Åkervägen 27

Bilder

  • Såld!

Åkervägen 27 , Kungsbacka-Hede , Kungsbacka

Välkomna till Åkervägen 27 och detta trevliga, välskötta radhus om 144 kvm i populära Hede! Här erbjuds ett perfekt boende för barnfamiljen med bra planlösning, sociala ytor och gott om förvaring. Här bor ni i ett barnvänligt område med närhet till skola, dagis, grönområden och köpcentrum. Inom gångavstånd har ni även Hede station som tar er in till Göteborg på ca 20 minuter. Garage i länga samt parkeringsplats hör till fastigheten. Huset är förbesiktigat och besiktningsprotokollet hittar ni under "viktiga dokument".

Varmt välkomna att boka in er på visning!

144 kvm, 7 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
144 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
243 kvm
Byggår:
1971
Driftskostnad:
1 819 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

7 rum varav 6 sovrum

Boarea

144 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in till denna fantastiska bostad!
Det första ni möts av när ni öppnar entrédörren är en stor och ljus hall. Här finns gott om utrymme för praktiska garderober och plats att hänga av sig ytterkläder samt ställa av sig skorna. Hallen rymmer dessutom en byrå och sittmöbel för skoknytning. Här finner ni även trappen som leder er upp till övervåningen.

Till höger om hallen hittar ni det första sovrummet. Detta rum har vita väggar och charmigt trägolv. Här ryms säng med tillhörande möblemang och det finns även plats för bokhylla och mindre skrivbord. Kläder förvaras i de två garderoberna som är placerade på varsin sida om fönstret. Vidare in i huset finner ni ett av de två badrummen. Detta badrum går i beigea toner och rymmer tvättställ, WC och ett underbart badkar, perfekt för den som gillar att bada. På väggen finns dessutom spegel och väggskåp.

Köket renoverades 2011 och kommer från IKEA. Köksluckor i björk, bänkskiva av massiv bok och kaklet i terracotta gör detta kök mycket hemtrevligt och därmed också en perfekt plats att spendera tid med familjen. Här finns det gott om förvaring och arbetsyta vilket ger möjlighet för alla i familjen att vara med vid såväl matlagning som bakning. Utrustningen består av kyl och frys i fullhöjd, spis, fläkt och diskmaskin, samtliga i vitt utförande. I köket ryms det ett stort matbord med plats för 10-12 personer, vilket är utmärkt för dagar med stora middagar eller kalas. Bakom ett par charmiga vikdörrar i köket finner ni den rymliga tvättstugan, här har ni bekvämligheter så som tvättmaskin, torktumlare, torkställning, garderob samt hyllförvaring. Genom en glasad altandörr i köket kommer ni ut till en mycket trevlig trädgård med en stor uteplats i soligt söderläge. I trädgården finns det dessutom många godsaker att hämta från äppelträdet och vinbärsbuskarna.

Kök och vardagsrum är delvis i en öppen planlösning, det som skiljer dem åt är en vacker fönstervägg. Detta skapar en härlig rymd och öppenhet mellan rummen. Tack vara de stora fönsterpartierna flödar dessutom ljuset in i bostaden. Vardagsrummet har en snygg ekparkett och vita väggar, detta rum ger plats åt soffgrupp, soffbord, mediamöbel och bokhyllor. Här finns det gott om sociala ytor och är en optimal plats att umgås på. I anslutning till vardagsrummet finner ni bostadens största sovrum med gott om klädförvaring i de många garderoberna och staveksparkett på golvet. Idag används detta rum som kontor men här får ni plats med dubbelsäng, sängbord och valfritt möblemang om så hellre önskas.

En trapp upp finner ni ytterligare fyra sovrum och husets andra badrum. Samtliga sovrum har antingen takkupa eller takfönster vilket skapar ett härligt ljus i alla rum och bidrar till en känsla av rofylldhet. Rummen har fina trägolv och rymmer valfri möblering med bland annat säng, nattduksbord och skrivbord. Klädförvaring finns det också gott om i varje rum. Badrummet på övervåningen går i blåa toner och består av tvättställ, WC och dusch. Detta är verkligen ett hus att trivas i!

KÖK
Kyl: Bosch, 2003. Frys: Bosch, 2003. Spis: Electrolux, 2000. Spisfläkt: Electrolux 2000. Diskmaskin: Electrolux, 2002.

TVÄTTSTUGA
Tvättmaskin: Siemens, 2007. Torktumlare: Electrolux, 2009.

Byggnad

Byggnadstyp

Radhus 1½ plan

Byggnadsår

1971

Uppvärmning

Luft-Luftvärmepump, oljefyllda radiatorer

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 september 2017
Energiklass: C
Energiprestanda: 46 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: Velux-takfönster, energiglas, 2-glas kopplade
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor, plåt
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

RENOVERINGAR
2011: Ny köksinredning från IKEA
2013: Takpannor, papp och plåtarbeten på takkupa och rännor
2014: Byte av fönster i kök/vardagsrum
2014: Installation av luft-luftvärmepump
2015-2017: Renoverat entré, altan och uterum, bytt fasad på södersidan
2016: Målat om hela huset
2017: Ny altandörr

Fastighetsbeteckning

Hede 3:101

Övriga byggnader

Garage om ca 18 kvm
Förråd om ca 4 kvm
Vind om ca 13 kvm
2 st krypvindar om ca 10 meter tillsammans

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

21 829 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 13 659 kr
VA: 4 022 kr
Renhållning: 1 411 kr
Väg, samf: 200 kr
Försäkring: 2 537 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

El-kostnaden avser uppvärmning samt hushållsel. Hushållet består för nuvarande av 2 personer men har under året varit fler.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 970 000 kr, varav byggnadsvärde 1 113 000 kr

Summa pantbrev

275 000 kr

Tomt

Areal: 243 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Hede GA:4, Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Hede GA:6, Samfällighet: Kungsbacka Hede S:6

Tillträde

Början av maj 2018

Om området

Kungsbacka-Hede

I nordöstra delen av Kungsbacka centralort finner vi områdena Tölö och Hede. Båda dessa områden är mycket populära bland barnfamiljer. Området kring Tölö Kyrka har sagts vara bland Sveriges barntätaste. Oavsett vart du bor i detta område så har du gångavstånd till skola och dagis. Dessa områden ligger med närhet till såväl grönområden med motionsspår som till centrum. För den som gillar golf finns även en golfbana i närheten.

Kommunikation

En av de stora fördelarna med områdena Tölö och Hede är närheten till både Kungsbacka station och Hede pendelstation. Härifrån tar det inte mer än 20 minuter in till centrala Göteborg. Vill du istället ta dig in till centrala Kungsbacka så gör du det på några minuter med cykel. Det finns även busshållplats några minuter från bostaden.

Närservice

Intill Hede station finner ni Willys.
Närhet till såväl Kungsmässan och Hede Fashion Outlet.

Parkering

Garage i länga och parkeringsplats tillhör fastigheten. Det finns även många övriga parkeringsplatser i området.

Karta

Hör av dig till Therese Hasselgren för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad