MED0151463D21D54C35824B403F9B702378

Sportlovsvecka 7 i Åre i egen andelslägenhet.

Åre By, Åre

Åre Strand 5B5 v.7

Fakta

MånadsavgiftSEK 279 Avgiften 3350kr, betalas en gång om året, och där ingår el, slutstädning, linne & handdukar, ved till kaminen, parkering med elstolpe och internet.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea59 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer5B5 v7
Byggår2009

Utgångspris: SEK 139,000

Ansvarig mäklare

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information om visningsmöjligheter.

Tillbringa vecka 7 i Åre. Perfekt skidvecka! Andelslägenhet med totalt 5 bäddar. Ett sovrum med dubbelsäng samt bäddsoffa och vägghängd extrasäng i allrummet. Allrum och kök öppen planlösning. Duschrum med bastu. Lägenheten är fräscht möblerad och fullt utrustad. Tvättmaskin finns. Parkeringsplats med elstolpe ingår. Andelsveckan går att ansluta till RCI med höga poäng. Lägenheten är belägen intill Holiday Club där det finns spa, gym, bad och restaurang. I Stationshuset som du når via en gångbro, finns mer restauranger, affärer och en välförsedd livsmedelsbutik. Det är en kort promenad därifrån vidare till Åre Torg och därifrån tar du Bergbanan upp till backarna. Det går skidbuss från Åre strand som tar dig upp till Kabinbanan.

Om området

Åre kommun har cirka 10 000 invånare. Centralort i kommunen är Järpen. Åre by och orterna längs Åredalen är de delar av kommunen där turismen är den dominerande näringsgrenen och här har utvecklingen varit stark under lång tid.

På vintern är det främst den alpina skidåkningen som lockar. Och naturligtvis även övriga vinteraktiviteter som exempelvis turskidåkning, längdskidåkning och skoterturer i egen regi eller i grupp.

Under sommarhalvåret så erbjuds hela tiden nya aktiviteter. Mountainbikeåkning har utvecklats starkt under de senaste åren. "Åre Bike Park" är namnet på Åres cykelområde och erbjuder 53 km cykling fördelade på 34 leder, 853 fallhöjdsmetrar och i olika svårighetsgrader Liftar är öppna dagligen från juni till september, allt för att serva cykelåkarna som blir allt fler. Det finns ett flertal cykeluthyrare i byn.

Förutom skidor och mountainbike kan man roa sig med bl.a. forsränning, hängflygning, klättring och fjällvandring. För golfarna finns det en 18-hålsbana som ligger ca 13 km väster om Åre by
För den fiskeintresserade finns goda möjligheter till fiske både sommar- och vintertid, på flertalet platser i kommunen. Holiday Club nere vid Åresjön erbjuder inomhusaktiviteter med allt från bowling, biljard, minigolf till äventyrsbad.

Kommunikation

Åre ligger ca 10 mil från Östersund och har bra kommunikationer.Med bil tar man sig till Östersund på drygt en timme och till Trondheim är det ca 17 mil. Flera dagliga förbindelser till Östersund, Stockholm och övriga Sverige via tåg och buss. Nabotåget trafikerar sträckan Östersund-Åre-Trondheim två gånger per dag. Möjligheterna till arbetspendling till Östersund är goda. Den närmaste flygplatsen är Åre Östersund Airport, som ligger ca 9 mil från Åre. Till flygplatsen kan man ta sig med bil, taxi, flygbuss eller flygtaxi. Det finns också möjlighet att med flyg ta sig till Åre via Norge och Trondheim/Vaernes flygplats. Dit är avståndet ca 14 mil.

Närservice

I Åre by finns det en mängd affärer och restauranger. Här finns allt från snabbmatställen till lyxkrogar. I byn finns många sport- och fritidsbutiker som t.ex. Stadium, Intersport och Peak Performance. I byn finns också ICA Supermarket och Coop, Systembolag och Apotek. Ett flertal presentaffärer, järnhandel och klädaffärer bidrar till en mix av service som passar de flesta smaker.

Övrigt

Övrig information om Åre med omgivningar kan fås via Åre kommuns hemsida, www.are.se. Andra informativa webbsidor är www.are.cc, www.visitare.se, www.are360.com, www.arelive.se.

Bilder

Områdesbild Åre strand

Planskiss

Exempelbild - Kök

Sovrum 1

Allrum

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välplanerad lägenhet med ett separat sovrum.
Entré med avhängningsmöjligheter för ytterkläder och torkskåp.
Allrum och kök i öppen planlösning. Kök med mikrovågsugn, diskmaskin, spis och fläkt. Kyl/frys. Allrummet är det möblerat med bäddsoffa som har plats för två personer samt en vägghängd extrasäng, fåtöljer och soffbord samt matbord och stolar. Utgång till egen altan.
I sovrummet finns en dubbelsäng.
Duschrum med bastu och tvättmaskin.

Notera att bilderna i annonsen är exempelbilder från en annan lägenhet. Avvikelser från bilderna förekommer gällande färgställningar i lägenheten samt dispositionen av möblemang och planlösning.
Antal rum
2 rum
Boarea
59 kvm
Areakälla
säljarens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 2
Pris
SEK 139,000
Avgift
SEK 279 Avgiften 3350kr, betalas en gång om året, och där ingår el, slutstädning, linne & handdukar, ved till kaminen, parkering med elstolpe och internet.
Tillträde
Februari 2019
Byggnad
Byggnadsår
2009
Uppvärmning
Elvärme/fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk, typ FTX
Byggnadssätt
Fönster
2-glas + isolerglas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Att äga en andelslägenhet innebär att man delar samma lägenhet med andra familjer som alla nyttjar bostaden under var sin vecka under året. Andelen, alltså den egna veckan, kan antingen nyttjas av er själva, hyras ut eller om den ansluts till RCI nyttjas för resor till andra länder med hjälp av poängsystem. Om den här andelen ansluts till RCI får den ett poängvärde av 102 000.
Förening
Namn
Åre Sjö 1
Om föreningen
Föreningens byggnader färdigställdes under 2004-2009.
Organisationsform
Bostadsrätt
Tv och bredband
Fiber är indraget i lägenheterna och internet/TV ingår i avgiften.
Parkering
Föreningen disponerar över parkering med elstolpar. Varje lägenhet har nyttjanderätt till en parkeringsplats.
Renoveringar
Föreningen utför löpande underhåll av fastigheten. Fastighetsförvaltningen sköts av Ownership Service AB.
Juridisk person
Föreningen tillåter juridisk person
Äger föreningen marken
Föreningen äger inte marken. Den arrenderas av finska Holiday Club.
Övrigt
Under oktober 2018 gjordes en sammanslagning av flertalet föreningar i området vid Åre strand. Aktuell årsredovisning (2017) hänför sig till föreningens struktur och situation före sammanslagningen.

Karta

Åre By Åre

Åre Strand 5B5 v.7

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg