KarriärOm oss
230
MEDE1137C12630D4B77A109C67E997A7ABD

Stadsnära och nyproducerad trerummare med stor inglasad balkongBackadalsstigen 2A Bergsäter, BORÅS

Bergsäter, BORÅS

Backadalsstigen 2A


PRIS (utgångspris)2 450 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

68 kvm

VÅNING

4 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

11301

MÅNADSAVGIFT

4 012 kr

BYGGÅR

2021

PRIS

2 450 000 kr utgångspris

Stadsnära och nyproducerad trerummare med stor inglasad balkong

Nytt och fräscht citynäste med stor inglasad balkong. Välkommen till denna ljusa och fina trerummare som stod färdig för inflytt i december år 2021. Lägenheten ligger i ett uppskattat gavelläge med fint ljusinsläpp från två riktningar. Klokt planerad med öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum, badrum och en generös inglasad balkong. Här på Backadalsstigen bor du med ett perfekt läge, nära både centrum och naturen. Självklart finns bekvämligheter som hiss, diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Ett modernt bo helt enkelt som gör livet just det, enkelt.

På gångavstånd från centrum ligger detta nya område med ca 120 moderna bostäder som utgör ett eget litet stadsnära kvarter. Här finns också en nyuppförd förskola. Den gemensamma innegården är lummig och erbjuder öppna ytor, gångvägar samt lekplats. Det är en privat och ombonad oas för barnen på förskolan och de boende i kvarteret.

Välkommen att trivas på Backadalsstigen 2A!

Bilder

MEDE1137C12630D4B77A109C67E997A7ABD
MEDE88F0A49F6B0436B8418A8284D345AE8
MED62EEDE45BC7844639335293F01FE1A32
MED24E254BD93594F34AFB95F638D67551D
MED39B61F95C4724B739FFFB0CCE3CAD730

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

68 kvm

LÄGENHETSNUMMER

11301

VÅNING

4 av 6, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

4 012 kr

BYGGÅR

2021

PRIS

2 450 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

Välkommen in! Hallen är ljus och välkomnande med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Bra dold förvaring fås från ett flertal garderober i hallen. På golvet precis i entrén ligger klinker, snyggt och praktiskt, vidare in ligger ekparkett som sedan är genomgående för bostaden. Väggarna är enhetligt vitmålade.

Vidare in öppnar kök och vardagsrum upp sig i en öppen och social planlösning. Vackert ljusinsläpp från fönster i två riktningar. Förvaring bakom vita skåp och luckor med detaljer i rostfritt stål. Vitt kakel sitter ovanför arbetsbänken i grå laminat. Den maskinella utrustningen består av inbyggd mikrovågsugn, ugn, spishäll, köksfläkt, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Plats för matbord intill köksfönstret, utsikt mot det dekorativa berget, som på kvällen är upplyst.

Den öppna planlösningen erbjuder flexibla möbleringsmöjligheter. Vardagsrummet känns luftigt och stort tack vare uppskattat gavelläge med fönster i två riktningar. Här ryms soffgrupp och tv-möbel. Från vardagsrummet nås bostadens stora balkong. Inglasad med utsikt över innergården. Balkongen är inglasad och mycket rymlig med plats för loungegrupp, solstolar och växter. Solen är med som trevligt sällskap hela morgonen och förmiddagen.

Det ena sovrummet ligger i anslutning till hallen, här är rymligt med plats för dubbelsäng, nattduksbord samt byrå. Bra förvaring från en inbyggd dubbelgarderob.

Det andra sovrummet är aningen mindre och ligger i anslutning till vardagsrummet. Perfekt som kontor, barnrum eller kanske gästrum. Plats för säng och skrivbord eller byrå.

Badrummet är helkaklat, stilrent och modernt med vitt kakel på väggarna och grå klinker med skön värme under fötterna. Här finns wc, handfat med underskåp, spegel med belysning, duschhörna med glasdörr, handdukstork samt arbetsbänk med tvättmaskin och torktumlare.

Om området

Bergsäter är en centralt belägen stadsdel med naturen nära inpå knuten. Här bor man med närhet till allt. Det tar bara tio att promenera in till centrumkärnan.

Med gångavstånd ligger den förskolan Lunden med närhet till både skog och stad. Lek och Idrott är förskolans profil. I området finns även populära Annelundsparken som har en kolonistuga, boulebana och en av stadens största lekplatser.

För den som pendlar med bil är läget utmärkt då man tar sig snabbt ut till RV40. Dessutom finns både Coop och ICA Maxi nära inpå.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

2,62979 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

2,62976 %

ÖVRIGT

Förråd tillhörande lägenheten.

Ekonomi

EL

7 152 kr

FÖRSÄKRING

1 200 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

8 352 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

1

KOMMENTAR

Under el ligger också kostnad för kall- och varmvatten som debiteras föreningen. Individuell mätning och debitering av kallvatten, varmvatten och el. Schablonberäknad av föreningen.

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus med hiss

BYGGNADSÅR

2021

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Ej utförd

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Lunden 1

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

OM FÖRENINGEN

På gångavstånd från centrum ligger detta nya kvarter med ca 120 moderna bostäder som utgör ett eget litet stadsnära kvarter. I området finns en nyuppförd förskola.

Brf Lunden 1 i Borås har sitt säte i Borås kommun och äger fastigheten Borås Daggkåpan 3. Fastigheten färdigställdes i december 2021. Föreningen har 38 st bostäder, samtliga upplåts med bostadsrätt.

Avgifter:
I månadsavgiften ingår värme. Föreningen har tecknat ett gruppavtal med Telia där TV, bredband och telefoni ingår som ett obligatoriskt tillägg på månadsavin.

Individuell mätning och debitering av vattenförbrukning och elförbrukning per bostad. Schablonberäknad av föreningen, tillkommer månadsvis på avin. Avläsning sker kvartalsvis.

TV och bredband:
TV, bredband och telefoni via Telia.
TV-paket Lagom ingår med 45 kanaler, 20 playtjänster samt filmbutik. Bredband: hastighet 100/100 mbit. Fler kanaler och snabbare bredband kan väljas.

Parkering:
I området finns det markparkeringar, kösystem tillämpas via Lundens Samfällighetsförening.
I övrigt finns det allmänna gatuparkeringar i området.

Gemensamma utrymmen:
Huset har porttelefon som är kopplad till ditt mobilnummer. Den gemensamma innegården erbjuder öppna ytor och gångvägar samt lekplats, sittplatser under tak, inomhusförråd för cykel och belyst cykelparkering utomhus. Kvarterets innergård skapar en privat och ombonad sfär för barnen på förskolan och för de boende i husen. Föreningen har också egen "återvinningscentral" för hushållssopor, plast, glas, kartong.

Lägenhetsfördelning:
1 rok: 2st
2 rok: 8 st
3 rok: 22 st
4 rok: 6 st

Förvaltare:
Lots Ekonomi

Försäkringar:
Föreningen är försäkrad via Länsförsäkringar Älvsborg. Bostadsrättsinnehavaren står individuellt för hemförsäkring och bostadsrättstillägg.

Viktiga dokument & länkar

Karta

Borås Bergsäter

Backadalsstigen 2A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg