190

Backabo, Karlskrona

Fakta

Antal rum4 rok
Boarea119 kvm
Tomtarea975 kvm

Ansvarig mäklare

Snart kan vi presentera denna trevliga enplansvilla med inredd källare i Backabo! Huset har genomgått flera renoveringar under de senaste åren. Till huset hör ett garage med förråd, altan i västerläge samt en stor grönskande trädgård som passar perfekt för barnens lek och bus. Här har ni ett hus som det bara är att flytta direkt in i!

Kontakta mäklaren för mer information

Om området

Backabo är ett bostadsområde ca 7 km utanför Karlskrona med strax över 400 hushåll bestående av villor, radhus, atriumhus och hyreslägenheter. Området angränsar till bostadsområdena Mariedal och Torskors samt fritidsanläggningen Telenor Arena Karlskrona.

Kommunikation

Bussförbindelser till Centrum, Lyckeby och Nättraby finns inom gångavstånd.

Närservice

I Rosenholm som ligger några kilometer bort finns förskola, Arenaskolan och Rosenholmskolan Sport College. I närheten finns även Sunnadalskolan och Friskolan Piggelinen F-9.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg