Lilla Räbbåsvägen 21

Bilder

  • Såld!

Lilla Räbbåsvägen 21 , Björlanda , Göteborg

Välkomna till Lilla Räbbåsvägen 21! En kvadratsmart enplansvilla om 58 + 27 kvm i populära Nolvik, Björlanda. Här får du nu chansen att förvärva ett mysigt hus som passar den lilla familjen med naturen precis utanför dörren.

58 kvm, 3 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
58 kvm
Biarea:
27 kvm
Tomtarea:
1 082,2 kvm
Byggår:
1990
Driftskostnad:
1 775 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum varav 2 sovrum

Boarea

58 kvm

Biarea

27 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Här möts ni av en välkomnande och rymlig hall, med plats för avhängning och förvaring. Vitblommig tapet klär väggarna och mörkgrått klinker på golvet.

Sovrum

Bostadens större sovrum når du genom hallen. Här finns plats för en dubbelsäng eller en mindre säng och skrivbord. På väggarna sitter en naturinspirerad tapet och golvet utgörs av ljus laminat.

Kök

Husets hjärta är köket! Här väntar ett modernt kök med gott om arbetsyta på sin nya familj. Köksluckor i ek, vitt kakel, marmorinspirerad bänkskiva, med övriga detaljer i rostfritt stål. Ny kyl och frys i vitt, ugn och micro i mattsvart samt diskmaskin i rostfritt stål.

Matplats

Integrerat med kök och vardagsrum finner ni plats för ett större matbord. Här är även utgång till den stora altanen som sträcker sig framför huset med sol hela dagen. Bostaden är även försedd med en braskamin, perfekt för vinterns kalla dagar.

Vardagsrum

Här finns plats för en trevlig hörnsoffa eller en mindre soffgrupp. Väggarna har en mintgrön, blommig tapet och golvet samma ljusa laminat som i resten av huset.

Sovrum 2

Bostadens andra sovrum har idag en 120 cm säng och förvaring. Perfekt barnrum alternativt kontor om så önskas. Väggarna kläs av en ljus tapet.

Klädkammare

För att underlätta förvaringen i denna kvadratsmarta bostad finner ni en mindre klädkammare med ingång från hallen.

Badrum

Från hallen, når ni bostadens badrum. Modernt vitt kakel på väggar och mörkgrå klinker på golvet. Här finns WC, kommod i vitt med tillhörande spegelskåp samt dusch.

Tvättstuga

Från utsidan går en trappa ner till källaren, här står en tvättmaskin och en torktumlare. Här erbjuds också gott om plats för förvaring.

Byggnad

Byggnadsår

1990

Uppvärmning

Luftvärmeupmp + direkt-el

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 16 juni 2010
Energiprestanda: 204 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Till bostaden hör två altaner, en mindre vid entrén samt en större längst hela framsidan av huset. Här har du sol hela dagen.

Fastighetsbeteckning

Nolvik 1:46

Övriga byggnader

På tomten finns en friggebod om ca 15 kvm med loft för boende året runt. Det är framdragen el men inte vatten i dagsläget.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

21 300 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 12 000 kr
VA: 6 000 kr
Väg, samf: 3 300 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

I uppvärmningskostnaden ingår hushållsel. Försäkringspremien kan variera. Kontakta därför ditt försäkringsbolag för korrekt prisuppgift. Sophämtning ingår i VA.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 965 000 kr, varav byggnadsvärde 894 000 kr

Summa pantbrev

2 078 750 kr

Tomt

Areal: 1 082,2 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Gläntans samfällighetsförening

Om området

Björlanda

Björlanda ligger på västra delen av Hisingen, ca en mil från Göteborg, två mil ifrån Kungälv och är ett vackert område med både lantliv och närhet till havet och båthamnar. Björlanda Kile erbjuder norra Europas största båthamn med 2400 båtplatser! Precis utanför hamnen finns Göteborgs norra skärgård med tio bebodda öar vilke erbjuder underbar skärgårdsnatur, restauranger, butiker och sevärdheter.
För den hästintresserade finns många stall och gårdar i området. Gillar ni golf kan ni välja mellan Torslanda Golfbana, Albatross Golfbana i Hisings Kärra samt St. Jörgens Golfbana i Tuve.

Kommunikation

Buss 22: Kippholmen - Hjalmar Brantingspl. (och omvänt)
Buss 36: Säve Station - Skra Bro - Hj. Brantingspl.(och omvänt)
Svart Express: Torslanda - City - Vallhamra (och omvänt)

Närservice

Närmaste dagligvarubutik, fiskbod och pizzeria finner ni vid Skra Bro. I Björlanda båthamn finns en thairestaurang samt en båttillbehörsaffär. Amhult Centrum och Torslanda Torg erbjuder fler matbutiker och annan komersiell service liksom banker, bibliotek, restauranger. Det gör natutrligtvis även Backaplan.

Skolor och barnomsorg
Förskolan Björlandagården Nolviksvägen 3, Björlandagården åk F-5 samt Trulsegårdsskolan för åk 6-9 på Emelie Lejmans Väg 4.

Karta

Hör av dig till eller Christine Löfgren för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad