190

Stuvsta Segersminne, Huddinge

Åkerstigen 2A

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum5 rok
Boarea177 kvm
Tomtarea808 kvm
Byggår2008

Som utgångspris: SEK 8,175,000

Välkomna till denna trivsamma och påkostade villa (Trivselhus), belägen i attraktiva Stuvsta/Segersminne. Stor fin uppvuxen trädgård, med plan gräsmatta, här finns gott om utrymme för att anlägga ett trädgårdsland och odla sina egna ekologiska grönsaker. Två stora terrasser som inbjuder till umgänge och sena middagar, där det går att njuta av solen från morgon till kväll. Här ryms både matsalsbord, lounge del och Spa bad.
Här flödar ljuset in! Stora fönsterpartier mot trädgården, öppen planlösning, fina sociala ytor samt påkostade och smakfull inredning ger villan sin unika karaktär. Entréplan med genomgående vattenburen golvvärme ger en behaglig komfort. Trivsam braskamin förhöjer stämningen samtidigt som det ger en skön tillskottsvärme under årets kalla månader. Fristående garage
Entréplan: Härligt familjekök med skåpinredning i vitt med bra arbetsytor. Köksö/frukostbar med spis och fläkt. Genomgående rostfria vitvaror. ”Ett kök som inbjuder till mingel och matlagning”. Utgång till terrassen. Stor matsal som inbjuder till umgänge och sena middagar, öppen planlösning med vardagsrummet och köket Vardagsrum med plats för stor soffgrupp. Braskamin förhöjer stämningen samt ger skön tillskottsvärme under de kalla vintermånaderna. Helkaklat badrum med klinkers och golvvärme. Utrustat med dusch. Tvättstuga med groventré. Sovrum/kontor.
Övre plan: Här finns möjlighet att disponera om planlösningen och få 3-4 sovrum. Härligt ljust allrum med utgång till en stor balkong/terrass. Lyxigt badrum med både massagebadkar och dusch. Uppgång till vind med bra förvaringsutrymme.
Området är mycket populärt lugnt och familjevänligt med närhet till både city och härliga naturområden samt Långsjön. Kräpplavägen/Åkerstigen är ingen genomfartsväg, vilket gör området extra barnvänligt. Bra skolor, förskolor och Stuvsta IP med fotbollsplaner. På ca 10-15 min promenerar ni till Stuvsta C med restauranger, butiker, bageri, vårdcentral, bank, bussar samt pendeltåg (som tar 12 minuter till T-centralen). En stor ICA butik finns i Stuvsta C samt finns Stora Coop vid Huddingevägen.
Villan kommer besiktigas och säljaren kommer teckna en försäkring mot dolda fel under en 10 års period.
Önskar ni bo i ett mycket attraktivt och barnvänligt villakvarter, nära fin natur med närhet till centrum och kommunikationer då är denna fastighet perfekt för er. Välkomna!
Visas senare i september!

Om området

Stuvsta Segersminne är ett naturskönt område med närhet till skog samt Långsjön, som utgör en gräns mellan Stockholm och Huddinge kommun. Det finns en anlagd promenadväg runt sjön med asfalt, grus och gångbroar, vilket ger perfekta promenadstråk för hundägare samt barnfamiljer. Långsjön erbjuder bad på sommartid och skridskoåkning vintertid, när isen bär. El-ljusspår med flera slingor finns i närliggande Älvsjöskogen. I Skeppsmyreparken, som är en av Huddinges mest anrika parker, finns aktivitetsmöjligheter för hela familjen. Lekplatser, fotbollsmål, boulebanor, utegym och basketplan är bara några av dem. Stuvsta är ett särskilt attraktivt område för pendlare med sin närhet till stationen. 1917 byggdes Stuvstas stationshus, som fortfarande finns kvar. Något år senare var det en av landets största stationer avseende passagerarantal. Området erbjuder flertal skolor, från lågstadienivå upp till gymnasienivå. I Stuvsta centrum finns vårdcentral, apoteket Kronans Droghandel, Pressboden, First Class fitness, frisörsalong, konditori, inredningsbutik, Daisy's, pizzerior, sushirestaurang, blomsterhandel, Ica, och ett antal andra butiker. Stuvsta centrum, som det ser ut idag, byggdes 1985-87.

Kommunikation

Pendeltåget som går mellan Märsta och Södertälje. Buss 703, 705, 710 till Solgård, Sörskogen, Fruängen och Skärholmen. Nattbussarna 792 mellan Skärholmen och Balingsnäs samt buss 971 till Källbrink och Huddinge C stannar också i Stuvsta.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5 rum varav 3-5 sovrum
Boarea
177 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Byggnad
Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2008
Uppvärmning
Frånluft med återvinning. Vattenburen golvvärme. Radiatorer
Ventilation
Mekanisk frånluft med återvinning
Energideklaration
Utförd 3/3/2020
Energiklass
E
Energiprestanda
88 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
141 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Platta på mark
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
3-glas Isolerglas.
Tak
Betongpannor
Fastighetsbeteckning
Vakteln 20
Övriga byggnader
Fristående garage.
Allmänt om fastigheten
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 6,357,000
Byggnadsvärde
SEK 3,946,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 4,200,000
Tomt
Areal
808 kvm
Tomttyp
trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
Stor fin uppvuxen trädgård med plan gräsmatta. Här finns gott om utrymme för att anlägga ett trädgårdsland och odla sina egna ekologiska grönsaker. På fastigheten finns terrasser där det går att njuta av solen från morgon till kväll.
Uteplats
Stor härlig insynsskyddad trädäckad terrass på baksidan. Balkong/terrass på övre plan. På terrasserna går det att avnjuta solen från morgon till kväll samt inbjuder till umgänge och sena grillkvällar och här ryms både matsalsbord, lounge del och Spa bad.
Parkering
Isolerat garage samt uppställningsplats för flera bilar samt båt.
Planbestämmelser
Detaljplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Karta

Stuvsta Segersminne Huddinge

Åkerstigen 2A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg