MED97BDD41AEF9E47F8844945E12D4BDBB8
MED571178FD326049EBA06113168B45F7BE
MEDE1E46A0AACE9434BBFDB223D5E531A4D
MEDDA00582A6CC2472A80A80B9982CF2C1D
MED02019A5334054D6EA66CFD3B67317391

Planritningar

Planskiss entréplan

Planskiss övre plan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

TOMTAREA

333 kvm

BYGGÅR

2022

DRIFTSKOSTNAD

4 250 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

6 rum varav 4-5 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

På bottenplan domineras bostaden av det spatiösa köket i öppen planlösning intill vardagsrummet med öppen spis.
Här finns även en direkt access till trädgården och uteplatsen. Färgskalan går i ljust neutrala toner, med genom gående ekgolv. Här finns designdetaljer utöver det vanliga, som till exempel, kök från Kvänum i sval gråskala med släta luckor, med detaljer i rökt ek, bänkskivor i granit. Lådstommar i massiv ek. Högteknologiska vitvaror från Gaggenau och blandare från Dornbracht.

På entréplanet finns förutom köket, ett badrum och praktisk tvättstuga, förvaring och garage, ett rum som kan användas till hemmakontor, gästrum eller tv-rum. En trappa upp finns det större badrummet med inkaklat badkar och tre sovrum, alternativt fyra, eller om man väljer att använda det som extra vardagsrum, eller hemmakontor. På över våningen finns även en stor balkong.

Badrummen på två plan är praktiska för barnfamiljen, med helkaklade väggar och golv i mellangrå granitkeramik från Bricmate. Eleganta och smarta tvättställskommoder från Haven i valnöt och toppskiva i marmor. Samtliga blandare kommer från Tapwell. Inredning och design för de som uppskattar ett inbjudande och smakfullt hem.

Köket utgör hemmets hjärta i den öppna planlösningen med matplatsen och vardagsrummet med den öppna spisen. Under sommarhalvåret gör utgången mot trädgården det naturliga valet som uterum, vid den terrasserade uteplatsen. Funktionella utrymmen och arbetsbänkar smälter ihop till en elegant helhet för gemenskap och umgänge kring matlagningen. En vacker och tidlös grå färgton på de släta köksluckorna från Kvänum, matchas av detaljer i rökt ek och bänkskivor i grå/svart granit. Alla vitvaror är av premium kvalité från Gaggenau. Köksblandare i klassisk modern design från Dornbracht.

Genomgående i alla rum, förutom våtutrymmen och hall finns vackra ekgolv i härdat trä, med fantastisk hållbarhet, från Bjelin. I hallen på entréplan ligger ett mellangrått skifferlikt granitkeramiskt golv, från Bricmate. Sparsmakad design som smälter samman med det övriga hemmet i en balanserad harmoni.

Med två fullt utrustade spatiösa och smakfulla badrum, får den stora familjen gott om plats. Badrummet på det övre planet har inbyggt duschrum och inkaklat badkar, som ger en lyxig känsla, med elegant och tålig granitkeramik i stora rektangulära plattor (30x60 cm) på väggar och golv från Bricmate. Tvättställsblandare i slimmad design. Både takduschen och den snyggt designade handduschen har energieffektiv termostat, samtliga blandare är från Tapwell. Den tidlösa kommoden i valnöt och toppskiva i marmor från Haven, rymmer det mesta. Den stora bakombelysta och generösa spegeln har en unik design, och pryder badrummet som ett smycke.

Om området

Lugna och trivsamma kvarter med varm småstadscharm och närhet till det mesta. Beckombergavägen med sin breda pampiga lönnallé löper genom hela Norra Ängby och kantas av trävillor från 1930-talet med tidstypisk charm och en känsla av genuin Brommaidyll. Här i ”Trädgårdsstaden” möter välkomnande välhållna hus med sina prunkande trädgårdar.
Levande Ängby Torg med livsmedelsbutik, inredning, delikatess och
restaurang har en lokal prägel, medan shopping i Bromma Blocks, erbjuder ett brett utbud. Här bjuds på rikligt med rekreation med promenader och skridskoåkning i och kring naturreservatet runt Kyrksjön, Åkeshovs simhall och bekvämt gångavstånd till Ängbyplans T-bana, som smidigt och snabbt tar er till innerstan. Vid Ängbyplan finner man även den populära restaurangen Astrid’s samt konditori Gateau.

Ängby slott i närområdet med trevliga områden för picknick, brännboll och kubb. Judarskogens naturreservat, även det på behändigt gångavstånd. Björklunds Hage, områdets omtyckta 4H-gård, med intilliggande lekpark och populära skolor och förskolor i området. Konstgräsplaner för de som gillar fotboll på Ängby IP invid Norra Ängby skola. Ett mycket barnvänligt och trivsamt område med allt vad man kan önska av ett idylliskt och lugnt villaliv och ändå med City på behändigt pendelavstånd

KOMMUNIKATION

Fem minuters promenad till Tunnelbanans gröna linje som tar dig på ca 20 minuter till Stockholm City.

NÄRSERVICE

Trivsamma Ängby Torg håller med livsmedel, pizzeria och inredningabutik. Det finns ett stort utbud av närservice, klädbutiker, sportaffärer, banker, restauranger etc. i bla Bromma Blocks och Vällingby centrum.

PARKERING

Fri parkering i området.

ÖVRIGT

Området ligger mycket trevligt ett stenkast från fina vandringsstråk längs med Mälaren där du också finner Kananbadet samt Grimstas motionsspår.

Ekonomi

EL

12 500 kr

VA

4 500 kr

UPPVÄRMNING

20 000 kr

RENHÅLLNING

4 000 kr

FÖRSÄKRING

10 000 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

51 000 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

4

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

40 900 kr / år

KOMMENTAR

Driftskostnaderna uppskattade och bygger på 2.50 kr i pris /KWh.

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plans radhus

BYGGNADSÅR

2022

UPPVÄRMNING

Luft/vatten , vattenburen golvvärme på båda planen.

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2023-10-04

ENERGIKLASS

C

ENERGIPRESTANDA

43 kWh/m² (Atemp) och år

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

78 kWh/m² och år

ELFÖRBRUKNING

13 000 kWh/år

Byggnadssätt

STOMME

Trä

FASAD

Trä

FÖNSTER

3-glas

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Tegel

UTV. PLÅTARBETE

Lackerad plåt

FASTIGHETSBETECKNING

Ängbyskolan 21

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

4 090 000 kr

TAXERINGSKOD

210, Småhusenhet, tomtmark

SUMMA PANTBREV

9 095 000 kr

Tomt

AREAL

333 kvm

TOMTTYP

Terrasserad trädgårdstomt

TOMTBESKRIVNING

Fint anlagd tomt med lättskötta rabatter och stensatta gångar och uteplatser. Här kommer tomten att blomma vackert från vår till höst och trivsamt rama in huset.

UTEPLATS

Uteplatser som bjuder in till trivsamma stunder i solen med nära och kära. Soltimmarna blir många tack vare väderstrecket som är S/V.
Tomten kommer att bjuda på såväl soliga som skuggiga platser att njuta på, från morgon till kväll.

PARKERING

Plats för bilen i såväl garage som på biluppfart.

PLANBESTÄMMELSER

Detaljplan (2017-06-15) Vattenskyddsområde (2008-11-25)

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Karta

Stockholm Bromma Norra Ängby

Bureusvägen 8D

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg