MEDEFDEC32F438E404C8AA4DA74DB81BE3A

Nyproducerad villa utöver det vanliga!

Nyproduktion

Hindås, Hindås

Boråsvägen 7

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum6 rok
Boarea158 kvm
Tomtarea1,630 kvm
Byggår2020

Som utgångsbud: SEK 7,490,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visningar

Privata visningar. Kontakta mäklare för information.

Endast ett hus kvar av de exklusiva husen!!! Nu kan ni flytta in i en helt nyproducerad villa på Boråsvägen 7! Öppen och social planlösning i modernt utförande med takhöjd upp i nock. Ett boende av högsta standard med 4-5 sovrum, tvättstuga, badrum on suite i master bedroom, fullutrustat gästbadrum och stora glaspartier som ger dig en fantastisk utsikt över sjön. Huset är även utrustat med ett plejd-system som täcker hela huset där all belysning kan styras via en smartphone. Till huset hör en väl tilltagen gård för familjens bilar med tillhörande dubbelcarport med ett stort förråd i anslutning. Njut på altanen under årets varma dagar och framför braskaminen från Keddy under vintern. Möjlighet finns även för båtplats! Varmt välkommen att kontakta ansvarig för bokning av visning!

Om området

Hindås är en tätort i Härryda kommun, omkring tre mil öster om Göteborg. Orten ligger vid Västra Nedsjön och Mölndalsån börjar här. Här finns en station på järnvägen mellan Göteborg och Borås, en del av Kust till kust-banan. Hindås ligger högt och var tidigare snösäkert. Därför var orten ett populärt vinterutflyktsmål för västsvenskar och en av Sveriges stora backhoppningsorter. Hoppbacken, som ligger i anslutning till hotellet Hindåsgården, är nu nedlagd sedan 25 år men fortfarande ett landmärke för Hindås. För den idrottsintresserade finns det mycket att välja på som Hindås Kanot & Friluftsklubb, dansförening, skidklubb, stall/ ridskola, innebandyklubb, scoutkår, IFK Hindås fotboll med konstgräsplan, gymnastikförening, bouleklubb, orienteringsklubb och IFK Hindås Schack är några föreningar i Hindås. Relativt nybyggd tennis samt idrottshall. Tillgång till spa vid Hindåsgården samt lunch, julbord mm. I den närliggande kommunen Bollebygd finner ni Hulta golfbana samt i Landvetter Chalmers golfbana.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Här kliver du in i husets entré på en fin lagd klinker i grått. Direkt till höger ligger den fullutrustade tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare samt arbetsbänk och goda förvaringsmöjligheter. Ett steg längre in i hallen ligger det helkaklade gästbadrummet som går i en grå nyans där utrustningen består av wc, duschhörna med vikbara glasdörrar samt handfat med kommod och ett spegelskåp. Under klinkers ligger givetvis golvvärme. Vidare in ligger två av husets sovrum och ett allrum som passar sig perfekt för både yngre och äldre att vistas i.

När ni kliver in i vardagsrummet som ligger i en öppen planlösning tillsammans med det toppmoderna köket möts ni av en storslagen rymd och ett generöst ljusinsläpp. Köket erbjuder det lilla extra som takfläkt och bänkskiva i terazzo marmor. Takhöjd ända upp till nock och stora glaspartier gör detta rum till något extraordinärt. I anslutning ligger master bedroom där det finns en stor klädkammare samt badrum on suite vilket ger ytterligare lyxkänsla. Vidare finns även ett rum som kan nyttjas som antingen ett fjärde sovrum eller varför inte ett kontor.

Huset går i en mjuk och härlig gråton med ett vitlaserat parkettgolv i ek som flyter igenom hela bostaden. Rymlig takhöjd där innertak kläs av en smakfull träpanel och den exklusiva stenbänkskivan ger köket en extra touch. I hela huset ligger golvvärme som är indelat i sektioner som går att styra efter just era önskemål. Till huset finns även möjlighet till egen båtplats precis i närheten. Ett boende som bör upplevas!
Antal rum
6 rum varav 3-5 sovrum
Boarea
158 kvm
Areakälla
ritningsuppmätn norm SS 021053
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla i vinkel
Byggnadsår
2020
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump (Nibe F750) med återvinning samt kamin
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Utv. plåtarbete
Plåt
Fastighetsbeteckning
Ingelse 1:136
Allmänt om fastigheten
Tillkommande kostnad
Övrigt
Summa pantbrev
SEK 1,000,000
Tomt
Areal
1630 kvm

Karta

Hindås Hindås

Boråsvägen 7

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg