230
MEDA6A38E73FAC34EF083EA1A2032C6E471

Fjällhus med ski in/ski out och härlig utsikt mot Skutan. Andelshus med 5 veckor/årBjörnen Copperhill 20B (D) Åre Björnen, Åre

Åre Björnen, Åre

Björnen Copperhill 20B (D)


PRIS (utgångspris)395 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

86 kvm

LÄGENHETSNUMMER

20B (D)

MÅNADSAVGIFT

1 072 kr

BYGGÅR

2010

PRIS

395 000 kr utgångspris

Fjällhus med ski in/ski out och härlig utsikt mot Skutan. Andelshus med 5 veckor/år

Andelshus med ski in/ski out från Copperhillbacken och nedfart mot liftarna i Björnen som tar dig ut i Åresytemet. Härlig utsikt mot Skutan. Huset har hög standard och är disponerat på två plan. På övre plan finns 3 sovrum med upp till 7 bäddar samt ett duschrum. På nedre plan finns en praktisk hall, ett duschrum med bastu samt allrum och kök med härlig utsikt. Rymligt förråd hör till huset och parkering för bilar finns intill husen. Välskött förening och härliga veckor att nyttja under kommande år. Husdjursfritt! Byte söndagar.
Kvarvarande veckor 2023: V18, V.44 (höstlov), V.46, V48

Bilder

MEDA6A38E73FAC34EF083EA1A2032C6E471
MED463A7A5A7E4A4F9FAE35320D74BF3D9C
MED7FA65989E3674A29B44FD72A6192CFA8
MED4050A16AD11E47E487A9B04C700358E9
MED20E236D0C492434F859ADB1437DA8F40

Planritningar

Planskiss nedre plan

Planskiss övre plan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

86 kvm

LÄGENHETSNUMMER

20B (D)

MÅNADSAVGIFT

1 072 kr

BYGGÅR

2010

PRIS

395 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

Välkommen in till denna härliga fjällvilla. Golven i huset är genomgående är belagda med ekparkett. I entrén är det skiffergolv och i duschrummen klinkergolv och kaklade väggar. Golvvärme finns överallt på båda våningarna.
Du kommer in i en praktisk hall med skiffergolv. Här finns hatthylla för ytterkläderna samt städskåp. Vidare kommer du in till allrummet med kök i öppen planlösning. Allrummet har panoramafönster och här finns också en mysig och värmande kamin ställd mot en vägg klädd i skiffer. På detta våningsplan finns även ett duschrum med bastu.

På det övre planet finns tre rymliga sovrum, ett med våningssäng med bredare underbädd samt två rum med dubbelsängar, där bägge rummen har utgång till balkong med utsikt. Totalt finns 6-7 sängplatser.
Samtliga möbler och inventarier håller en hög standard.

KÖK

Köket har vita luckor och arbetsbänk i praktisk laminat med stavmosaik på väggen ovan bänken. Maskinell utrustning: ugn, spishäll, köksfläkt, mikrovågsugn, diskmaskin samt kyl/frys. All maskinell utrustning i rostfritt utförande.

DUSCHRUM

Duschrum på nedre plan med duschhörna med infällbara dörrar, wc, handfat med kommod och spegel ovan, handdukstork, torkskåp och bastu. På övre plan finns ett duschrum med wc, handfat med kommod och spegel ovan, handdukstork och duschhörna med infällbara dörrar.

BUDGIVNINGSINFORMATION

----------------------------
Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär vidare att säljaren avgör när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Om området

Allmänt
ÅreBjörnen har utvecklats mycket under de senaste åren. Här har det byggts och tillkommit många nya bäddar. Berget upp till det exklusiva hotellet Copperhill Mountain Lodge kantas av nybyggda hus i olika stilar och storlekar.
Liftsystemet i ÅreBjörnen är sammanbyggt med Åres skidsystem.
I centrumområdet finns även elbelyst skidspår på 5 km samt preparerade längdspår på 3, 5, 10 och 15 km.
Turleder upp till Åreskutan och Fröå Gruva är bara ett par exempel på härliga utflyktsmål i området.
Till Åre är det ca 6 km.

KOMMUNIKATION

Under skidsäsongen så går det skidbussar regelbundet mellan Åre Björnen - Åre - Tegefjäll - Duved.

NÄRSERVICE

I Centrumområdet i nedre delen av ÅreBjörnen finns en mindre livsmedelsaffär, café, skiduthyrning, restaurang samt ÅreBjörnens SkidCenter.
Till närmaste större matvaruaffär är det ca 3 km, ICA Björnänge nere vid korsningen till E14.

PARKERING

Huset har en egen parkering.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

2,245 %

ÖVRIGT

Val för 2023 sker i maj och turordningslista för veckoval finns som bilaga på annonsen. Bytesdag är söndagar.
Att äga en andelslägenhet innebär att man delar samma lägenhet med andra familjer som alla nyttjar bostaden under sina respektive veckor under året. Lägenheten, kan antingen nyttjas av er själva eller om ni inte kan nyttja era veckor, hyras ut. Vad gäller underhåll och byte av inventarier så kan man gemensamt med övriga andelsinnehavare för just denna lägenheten, komma överens om vilka åtgärder som behövs eller som önskas, och så bekostar man dessa tillsammans. Övrigt underhåll av fastigheten sköts av föreningen som i en vanlig bostadsrättsförening.

I detta hus är husdjur inte tillåtet!

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plans fritidshus

BYGGNADSÅR

2010

UPPVÄRMNING

Frånluftsvärmepump. Vattenburen golvvärme

VENTILATION

Mekanisk (endast frånluft)

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Behövs ej för denna bostadstyp

ÖVRIGA BYGGNADER

I anslutning till villan finns ett praktiskt stort varmbonat uteförråd/skidförråd med bl.a. värmepanna och pjäxvärmare.

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

ÖVRIGT

Frånluftsvärmepumparna uppgraderades under hösten 2022.

Förening

NAMN

Brf Kopparberget Åre

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

4

EKONOMI

Notera att styrelsen from 2019 tar beslut om juridisk person som köpare från fall till fall, då man behöver vara restriktiv med godkännandet av juridiska personer som medlemmar i föreningen.

DELAT ÄGANDE

Ja

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

FÖRSÄKRING

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Trygg-Hansa.

OM FÖRENINGEN

Föreningen äger fastigheten Åre-Hårbörsta 2:94. På fastigheten finns 4 byggnader (lägenheter) som var och en är uppdelad i 10 andelar.
Föreningen har två veckor om året reserverade för städning och underhåll av lägenheterna. Övriga veckor delas upp för nyttjande av andelsinnehavarna. De tio andelsägarna får dela på sammanlagt 50 veckor, varav ca 20 vinterveckor, från det att backarna öppnar i november/december tills att de stänger omkring den 1 maj. Alla andelsägare garanteras minst 2 vinterveckor per år. Samtliga veckor fördelas enligt valschema vid den årliga föreningsstämman, som äger rum i maj/ juni.
Förråd ca 6 kvm finns till varje villa.
Husens konstruktion: Grunden består av platta på mark. Stomme av trä. Bjälklag av trä. Fasad av liggande timmerpanel med knutar i timmer.
Takbeklädnad: Svart tegel. Hängrännor av svart målad plåt. Fönster: 3-glas isolerglas. Uppvärmning: Frånluftsvärmepump. Vattenburen golvvärme.

Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp via del i samfälligheten Åre Björnen Samfällighetsförening (ÅBS).

Man hyr inte ut husen i kommersiellt syfte. Det är ett önskemål från medlemmarna och styrelsen att detta respekteras.

TV OCH BREDBAND

TV med basutbud innehåller 1, 2, 4 och 6. Detta kommer via antenn på huset.

PARKERING

Parkeringsplats med motorvärmare för de boende finns intill hus D. Föreningen har planer på att installera laddstolpar för elbil.

RENOVERINGAR

Under 2020 renoverades fasaden efter ett konstruktionsfel som gett fuktläckage på framsidan av husen. Under 2021 har golven bytts ut efter skada som uppkommit efter samma konstruktionsfel. Allt är åtgärdat och det finns inga andra pågående problem i fastigheten.

ÖVRIGT

Ekonomisk förvaltning och lägenhetsregister sköts av 7an Ylvas Redovisning, Undersåker.

Karta

Åre Åre Björnen

Björnen Copperhill 20B (D)

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg