Gräppåsvägen 13

Bilder

  • Nyproduktion

Pris

1 595 000 kr

Gräppåsvägen 13 , Vallda , Kungsbacka

Nu har vi glädjen att visa ytterligare en fin tomt i Vallda. Den ligger med ett fantastiskt västerläge som kommer att bjuda på sen kvällssol. På denna tomt kan du bygga valfritt hus från Myresjöhus. Vi har tre prisexempel i varierande storlek och prisklass under "Viktiga dokument". Du är dock inte begränsad till dessa utan kan välja vilket hus du vill ur Myresjöhus sortiment. Husen håller en hög modern standard och du har alltid möjlighet att själv påverka hur ditt slutliga hus ska se ut. Priset i de bifogade kalkylerna gäller totalkalkyl där kostnader för hus, produktion, markarbete, VA etc. är medräknade. Eventuell budgivning sker på tomtpriset.
Ring eller mejla för att boka visning av tomten. Det går naturligtvis bra att åka förbi när det passar och titta själv på läget då det inte finns något hus som ska låsas upp. Bokar ni en visning så ska vi peka ut tomtgränserna och försöka svara på de frågor ni har.

Det är en stor fördel för dig som vill bygga nytt hus att göra detta tillsammans med Myresjöhus. Redan nu kan du se vad slutpriset beräknas bli och du behöver inte ha några förkunskaper då detta är en totalentreprenad. Du får lägga energin på roliga beslut som färgval och extrautrustning så tar husleverantören hand om det krångliga som bygglov och kontakten med entreprenörer.
Varmt välkommen att höra av dig för mer information.

Börja med att kontakta mig som mäklare så kan ni först få information om tomten.
Vid intresse av tomten kan ni sedan kontakta Christian Mogren på Myresjöhus. christian.mogren@myresjöhus.se
Gräppåsvägen 15 (granntomten) är redan såld så nu finns det bara denna kvar.

Typ:
Tomt
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
1 164 kvm
Byggår:
2020
Pris:
1 595 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Rumsbeskrivning

Först och främst vill vi lyfta fram dessa tomters fina lägen. De är belägna med ett öppet solläge mot både söder och väster. Busshållplats och cykelbana till skola och dagis finner vi på bara ett par hundra meters avstånd. Några hundra meter söder ut längs cykelbanan hittar vi den helt nybyggda Furulidskolan. Här finns även tre bra förskolor. På dessa rejäla tomter kommer man att få plats med så väl ett rymligt garage som stor altan och en härlig gräsmatta.
Några kilometer bort hittar vi vackra Vallda-Sandö med fin båthamn och härliga badvikar. Närmsta mataffär ligger i Vallda. Dit tar du dig på bara någon minut med bil.

Husförslag:
KÄRNGÅRDEN
1,5–planshus med sadeltak, 153,1 m²

I Kärngården utnyttjar man ytorna på ett smart och modernt sätt som gör att det passar för en barnfamilj, utan att kännas för stort när barnen flyttat hemifrån.

Vardagsrummet är centralt placerat och de stora fönsterpartierna ger dig möjligheten att njuta av din tomt både från entrévåningen och övervåningens allrum. Den luftiga planlösningen låter dig dessutom vara flexibel i placeringen av kök, matdel och vardagsrum.

STORA FÖNSTER
Det här huset har stora fönster som går från golv till tak och ger ett generöst, naturligt ljusinsläpp. Samtidigt gör energieffektiva fönsterglas att värmen stannar kvar inomhus under de kalla vintermånaderna.

REJÄL TAKHÖJD
Det här huset har en rejäl invändig takhöjd som gör att det upplevs som ännu större och rymligare än sina kvadratmeter. Det ger också spännande möjligheter för fönsterplacering och inredning.

GOLV
I Myresjöhus betyder standard riktig lamellparkett. Du ska inte behöva betala extra för den gedigna känslan som en äkta träyta ger. Du kan välja mellan två olika ekgolv av högsta kvalitet från leverantör Boen.

KÖK
Som standard i ditt Myresjöhus kan du välja mellan flera olika köksluckor med olika struktur för att hitta något som passar din stil. Som tillval har du tillgång till hela HTH:s utbud av köksinredning.

För mer info se: https://www.myresjohus.se/vara-hus/karngarden/

Under länken "Viktiga dokument" finns en totalkostnadskalkyl för Kärngården. Där finns även ett exempel med huset smart 98+ byggt på denna tomt.
Innan bindande avtal undertecknas kommer ni att få möjlighet att sitta ner tillsammans med säljaren på Myresjöhus och gå igenom en personlig kalkyl samt en tydlig genomgång kring vad som menas med totalkostnadskalkyl.
Ansvarig säljare på Myresjöhus för dessa tomter är Christian Mogren. Han nås på Mobil: 0705 08 71 88 eller mejl christian.mogren@myresjohus.se

Byggnad

Byggnadsår

2020

Fastighetsbeteckning

Lunna 4:14

Allmänt om fastigheten

Tomt

Areal: 1 164 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten och avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Gräppås GA:1
Förmån: Officialservitut Vatten- Och Avloppsledningar, 1384-2019/38.5
Förmån: Officialservitut Väg, 1384-2019/38.3

Om området

Vallda

Vallda socken i Halland är sedan 1971 en del av Kungsbacka kommun i Hallands län.
Socknens areal är ca 53 kvadratkilometer. I kommundelen Vallda bor ungefär 7 000 människor. Tätorterna Backa, Halla Heberg, och Lerkil samt tätorten Vallda med sockenkyrkan Vallda kyrka ligger i socknen.
I närområdet finns Vallda Sandö naturreservat som är ett för norra Halland typiskt stycke natur med allt från kala klippor och blockstränder till ljunghed och kärr.
Naturreservatet domineras av en bergig halvö med fyra uddar samt fem mindre öar. På höjderna växer ljung medan de lägre partierna utgörs av havsstrandängar.
På de två uddarna Kalven och Sandöknapp står flera bronsåldersrösen och man kan se bebyggelselämningar från den medeltida sillfiskeperioden.
Från bergknallarna har man god utsikt över hav och land. Badplatserna på Vallda Sandö uppfyller de flesta smakriktningar. Här finns långgrunda stränder, klippor och gräs.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Hör av dig till Joachim Sköld för mer information!

Joachim Sköld

Joachim Sköld

Kungsbacka

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0761-99 39 51

joachim.skold@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad