190
MEDD638F81530934244A37B71A3D9519031

Renoverad tvåa på populär adress!

Boka visning
Kommande®

Norrböle, SKELLEFTEÅ

Åkergränd 14

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,661 I avgiften ingår: värme, vatten, hushållsel, kabel-tv (Grundutbudet) samt balkongtillägg.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea60.7 kvm
Våning3
Lägenhetsnummer212969003-0018
Byggår1949

Utgångspris: SEK 1,450,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visningar

28
September | Monday
Kl 16:00 - 16:45

Här har du bostaden som du inte vill missa!

På attraktiva Norrböle hittar du denna välplanerade, smakfulla och unika bostad. Bostaden upplevs genomgående luftig och rymlig tack vare generös takhöjd och många fönsterpartier som ger ett rejält ljusinsläpp från tre väderstreck. Lägenhetens planlösning ger dig möjlighet att avnjuta många middagsbjudningar eller andra festligheter tillsammans med släkt och vänner.

Bostaden fördelas över ca 61 kvm och erbjuder fina umgängesytor. Här välkomnas du av en öppen och ljus hall med bra förvaringsmöjligheter i tre dubbelgarderober. Väldisponerat och rymligt kök med möjlighet att umgås med familj och vänner, med fönster mot både norr och öst. Trevligt vardagsrum med plats för matbord, soffa och TV-möbel, med fönster mot både väst och Norr. Sovrum med anslutning till både hall och vardagsrum med fönster mot väst. Ljust badrum med fönster mot öst. Den rymliga inglasade balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol större delen av dagen.
Till lägenheten hör två förråd.

Stabil förening med god ekonomi. I föreningen finns gemensamhetsutrymmen för boende såsom tvättstuga, övernattningslägenhet, festlokal och välskött innergård som du har möjlighet att nyttja. Skulle du ha bil så finns möjlighet att få tillgång till både parkeringsplats och carport.
Centralt läge med cykel och gångavstånd till det mesta staden har att erbjuda. I direkt anslutning till bostaden finner du härliga promenadstråk och vidare finner du centrum och dess fantastiska utbud av restauranger, shopping och annan service.

Detta är en kommande försäljning men nu finns chansen att se detta objekt på förhand via en exklusiv privatvisning.
Ta kontakt med mig så berättar jag mer!
073-746 12 00

Om området

Norrböle är ett attraktivt område som anses vara centralt men ändå med närhet till skog, härliga promenadstråk och gång/cykelavstånd till det mesta staden har att erbjuda.

Här finns Norrhammarskolan som omfattar förskoleklass upp till årskurs 9. Det finns även ett flertal förskolor i området för dig som behöver barnomsorg nära till hands!

Kommunikation

Bra bussförbindelser in till centrum och till Solbackens handelsområde

Närservice

I området finns bland annat matvaruhandel, vårdcentral ett flertal pizzerior, frisörer. Här finns även närhet till bensinmack ochSkellefteå Lasarett.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
60.7 kvm
.
Hall: Välkomnande och trivsam hall med laminatgolv och tapetserade väggar. Förvaringsmöjligheter i tre dubbelgarderober. Härligt ljusflöde tack vare fönsterpartier i angränsande rum.

Kök: Rymligt, öppet och trivsamt kök med bra arbetsyta. Köksinredning med släta luckor i björk och kakel ovan bänkskiva. Maskinparken består av kombinerad kyl/frys, induktionshäll och ugn, spisfläkt samt mikrovågsugn. Plastmatta och tapetserade väggar.
Tack vare fönsterpartier i två väderstreck så erbjuds ett härligt ljusflöde.

Vardagsrum: Öppet och ljust vardagsrum med parkettgolv och målade väggar. Fönster åt två väderstreck och utgång till inglasad balkong belägen i väster.

Sovrum: Sovrum med parkettgolv och vita väggar. Förvaring i två dubbelgarderober.
Här erbjuds öppning mot såväl vardagsrum som till hall vilket ger en extra känsla av rymd.

Badrum: Ljust och trivsamt badrum med kaklade väggar- och golv som har golvvärme.
Fönster finns för optimalt ljusinsläpp.
Uteplats
Inglasad och rymlig balkong belägen i väster
Parkering
Möjlighet att köpa nuvarande ägares carportplats finns.
Carporten överlåts separat mot en kostnad motsvarande 25.000 kronor
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3
Pris
SEK 1,450,000 Utgångspris
Avgift
SEK 4,661 I avgiften ingår: värme, vatten, hushållsel, kabel-tv (Grundutbudet) samt balkongtillägg.
Andel i föreningen
2.14526 %
Andel av årsavgiften
2.14532 %
Reparationsfond
SEK 4,921
Byggnad
Byggnadsår
1949
Byggnadssätt
Fönster
3 glas
Förening
Namn
Riksbyggen BRF Järnvägsmännen
Om föreningen
Föreningen äger och förvaltar fastigheterna Rönnen 12, Rönnen 14 och Rönnen 17. På fastigheterna har under året 1949 uppförts bostadshus med adress Åkergränd 10, 12, 14, 16 och Hyttlidgatan 58.

Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade. Hemförsäkring och bostadsrättstilläggsförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättshavarna.
Organisationsform
Bostadsförening
Antal lägenheter
39
Tv och bredband
Kabel-tv via ComHem, grundutbudet ingår i månadsavgiften.
Bredband via ComHem, Kostnaden för detta tillkommer. Kostnad ca 100 kr/mån
Parkering
PARKERING
Carport går att köpa av säljaren för 25 000 kr, alternativt parkeringsplats med stolpe av föreningen för 8000 kr. Elförbrukning debiteras efter nyttjande. Möjlighet finns sedan att hyra extrastolpe för 150 kr/ månad.
Renoveringar
Gjorda renoveringar: 2002 - Utfördes stambyte och man renoverade badrummet med nya ytskikt och ny inredning. Nya 3-glas fönster och balkongdörr. Nya balkonger och räcken.
2016 - Byte av lägenhetsdörrar och lås. Föreningen har upprättat en underhållsplan för framtida underhåll och reparationer.
2019 - Nya, inglasade balkonger.
Kommande renoveringar: Föreningen har i avsikt att följa underhållsplanen.
Utöver detta är det inga större åtgärder som är inplanerade.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Äger föreningen marken
Föreningen äger marken.
Överlåtelseavgift
SEK 1,163 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 465
Övrigt
Det finns förråd (vinds- och källarförråd) som hör till bostadsrätten samt ett gemensamt utrymme för förvaring av t.ex. utemöbler mm.
Föreningen tillhandahåller tvättstuga, torkrum, hobbyrum, gym, vävstuga, cykelförråd och övernattningsrum. I övernattningsrummet finns en dubbelsäng samt en enkelsäng, toalett. Det är gratis att låna. OBS! Det finns ej dusch.

Karta

Norrböle SKELLEFTEÅ

Åkergränd 14

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg