190
MED98F259D761D74B58A7874FF6F57D7580

Välplanerad lägenhet i populärt område med balkong i soligt läge!

Kommande®

Årsta, Uppsala

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,250 inkl. värme, vatten, kabel-tv och br-tillägg
Antal rum3 rok
Boarea79.6 kvm

Ansvarig mäklare

Välkommen till denna välplanerade genomgångslägenhet i södra Årsta med fint ljusinsläpp och balkong i soligt läge. Här får ni en genomgående bra lägenhet med fräscha ytskikt och goda sällskapsytor!

Lägenheten har en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter tack vare en stor skjutdörrsgarderob. Från hallen når du vardagsrummet genom en stor öppning och här kan du med enkelhet inreda med både mat- och soffgrupp om du vill. Härifrån nås även lägenhetens balkong. Vidare in i lägenheten finner du det stora sovrummet, kaklat badrum, trevligt andra sovrum som idag används som barnrum samt ett modernt kök.

Som boende i Brf Kumminen blir du en del av en god förening med många stora renoveringar redan utförda. I området bor flera barnfamiljer, blandat med äldre samt yngre par vilket ger en fin gemenskap sinsemellan grannar. På föreningens gårdar finns flera lekplatser för både stora och små och ett stenkast bort finns en fotbollsplan.

I Årsta bor du nära natur med vackra grönområden men också stadskärnan, shopping och bekvämligheter. Oavsett om du föredrar att pendla kollektivt, med bil eller via cykel finns goda kommunikationer. På fina cykelvägar tar du dig till stadens puls och med bil tar du dig snabbt till påfarten vid E4:an.

Denna bostad är som gjord för dig som vill bo nära city men utan att störas av stadens brus.

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 070-770 18 13 eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se!

Om området

Årsta är en stadsdel i Uppsala, belägen i nordost, mellan Gränby Köpstad och Fyrislund, med Årsta centrum som ungefärlig mittpunkt. Årsta centrum innehåller bl.a. en stor livsmedelshall, vårdcentral och restauranger. Anläggningen har på senare år upprustats och stora planer finns att rusta upp Årsta centrum ännu mer i samband med byggnationen av stadsdelen Östra Salabacke längs med Fyrislundsgatan.

Ett populärt och lugnt område som utgörs av stor grönska och trivsamma strövområden. I hjärtat av Årsta finner man Årstaparken som bildar en grön oas av träd och växter. I närheten finns även en 4H gård som är ett populärt utflyktsmål. Cykelavstånd till Vedyxaskogen. Bebyggelsen utgörs av villor och lägenheter som ligger inbäddat mellan stora grönytor. Som boende i Årsta har man närhet till både natur och service.

Kommunikation

Bra bussförbindelser mellan Årsta och City som tar ca 15 minuter. Från Årsta finns det bra cykelvägar ner till Centrum. Bra pendlarläge då påfart till E4:an ligger i närheten.

Närservice

Vid Årsta Centrum finner du all tänkbar service, förskola, grundskola, vårdcentral, restaurang och mataffär. På bekvämt promenadavstånd når man Gränby Köpstad, här erbjuds all tänkbar service med Systembolag, affärer, restauranger, apotek, m.m.

Parkering

Avgiftsparkeringar finns i hela området.

Övrigt

I området finns flertalet förskolor samt grundskolor.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg