Lönnrunan 32

Bilder

  • Såld!

Lönnrunan 32 , Torslanda Centralt , Göteborg

Här på Lönnrunan 32 väntar ett enplansradhus med stor potential för dig som vill skapa ditt egna drömhem. Bostadens hela 97 kvm fördelat på tre generösa sovrum, kök i anslutning till en atriumgård som skänker ljus och ett stort sällskapsrum med utgång till altanen i ett härligt läge med kvällssol, finns här ett ypperligt tillfälle att ta i akt. Inte nog med det, endast ett stenkast till natur och skolor ger dig all möjlighet för din familj att få till detta radhus precis som ni vill ha det. Dessutom ingår garage i länga!
Välkommen att trivas!

97 kvm, 4 rok

Tomträttsavgäld/år:
8 208 kr
Typ:
Radhus
Boarea:
97 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
182,2 kvm
Byggår:
1975
Driftskostnad:
2 000 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

97 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna in till Lönnrunan 32!

När du öppnar dörren möts du av ljusa färger i både golv och väggar. Här har du plats att få till bra avhängningsmöjligheter. I hallen finner du också en gästtoalett direkt till höger med WC. På din vänster sida finner du ett av husets 3 generösa sovrum. Denna yta ger dig möjlighet till såväl en dubbelsäng som enkelsäng, skrivbord och mer förvaring än de två platsbyggda garderoberna om så önskas. Fortsätter du längre upp i hallen hittar du husets större badrum med WC, handfat och badkar i en grön retrofärg. Badrummet är i anslutning med ett potentiellt tvättrum, här får du plats med både tvättmaskin och torktumlare.
Tvärs över finner du bostadens andra sovrum. Rummet har tre stora fönster i anslutning till en atriumgård vilket släpper in bra med ljus på dagarna. Här kan du göra rummet som är av god storlek till ett kontor, allrum eller varför inte låta barnen bo här? Möjligheterna är många, Inred efter smak och tycke.

I husets mitt hittar du köket som är av äldre standard vilket ger dig ett ypperligt tillfälle att bygga ditt drömkök. Här kan du både laga mat och avnjuta härliga middagar med familjen då det finns plats för ett köksbord för minst 4 personer. Även köket ligger i anslutning med atriumgården vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Husets härligaste plats med all potential hittar du i atriumgården som också ligger belägen i husets mitt. Atriumgården har ett plasttak som behöver kärlek men bidrar med mycket ljus till rummen som ligger i anslutning. Här kan du spekulera fritt vad du vill göra med detta härliga rum. Du får plats med stort matbord vid större sällskap, eller varför inte göra det till en mysig innegård med sköna fåtöljer.

Fortsätter du in genom köket finner du bostadens vardagsrum. Här finns plats för större soffgrupp, fåtölj och tv-möbel. Utgång till uteplatsen sker genom vardagsrummet, här kan du njuta under sommarens varma kvällar i ett optimalt sydvästläge. Husets tredje sovrum hittar du längst in i huset. Även detta rum har anslutning till atriumgården med tre stora fönsterpartier. Både dubbelsäng och garderob får plats om så önskas.

Övrigt information:
På fastigheten finns uppfört år 1975 ett äldre boningshus med äldre skick. Byggnaden är i behov av omfattande upprustning och renovering. Köparen som ingående undersökt fastigheten med dess byggnad och tillbehör, förklarar sig godta fastighetens nuvarande skick och med bindande verkan avstå från alla anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister i fastigheten.
Denna friskrivning innebär att köparen efter köpet inte får göra några som helst anspråk gällande gentemot säljaren på grund av fel i fastigheten.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

1975

Uppvärmning

Direkt El

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Papp

Fastighetsbeteckning

Torslanda 91:33

Övriga byggnader

Förråd finns i anslutning till huset och garage i länga ingår.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

24 000 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 16 000 kr
Väg, samf: 8 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

I uppvärmningskostaden ingår hushållsel. Denna uppgift är uppskattad. Försäkringspremie kan variera. Kontakta ditt försäkringsbolag för korrekt uppgift. Samfällighetsavgiften avser Sopor, VA(avräkning sker) samt Grundutbud-Tv.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 861 000 kr, varav byggnadsvärde 883 000 kr

Summa pantbrev

2 005 000 kr

Tomt

Areal: 182,2 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Torslanda S:40, GA:5

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Torslanda Centralt

Torslanda är en kustnära stadsdel och upptar cirka en tredjedel av Hisingens yta med närhet till badstränder och underbar naturmark. Bebyggelsen i stadsdelen består till största delen av villor, radhus med en mindre andel bostadsrätter.
Torslandas nya centrum i Amhult, har mycket att erbjuda i form av klädaffärer, apotek, systembolag, banker, caféer, restauranger, ICA Maxi samt Willys.

Kommunikation

Gul Express: Partille - Nordstan - Torslanda (och omvänt).
Svart Express: Amhult - City - Vallhamra (och omvänt).

Från Amhult Resecentrum går även:
Buss 23: Sillvik - Amhult resecentrum (och omvänt).
Buss 24: Hjuvik - Lilla Varholmen - Eketrägatan - Nils Ericsson Terminalen (och omvänt).
Buss 26: Amhults Resecentrum - Skeppstadsholmen (och omvänt).
Lila Express: Torslanda - Frölunda - Mölndal - Mölnlycke (och omvänt).
Röd Express: Landvetter - Göteborg - Lilla Varholmen (och omvänt).

Närservice

Skolor och Barnomsorg:
Familjedaghem centrum, Familjedaghem Norr, Familjedaghem Söder, Grundskola Österöd, Noleredsskolan F-6, Torslandaskolan F-5, Torslandaskolan 6-9.

I Amhult:
Amhultsgården (förskola och skola), Skutehagen årskurs F-6, Nordlyckeskolan årkurs 7-9, Grundskola Snäckeberget, Familjedaghem centrum, Familjedaghem Norr samt Familjedaghem Söder.

Kulturhuset Vingen med dess utbud av digitalbio, konsertlokal och teater, utställningslokaler, konst och utställningsgrupp. Vidare erbjuds samlingslokaler, café och restaurang samt replokal med inspelningsstudio.

Karta

Hör av dig till Christine Löfgren för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad