Kärrs ängar 1

Bilder

  • Såld!

Kärrs ängar 1 , Torslanda - Andalen , Göteborg

VIP-visning Måndag kl 18.30.
Parhus byggt 2010 med fyra sovrum och 2 helkaklade badrum i smakfull stil. Här bor du i ett barnvänligt område, perfekt solläge och flertalet bilar får plats på uppfarten. Välkommen att boka visning.

125 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
5 371 kr inkl sopor, VA (áconto), TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
125 kvm
Våning:
0
Lägenhetsnummer:
5
Byggår:
2010
Driftskostnad:
1 149 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

125 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkommen till Kärrs ängar 1! Här möts ni av en luftig hall med antracitgrå klinker på golvet samt vita väggar. Här finns goda förvaringsmöjligheter i form av en stor inbyggd garderob, upphängningsmöjligheter på väggarna och avställningsytor på golvet.

Badrum

Nyrenoverat badrum från 2017. Helkaklat i vitt och grått samt golvvärme för bästa komfort. Detta badrum erbjuder WC, dusch och kommod.

Kök

Ett välplanerat Vedumkök med vitvaror från 2010. Det långsmala fönstret ovanför diskbänken släpper in behagligt ljus och man kan nå uteplatsen i öster på husets framsida. En utmärkt frukostplats i morgonsolen när vädret tillåter.

Tvättrum

I anslutning till köket når man tvättstugan. Här finns gott om förvaringsmöjligheter och goda arbetsytor. Här finner ni även det som behövs för att underlätta vardagen, såsom tvättmaskin och torktumlare. Det lättskötta golvet består av klinker i grått och kompletteras av vita väggar

Vardagsrum

Det stora och lättmöblerade vardagsrummet rymmer både soffgrupp och matsalsmöbel för det större sällskapet. Den generösa altanen i anslutning till vardagsrummet utgör ytterligare en sällskapsyta som med sitt västliga läge har sol större delen av dagen. Här finns möjlighet att spendera många sköna kvällar.

Sovrum 1

Ljust sovrum med snedtak som ger plats för enkelsäng, skrivbord samt garderob.

Sovrum 2

Ljust och trevligt, med vita väggar och snedtak. Dubbelsäng samt skrivbord får enkelt plats. I anslutning till detta rum finns en walk-in-garderob där både vardags-, hobby och festkläder enkelt ryms.

Sovrum 3

Ni finner här ett harmoniskt sovrum med vita väggar och en fransk balkong som står för den största delen av ljusinsläpp. Det finns gott om plats för både dubbelsäng samt sängbord. Rummet är även inrett med två dubbelgarderober där det finns gott om förvaringsutrymme.

Badrum 2

Detta helkaklade badrum som renoverades 2017 har ett stort takfönster vilket ger en härlig frihetskänsla och ett otroligt ljusinsläpp. Det mörkgråa klinkergolvet har golvvärme och tillsammans med dem vita väggarna ger detta rummet en fräsch känsla.

Sovrum 4

Även detta sovrum är ljust och snedtaket i ena delen av rummet ger en mysig känsla. Det finns också en garderob som ger bra med förvaring av kläder för vardag och fest.

Här trivs stora som små! Perfekt för er som gillar att vistas ute utan en stor trädgård att sköta om. Ett härligt boende om 125 kvadratmeter, fördelat på två plan med öppna ytor klädda i ljusa färger och genomgående ekparkett. Närhet till områdets egen badförening gör det inte sämre!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 0, hiss finns ej

Avgift

5 371 kr inkl sopor, VA (áconto), TV

Driftskostnad

13 789 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 13 789 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

I hushållselen inkluderas även uppvärmningskostnaden. Försäkringsposten är ej medtagen . kontakta ditt försäkringsbolag för offert.

Andel i föreningen

10%

Andel av årsavgiften

10%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

BR-parhus

Byggnadsår

2010

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, vattenburet system

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 december 2012
Energiklass: -
Energiprestanda: 67 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Badrummen renoverades 2017.

Fastighetsbeteckning

KÄRR 1:328

Övriga byggnader

Förråd finns.

Övrigt

-Förråd om ca 5kvm
- Förvaring på vind finns även
-Fiber finns

Förening

Namn

Brf Ekvatorn

Om föreningen

BRF Ekvatorn är en äkta bostadsrättsförening med 10 lägenheter belägna i Torslanda. Det är ett trevligt havsnära boende där var och en har sin egen altan med tomt, samt att medlemmarna tillsammans har rätt att nyttja en gemensam gräsyta som sköts av BRF medlemmarna. Föreningen bildades 2009, fastigheten bebyggdes 2010 och består idag av 10 småhus med en totalyta på 1250 kvm. Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar.

Antal lägenheter

10

Parkering

Plats för två bilar på uppfarten.

Renoveringar

Från och med 2015 är SCB föreningens ekonomiska och tekniska förvaltare.
Under 2015 har det gjorts fortsatta förhandlingar med Egnahemsbolaget gällande åtgärdande av sprickor i kakel i ett antal av medlemmarnas badrum.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

Föreningen är medlem i en samfällighetsförening Andalens Samfällighetsförening. Samfälligheten förvaltar vägar och diken i Andalen.

Om området

Torslanda - Andalen

Torslandas nya centrum har mycket att erbjuda i form av klädaffärer, apotek, systembolag, banker, caféer, restauranger och ICA Maxi.

Skolor och Barnomsorg:
Amhultsgården (förskola och skola) som ligger på Amhults Byväg 10, 423 55 Torslanda. Tel: 031-366 55 40, lena.johansson@torslanda.goteborg.se
Familjedaghem Centrum, Amhults Torg 7 tel: 031-3664985, 0707-279655.
Familjedaghem Norr, Amhults Torg 7 tel: 031-366 55 0, 0702-0487221.
Familjedaghem Söder, Amhults Torg 7 tel: 031-3665320, 0706-599055 Skutehagen F-6 Skutehagsvägen 100 423 38 Torslanda Tfn: 031-366 5312.
Familjedaghemmen tar emot barn i sina förskoleklasser från stadsdelens förskolor. I år 4 tar dem emot elever från Hjuviksgården samt Hällsviks Bycenter. Sedan överlämnar de elever inför år 7 till Nordlyckeskolan. Nordlyckeskolan 7-9 ligger på Skyttepaviljongens Gata 25, 423 36 Torslanda. Tel: Exp, 031- 366 54 61.

Kommunikation

Buss 24: Hjuvik - Lilla Varholmen - Eketrägatan - Nils E Term (och omvänt)
Lila Express: Skepplanda - Älvängen - Nödinge - Göteborg - Torslanda (och omvänt).

Närservice

På Torslanda Torg finns ett bibliotek och i Amhult finns kulturhuset Vingen. Där erbjuds digitalbio, konsertlokal och teater, utställningslokaler samt en konst- och utställningsgrupp. Amhults centrum erbjuder även samlingslokaler, café och restaurang samt replokal med inspelningsstudio.

Karta

Hör av dig till Christine Löfgren för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad