190
MEDB30192A195134FFB84CF994338889C93

Såld!

Kärrdal, Sollentuna

Lomvägen 37


Såld!
Slutpris: SEK 2,600,000

Ansvarig mäklare

Välkommen hem till en välplanerad och hemtrevlig bostad. Mycket fin och välskött 3:a på 83 kvm. Renoverat badrum och kök. Bostaden erbjuder en härlig balkong samt en trevlig uteplats intill bostadens entré.

Ett perfekt område för barnfamiljer och hundägare med kort promenad till badplatser vid Rösjön och Edsviken. Invid bostaden finner ni vacker natur, bra skolor/dagis. Omtyckt förening!

Vid intresse av mer info eller privatvisning, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Robert Grahl på 070-757 50 30 eller robert.grahl@husmanhagberg.se

Om området

FRITID/SPORT: Stort utbud av fritidsaktiviter finns i Sollentuna med möjligheter att utöva många sporter. I omedelbar närhet ligger Rösjöområdet med fantastiska möjligheter till ett rikt friluftsliv, på gångavstånd finns bl.a. stor badplats, motionsspår och underbar natur. I närheten finns även Edsvikens vatten med badmöjligheter sommartid och skridskois vintertid. Här finns vidare Sollentunavallen (friidrott, ishockey, bandy, fotboll), Väsjöbacken (utförsåkning), sim o sporthallar, flera gym, rackethall, bowlinghall m.m.
KOMMUNIKATIONER: På kort gångavstånd finns busslinjer till bl.a. Danderyds sjukhus/Mörby Centrum (T-bana), Sollentuna stn/Centrum, Karolinska institutet.
SHOPPING/SERVICE: I Sjöbergs Centrum finns mataffär m.m. Även nära till bra shopping i Mörby Centrum. I Edsberg finns bl.a. vårdcentral/mataffär och flera stora köpcentra finns i Sollentuna.
FÖRSKOLA/SKOLA: Nära till flera skolor & förskolor i Kärrdal/Sjöberg. Kärrdalsskolan från förskoleklass till åk 6 ca 300 m. Rösjöskolan år F-6 1,8 km. Täby Friskola AB 2,1 km. Edsbergsskolan åk 7-9 ca 2,8 km.
DAGHEM, FÖRSKOLOR & FRITIDSHEM: Vittra Rösjötorp 330 m. Förskolan Sjörövaren 490 m. Kärrdalsskolan förskola ca 300 m.
SJÖBERG CENTRUM: Här finns bla Hemköp, skräddare, pizzeria, akupunkturakademin och en frisörsalong. Sjöberg Centrum är under ombyggnation.

Mer info om Sollentuna: www.sollentuna.se

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,202 inkl värme, VA och kabel-tv
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea83 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer61-2309-2-184-7
Byggår1975
Driftskostnad375 kr/månad

Bilder

Entré med uteplats

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen till en mycket ljus och trevlig trea. Lägenheten ligger i ett lugnt och omtyckt läge i Kärrdal med närhet till kommunikationer, Sjöbergs Centrum, natur, bad och friluftsområden. I närområdet finns både Rösjön och Edsvikens vatten, bad och härliga promenadstråk.

UTEPLATS - FRAMSIDAN
Trevlig uteplats med loungegrupp. Här kan förmiddagssolen avnjutas med en kopp kaffe.

ENTRÉ
Välkomnande hall med klinkergolv och målade väggar. Förvaringsparti direkt in till vänster. Vidare inåt bostaden kommer man till kök och vardagsrum.

KÖK
Modernt och stilfullt kök med kyl/frys, diskmaskin, inbyggd ugn, spishäll. Gott om bänkytor och förvaring. Den trevliga köksön erbjudet ett öppet och socialt landskap vidare mot vardagsrummet.

VARDAGSRUM med utgång till BALKONG
Vardagsrummet har delvis en öppen planlösning mot kök. Lättmöblerat och ljust tack vare fönsterpartiet mot den mysiga inglasade balkongen. Parkettgolv och målade väggar.

SOVRUM 1
Trevligt sovrum med utsikt mot uteplatsen på framsidan. Här finns plats för säng, kontorsplats och garderobspartier.

BADRUM
Stilfullt och trevligt renoverat kakel och klinker. WC, handfat, samt duschhörna, tvättmaskin.

SOVRUM 2
Trevligt sovrum med utsikt mot balkongen och naturen. Här finns plats för säng, kontorsplats och garderobspartier.

WALK IN CLOSET
Plats för kläder, ytterkläder samt övrig förvaring.
Antal rum
3 rum
Boarea
83 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 2
Avgift
SEK 4,202 inkl värme, VA och kabel-tv
Driftskostnad
SEK 4,500 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,500
Kommentar
Elkostnaden faktureras via HSB.
Andel i föreningen
0.44998 %
Andel av årsavgiften
0.44998 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1975
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Sjöhästen
Om föreningen
Välkommen till Brf Sjöhästen i Sollentuna. I föreningen finns 256 lägenheter, 1-4 rum i olika storlekar, fördelat på 18 hus. Sjöhästen, med adress Lomvägen 27-65 ligger naturskönt intill Rösjön och Edsviken. Bra kommunikationer, buss dygnet runt och närhet till såväl tunnelbana som pendeltåg. Skogen ligger "runt hörnet" med möjlighet till promenader, löpning, skidåkning, bärplockning m.m.

Under 2013/2014 har det pågått en ombyggnation/renovering av garagen.
Installation av individuella elmätare är utförd och el faktureras nu lägenhetsinnehavare istället för att ingå i månadsavgiften.

Det finns 237 garageplatser, samtliga är under tak och kostar 418 kr/månad.
Det finns 16 Mc-platser fördelade i tre rum, kostar 100 kr/månad.
Det finns 12 st besöksparkeringar.
Det finns även extra förråd samt mindre kontorslokaler att hyra i olika storlekar men tyvärr med lång väntetid.
Organisationsform
Bostadsratt
Renoveringar
Vad gäller stambyte så är planen att åtgärder kommer att ske med start år 2020. Troligtvis blir det ett vanligt stambyte, och då beräknas projekttiden till c:a 2 år.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Delat ägande
Vi har inga synpunkter på delat ägande, det är ju numera det vanligaste att två samäger. Vi har heller inga invändningar emot att föräldrar går in och är medägare för att hjälpa sitt barn med finansieringsfrågan. Gränser vad gäller ägandet har vi sagt att den som bor där bör vara medägare till minst 10%.

Karta

Kärrdal Sollentuna

Lomvägen 37

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg