190
MED308CC215E0994065802FB32C00ED7C5C

Stor inglasad balkong, högst upp, med utsikt över takåsarna och Domkyrkan!

Kommande®

Bellman, Uppsala

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,272 inkl. värme, vatten, br-tillägg, kabel-tv, internet och telefoni
Antal rum3 rok
Boarea81.5 kvm

Ansvarig mäklare

Ljus och välskött lägenhet om 3 rok på 81,5 kvm. Stor inglasad balkong med plats för sittgrupp. Fantastisk utsikt över takåsarna och Uppsala domkyrka! Stort kök med plats för matbord. Gott om förvaringsutrymmen i en välskött förening.

Brf Bellman är en mycket välskött bostadsrättsförening med stabil ekonomi. Bl. a har man investerat i en egen bergvärmeanläggning för att hålla energikostnaderna nere. Läs mer på föreningens hemsida: www.brf-bellman.se

I närheten finns Heidenstamstorg med dess bekvämligheter och goda kommunikationer med stadsbuss till centrum och nära E4an för pendlaren. I anslutning till föreningen finns grönområdet Bellmansparken och därefter ligger skogspartiet von Barska häcken vars promenadstråk leder både till Gränby sportfält, Gränby köpstad och, åt andra hållet, mot Röbospåret.

Välkommen hit, välkommen hem!

Detta är en Kommande® försäljning!
Ta kontakt med ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 070-770 18 13 eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se

Om området

Kvarteret Bellman ligger i området Löten beläget i nordvästra Uppsala. Söder om Löten passerar Tycho Hedéns väg och norr om Löten ligger Bärbyleden och norr om den Nyby. Bebyggelsen består övervägande av lägre flerfamiljshus, blandat med hyres- och bostadsrätter. Genom Löten går även von Bahrska häcken.
Löten har fått sitt namn efter en gård med samma namn. I ett dokument från 1482 beskrivs detta område som "lötine i mellan nyaby oc stadhenom" - löten mellan nyby och staden. Löt betyder egentligen "sluttning", men har i nyare svenska ändrat betydelse till att avse även betesmark.

Kommunikation

Bra kommunikation till city via stadsbusstrafiken. City ligger inom cykelavstånd.

Närservice

Centrum för stadsdelen är Heidenstams torg, med bland annat ICA-affär med postservice, grönsakshandel, frisersalonger, restaurang, gym, apotek, gatukök, vårdcentral. Lötenkyrkan. Johannelunds teologiska högskola och slutligen Heidenstamskolan och Lötens förskola.
Närmare Bellmansgatan finner du också nybyggda Ica Nära Råbyvägen samt restauranger, butiker och gym.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg