510
MED77BF962B7A7F4F09979457958C74B955

Såld!

Familjevilla med sjönära lägeBadplatsvägen 4, Torsbo

Torsbo, Vaggeryd

Badplatsvägen 4Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

110 kvm

BIAREA

134 kvm

TOMTAREA

1 034 kvm

BYGGÅR

1971

DRIFTSKOSTNAD

3 409 kr/månad

Familjevilla med sjönära läge

Här på Badplatsvägen som namnet antyder bor man endast en kort promenad från badplats och badbryggor. Torsbo med dess sjönära läge är ett familjärt villaområde som kantas av skog och vackra promenadstråk längs med Hjortsjön.

Endast ett stenkast från sjön erbjuds här en enplansvilla med närhet till naturen. Området är omslutet av mysiga promenadstråk i både skog och längs med sjön. Såsom gatunamnet antyder ligger villan nära badplatsen och baksidan är försedd med ett inglasat uterum samt kantas av ett vackert naturområde. Torsbo med dess sjönära läge är ett område som kantas av skog och vackra promenadstråk längs med hela Hjortsjön.

Till huset hör en plan och lättskött trädgård. En oas att vistas i under framför allt årets varma månader och när det är som varmast kan man slänga handduken över axeln och promenera ned till sjön för ett dopp i kvällssolen. Eller traska ut från köket med en kopp kaffe på altanen och njut av trädgård och natur som angränsar till husets tomt där barn kan leka tryggt utan trafik bakom. Närheten till skogen erbjuder dessutom mer att utforska och kanske en ännu större lekyta precis utanför tomtgränsen. I närområdet finns även lekplats och motionsspår.

Interiören erbjuder i övrigt en väl genomtänkt planlösning med kök, matplats och vardagsrum som knyter samman i en trevlig rundgång. Den öppna ytan gör det enkelt att få plats och umgås med både familj och vänner. Hela huset har uppdaterats löpande genom åren med moderna ytskikt och enhetliga materialval. Här kan man finna sig tillrätta och leva hemmalivet med guldkant i vardagen i familjevänlig omgivning.

Huset bjuder på fina sällskapsytor med stora fönsterpartier som ger en ljus och trivsam boendemiljö. Vidare finns tre befintliga sovrum, duschrum och kök på samma våningsplan där även matrum med fördel skulle kunna bli ett fjärde sovrum vid behov. I källarplan samsas goda förvaringsytor med rymligt allrum försett med värmande keddyinsats som ger mysfaktor och komfortvärme vintertid. Samt hobbyrum, förråd, avdelning för klädvård och ytterligare ett uppdaterat duschrum med wc.

Badplatsvägen är en återvändsgata endast en kort promenad från Hjortsjöns vackra natur. Här bor man bland goda grannar och inom gångavstånd nås bl.a. Växthusets förskola, Fenix kunskapsgymnasium, Coop, Preem och Pizzeria Tiger. Centrum nås på cykelavstånd från området och för den som önskar smidigt pendlingsavstånd erbjuds här närhet till busshållplats samt möjlighet att smidigt ta sig av och på E4:an vid Vaggeryds södra infart. Vaggeryd är ett samhälle som präglas av starkt föreningsliv och ett levande samhälle utan att för den delen göra avkall på det naturnära läget. Här erbjuds dessutom flera förskolor och skolor upp till gymnasieålder och idrottsaktiviteter. Oavsett vad som lockar varje enskild person finns sannolikt något för alla.

Välkommen att boka Er visningstid!

Besiktningsprotokoll och energideklaration kommer läggas upp under viktiga dokument inför visning.

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Bilder

MED77BF962B7A7F4F09979457958C74B955
MEDC21CF20196ED4F4FB05F6A6F6FFE48DB
MED6D1709CF770F4073AED706F4C7E14285
MED779EC49CDBF144589CF71DC41D34A7E9
MED468CCCC669E24C01B6F20198EACA3806

Planritningar

Planritning

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Andra har också tittat på

Till kontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg