190
MED5C21D7FF41BE4F35B923512276033E90

Mycket fin 2:a centralt belägen i Mölnlycke!

Såld!

Mölnlycke, Mölnlycke

Bäckvägen 18A

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,831 I avgiften ingår värme, vatten, internetuppkoppling och kabel-tv
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea53 kvm
Våning3
Lägenhetsnummer22-2058-1-42-6
Byggår1961
Driftskostnad531 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 2,100,000

Ansvarig mäklare

Mycket fin lägenhet på 53 kvm fördelat på 2 Rok med inglasad balkong i en stabil HSB-förening!
Trevlig ljus planlösning med nya ytskikt och nyslipat parkettgolv. Välplanerad lägenhet med helkaklat badrum. Utgång från vardagsrummet till den inglasade balkongen med fin grönskande utsikt. Promenadavstånd till centrum, skola, förskola, Hulebäcksgymnasiet samt Wendelsbergsparken. Busshållplats strax utanför där Grön express tar dig till Korsvägen på ca: 15min

Om området

Mölnlycke ligger beläget en mil sydost om centrala Göteborg och tillhör Härryda kommun. En variation av villor, radhus och kedjehus utmärker Mölnlycke samtidigt som allt fler bostadsrätter och hyresrätter byggs. Samhället har utvecklats och växer ständigt, särskilt i centrum där många butiker tar plats. Det finns ett stort utbud av grönområden att tillgå, bland annat Finnsjöns friluftsområde och Rådasjöns naturreservat. Mölndalsån rinner igenom centrum ifrån Landvettersjön ut i Rådasjön. Dessa sjöar är fina badplatser och fungerar även för fritidsfiske. Wendelsbergsparken ligger centralt och är till för friluftsliv och promenader. Mölnlycke har en idrottshall med tillhörande idrottsplats. Väster om centrum i området Säteriet finns ridskola och bra rid-stigar. I Pixbo, söder om centrum, finns en stor tennishall med utomhusbanor. Förskola, familjedaghem och öppen förskola finns samt skola och gymnasium.

Kommunikation

Grön Express

Närservice

I Mölnlycke centrum finns restauranger, caféer och livsmedelsbutiker. Här finns även banker, systembolag, vårdcentral med apotek och övriga butiker. Kulturhus med tillgång till bibliotek, biograf, teaterföreställningar och konserter samt skola, förskola och Hulebäcksgymnasiet med goda rekommendationer.

Parkering

Parkering går att hyra för 150 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö via HSB. Föreningen har även garageplatser enligt kösystem för 500 kr/mån samt 5 st avgiftsbelagda gästparkeringar.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Vardagsrum med utgång till balkongen

Vy från vardagsrummet

Vardagsrummet

Vackert stavparkettgolv i vardagsrummet

Balkong med fin utsikt

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkomna in i en välplanerad ljus lägenhet. Från hallen direkt till höger finner ni det rymliga vardagsrummet med utgång till den inglasade balkongen med fin utsikt. Rakt fram från hallen når ni köket med köksskåp som är målade i en ljusgrå färg samt ljusa väggar. Från hallen till vänster når ni först det helkaklade badrummet. Intill badrummet finner ni det rymliga sovrummet med bra förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober.
Antal rum
2 rum
Boarea
53 kvm
Areakälla
Föreningens information
Hall
En rymlig och ljus hall med plats för avhängning samt förvaringsmöjligheter i tre garderober.
Vardagsrum
Ljust och fint vardagsrum med ett vackert stavparkettgolv. Här finns det gott om plats för en soffgrupp och ett mindre matsalsbord. Utgång till den inglasade balkongen där man kan sitta och njuta av de kommande sommarkvällarna
Hall
En rymlig och ljus hall med plats för avhängning samt förvaringsmöjligheter i tre garderober.
Kök
Ljust och fint kök med plats för ett matbord vid fönstret med fin utsikt. Köksskåpen är målade i en ljusgrå färg, ett vitt kakel ovan köksbänken. Spis samt kyl/frys.
Vardagsrum
Ljust och fint vardagsrum med ett vackert stavparkettgolv. Här finns det gott om plats för en soffgrupp och ett mindre matsalsbord. Utgång till den inglasade balkongen där man kan sitta och njuta av de kommande sommarkvällarna
Sovrum
Stort rymligt sovrum med plats för en dubbelsäng men även en barnsäng om man önskar som det är möblerat idag. Eller om man istället har behov av en byrå, sminkbord eller liknande.
Badrum
Helkaklat badrum med duschhörna, handfat, wc samt en tvättpelare med tvättmaskin & torktumlare.(tvättmaskin & torktumlare ingår ej, men pris kan diskuteras)
Parkering
Parkering går att hyra för 150 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö via HSB. Föreningen har även 5 st avgiftsbelagda gästparkeringar.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3
Avgift
SEK 3,831 I avgiften ingår värme, vatten, internetuppkoppling och kabel-tv
Driftskostnad
SEK 6,376 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,640
Försäkring
SEK 1,936
Övrigt
SEK 1,800
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Föreningen har ett programavtal avseende TV och bredband med Telia. I månadsavgiften ingår ett basutbud av tv-kanaler. Önskar du ytterligare kanaler finns det möjlighet att utöka. Avtal för internet tecknas av den enskilde bostadsrättsinnehavaren. Under fliken övrigt är en kostnad för parkering med 150 kr /mån
Förbrukningen av el är ca:1800kwh/år
Andel i föreningen
1.42804 %
Andel av årsavgiften
1.42804 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1961
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd
Övrigt
2004-2005 Stambyte och badrumsrenoveringar, 2006 fönsterbyte, 2009 säkerhetsdörrar och fiber installerades, 2012 ny el i byggnaderna, 2014 dränering, 2015 skorstenen renoverades, 2016 Fasadrenovering delvis, 2018 kodlås entréer, asfaltering gångvägar samt byte av garageportar.
Övriga byggnader
Det finns bastu, cykelförråd, källarförråd och tvättstuga samt ett sällskapsrum
Allmänt om lägenheten
Övrigt
En ljus och fin lägenhet med inglasad balkong med grönskande utsikt.
Förening
Namn
HSB Brf Gatan i Härryda
Om föreningen
Föreningen äger fastigheten Hulebäcken 1:20 I Härryda. HSB ansvarar för ekonomisk och teknisk förvaltning. Föreningen har en anställd fastighetsskötare som tar hand om gemensamma utrymmen. Föreningen består av 70 lägenheter med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt fördelat på: 3 st. 3 rum och kök, 9 st. 1 rum och kök och 58 st. 2 rum och kök.
Det finns 46 st. parkeringar och 18 garage samt mc.
Expeditionen på Bäckvägen 20 B har öppet måndagar ojämna veckor 19.00 – 20.00. Styrelsen vill träffa den blivande köparen under expeditionens öppettid innan medlemskapet godkänns. Andra tisdagen i månaden kl. 19.00 har styrelsen möte. Trappstädning utförs av anlitad städpersonal. Gemensam höst och vårstädning utförs av föreningens medlemmar.
Antal lägenheter
70
Antal lokaler i föreningen
2
Parkering
Det finns i föreningen 18 garageplatser samt 46 st p-platser

Karta

Mölnlycke Mölnlycke

Bäckvägen 18A

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg