Fornborgsgatan 33

Bilder

  • Såld!

Fornborgsgatan 33 , Torslanda Centralt , Göteborg

Äntligen kommer en "mini" 3:a ut till försäljning på populära Fornborgsgatan! Här erbjuds en trevlig lägenhet med inglasad balkong i söder. Lägenheten är en 2:a som idag disponeras som en 3:a.
Välkommen att trivas!

66,6 kvm, 2,5 rok

Månadsavgift:
3 825 kr Inkl värme, VA, parkering, kabel-TV, och bredband.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
66,6 kvm
Våning:
2
Byggår:
1967
Driftskostnad:
150 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2,5 rum

Boarea

66,6 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Här välkomnas ni av en rymlig och ljus hall med goda förvaringsmöjligheter i form av garderober och plats för avhängning.

Kök

Ett kök från 2013 med gott om skåp och arbetsytor samt matplats. Köket är utrustat med kyl/frys i fullhöjd, inbyggd mikro, diskmaskin(2016), spis, fläkt(2017). Matplatsen finner sitt naturliga läge invid fönstret där ljusinsläppet erbjuder en trevlig och inbjudande miljö. Kökets väggar och tak målades i en vit behaglig ton 2017.

Vardagsrum

Lätt att möblera, välkomnande och ljust med ett härligt fönsterparti. Här har ni det optimala umgängesrummet med plats åt större soffgrupp och TV-möbel. I anslutning till fönsterpartiet hittar ni utgången till den stora inglasade balkongen. Härifrån har man en naturskön utsikt över föreningens tennisplan och grönområde.

Sovrum 1

Ett stort sovrum med behagligt ljusinsläpp och bra förvarning. Rummet används idag av två barn med två stora våningssängar.

Extra sovrum

Mellan sovrummet och vardagsrummet har man valt att disponera ytan med ett extra rum. Sovrummet rymmer en dubbelsäng och har ett fönster mot vardagsrummet för att få bra ljusinsläpp.

Badrum/WC

Ett välplanerat upplägg med separat tillgång till WC och badrum. Här har man tillgång till badkar, WC(2016), 2 handfat(2016) samt en tvättmaskin från 2014.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Avgift

3 825 kr Inkl värme, VA, parkering, kabel-TV, och bredband.

Driftskostnad

1 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

0,57521%

Andel av årsavgiften

0,57521%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljsbostad

Byggnadsår

1967

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Förråd finns på samma våningsplan

Fastighetsbeteckning

Torslanda 72:1

Övrigt

En inglasad balkong i söder med nylagt golv är en tillgång som inte nog kan uppskattas! Bara tänk att kunna ta med sig en kopp varm choklad, en filt eller två och lite ljus för att sitta ute och mysa en höstkväll. På sommaren skjuter ni glasen åt sidan och njuter av solen. Inte så tokigt, eller hur?

Parkering ingår i månadsavgiften.

Förening

Namn

HSB Brf Nolered

Om föreningen

Föreningen HSB Brf Nolered består av 152 lägenheter med en totalyta på cirka 12040 kvm. Det finns 44 st 2:or, 76 st 3:or samt 32 st 4:or och samtliga är byggda år 1969. Till de boendes förfogande har föreningen flera gemensamma lokaler så som gym, bastu, solarium och inte minst en nyrenoverad festlokal som kan bokas för kalas och användas fram till klockan 22.00. Bastun och gymmet finner ni i källaren vid uppgång 65 och vid källaren närmast uppgång 43 finns ett café. Föreningen har också en övernattningslägenhet som kan bokas för medlemmarnas gäster för en kostnad av 200kr per natt. Lägenheten består av sängplatser för fem personer, toalett samt ett trinettkök. Med både lekplatser och bollplank för barnen samt kolonilotter för den trädgårdsintresserade passar denna bostadsrättsförening en bred målgrupp, här finns något för alla. Föreningen har två stycken tvättstugor i källaren vid uppgång 49 samt 65. I den ena tvättstugan finns det tre stycken tvättmaskiner varav den ena är för mattor, en centrifug, en tumlare, ett torkskåp samt två torkrum. I den större tvättstugan finns det fyra stycken maskiner varav två kan brukas per tidsbokning. Den tvättstugan är även utrustad med centrifug, dubbla torkrum, torktumlare och torkskåp.

Överlåtelseavgift på 2,5 % av prisbasbeloppet betalas av säljaren (1120kr år 2017). Pantsättningsavgiften på 1 % av prisbasbeloppet betalas av köparen (448kr år 2017).

Antal lägenheter

152

Parkering

Parkeringsplats ingår i månadsavgiften. Garageplats går att hyra för 275 kr/mån. Separat kö.

I föreningen finns 111 medlemsparkeringar, 99 garageplatser och på gästparkeringen finns det 21 parkeringsplatser.

Renoveringar

Föreningen utförde 2013 relining av alla avloppsrör i samtliga lägenheter. I dagsläget finns det inga planerade renoveringar som ska komma att påverka månadsavgiften.

Äger föreningen marken?

Ja

Om området

Torslanda Centralt

Torslanda är en kustnära stadsdel och upptar cirka en tredjedel av Hisingens yta med närhet till badstränder och underbar naturmark. Bebyggelsen i stadsdelen består till största delen av villor, radhus med en mindre andel bostadsrätter.
Torslandas nya centrum i Amhult, har mycket att erbjuda i form av klädaffärer, apotek, systembolag, banker, caféer, restauranger, ICA Maxi samt Willys.

Kommunikation

Gul Express: Partille - Nordstan - Torslanda (och omvänt).
Svart Express: Amhult - City - Vallhamra (och omvänt).

Från Amhult Resecentrum går även:
Buss 23: Sillvik - Amhult resecentrum (och omvänt).
Buss 24: Hjuvik - Lilla Varholmen - Eketrägatan - Nils Ericsson Terminalen (och omvänt).
Buss 26: Amhults Resecentrum - Skeppstadsholmen (och omvänt).
Lila Express: Torslanda - Frölunda - Mölndal - Mölnlycke (och omvänt).
Röd Express: Landvetter - Göteborg - Lilla Varholmen (och omvänt).

Närservice

Skolor och Barnomsorg:
Familjedaghem centrum, Familjedaghem Norr, Familjedaghem Söder, Grundskola Österöd, Noleredsskolan F-6, Torslandaskolan F-5, Torslandaskolan 6-9.

I Amhult:
Amhultsgården (förskola och skola), Skutehagen årskurs F-6, Nordlyckeskolan årkurs 7-9, Grundskola Snäckeberget, Familjedaghem centrum, Familjedaghem Norr samt Familjedaghem Söder.

Kulturhuset Vingen med dess utbud av digitalbio, konsertlokal och teater, utställningslokaler, konst och utställningsgrupp. Vidare erbjuds samlingslokaler, café och restaurang samt replokal med inspelningsstudio.

Karta

Hör av dig till Daniel Berntsson för mer information!

Daniel Berntsson

Daniel Berntsson

Göteborg Torslanda

Reg Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0700-92 15 51

daniel.berntsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad