Nickes väg 60

Bilder

  • Såld!
  • Ett härligt gavelläge med trädgård och fruktträd
  • Det trivsamma köket blir en naturlig samlingsplats
  • Ett tilltalande vardagsrum för gott umgänge
  • Generöst med utrymme för sömn och vardagsvila
  • Klassiska toner i badrummet på n.p.

Nickes väg 60 , Torslanda - Änghagen , Göteborg

Äntligen - ett perfekt villaboende i bostadsrättsform erbjuds nu i det attraktiva bostadsområdet Nickes väg! Ni får chansen att köpa ett välskött parhus med fint gavelläge, uteplats och trädgård. 5 rok disponeras som 4:a och gör det ljusa vardagsrummet extra generöst. Garage med loft i länga. Här bor ni bra oavsett ålder!

113,9 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
6 546 kr Sophantering, parkering, garage och förråd
Typ:
Lägenhet
Boarea:
113,9 kvm
Våning:
Lägenhetsnummer:
23
Byggår:
1989
Driftskostnad:
1 473 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

113,9 kvm

Rumsbeskrivning
Entréhall

Huset bjuder in via en ljus möblerbar entréhall med anordning för ytterkläder på vägg och golv. Vita väggar har sällskap av klinkers i mjuka mocca-toner samt golvvärme.

Kök

Fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp vilket reflekteras i de vita skåpsluckorna bakom vilka gömmer sig gott om förvaring. Arbetsbänken i ek respektive rostfritt stål matchas av ett stänkskydd av kakel i mjuka beige nyanser. Vita väggar mot ekparkett på golvet ger ett fräscht intryck.

Tvättrum

Att kunna hålla tvätten separat underlättar! Tvättrummet ligger i nära anslutning till entréhallen och här finns bekvämligheter såsom tvättmaskin (2015) och tumlare samt avlastningsbänk och hyllor. Ljusa väggar och praktisk plastmatta på golvet.

Hall

En möblerbar hall med vita väggar och ekparkett på golvet leder er vidare in i huset. Här finns plats för förvaringsmöbler eller liknande för den som önskar.

Badrum n.p.

Två badrum är en tillgång! Helkaklat i klassiskt vitt med grått klinkergolv samt inrett med dusch (vikbara väggar i frostat glas), kommod i vitt med handfat samt dito sanitetetsporslin.

Vardagsrum

Underbart generöst i storlek och med ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier blir detta sällskapsrum en plats där både barn och vuxna trivs gott. Gott om utrymme för både matsalsmöbel och soffmöbler gör att ni kan inreda efter smak och behov. Genom altandörren tar ni er ut på den inramade uteplatsen. Grillafton med vännerna, kanske? Sobert grå tapet på väggarna har fått sällskap av klassisk ekparkett.

Hall ö.p.

En möblerbar hall tar emot när ni går upp till övre plan. Möblera efter tycke och smak med t. ex. en liten läshörna, bokhylla eller förvaringsmöbel. Ljusa tapetserade väggar har sällskap av en ljus plastmatta vilken följer med in i samtliga rum på övre plan.

Sängkammare

Den blå tonen i tapeten ger en känsla av ro; den franska balkongen blir en lyxig detalj och det lite sneda taket lämnar karaktär. Sängkammaren är väl tilltagen och dubbelsäng med sängbord samt förvaringsmöbler får väl plats.

Sovrum 2

Ett rum som kanske passar minstingen i familjen? En fönsterkupa släpper in ljus och lyser upp det fräscht vitmålade väggarna. Den ger en trevlig karaktär åt rummet, vilket rymmer enkelsäng, garderober, byrå samt ett mindre skrivbord.

Sovrum 3

En tur till drömmarnas land i luftballong, någon? Tapeten på väggarna tar tag i fantasin! Även här lämnar en fönsterkupa karaktär åt rummet, som dock är större än sovrum 2 och lånar sig till en dubbelsäng, förvaringsmöbler och skrivbord eller liknande möblemang.

Badrum ö.p.

Kan man kalla ett varmt bad för lyx? Ja, det kan man! I detta badrum finns badkar, kommod med handfat samt sanitetsporslin i vitt. Möjlighet till ytterligare förvaringsmöbler finns också om ni har behov därav. Ljust blå kakel har sällskap av ljust grå våtrumsmatta.

Redo för ett enklare villa-liv? Då har ni hittat rätt! Med ett trevligt gavelläge ligger detta parhus lite längre in i det mysiga bostadsområdet Nickes väg. Huset är väl disponerat och passar både barnfamilj eller er som lämnar en större villa, men ändå vill bibehålla känslan av hus samt ha en trädgård och garage. Välkomna till ett riktigt trivsamt boende!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

6 546 kr Sophantering, parkering, garage och förråd

Driftskostnad

17 676 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 12 000 kr
VA: 1 908 kr
Övrigt: 3 768 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Uppvärmning inkluderar hushållsel. Övrigt: 314 kr/ mån för Telia Triple Play inkluderar telefoni, TV, bredband. Be ert försäkringsbolag om offert.

Andel i föreningen

1,7693716%

Andel av årsavgiften

1,74081%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

BR-parhus

Byggnadsår

1989

Uppvärmning

Luftvärmeupmp + vattenburen värme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 december 2009
Energiprestanda: 117 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Föreningen ansvarar för underhåll och reparation av värmesystemet.

Fastighetsbeteckning

Göteborg Torslanda 156:1 och 157:1

Övriga byggnader

Isolerat förråd med goda förvaringsmöjligheter vilket ligger i anslutning till huset.
Garage med loft för ytterligare förvaring.

Övrigt

Bostaden har en härlig uteplats i sydväst-läge där det är lätt att trivas från förmiddag till kväll. Blir solen för stark fäller ni ner markisen
En välskött trädgård omgärdar bostaden och ger en villakänsla. I trädgården ligger det isolerade förrådet om ca 8 kvm som hör till bostaden.

Förening

Namn

Brf Västra Änghagen

Om föreningen

Brf Västra Änghagen är ett äkta privatbostadsföretag med 62 st lägenheter byggda 1989;
14 st 3 rok
32 st 4 rok
16 st 4-5 rok.
I fastigheten ingår även 63 garage och 2 kvartersstugor.
Föreningen äger fastigheterna 156:1 och 157:1 om sammanlagt 6347,3 kvm lägenhetsyta.

Föreningen har en god ordnad ekonomi som på uppdrag av styrelsen förvaltas av Riksbyggen. Avsättningar till underhåll enl. upprättad underhållsplan görs fortlöpande. (se årsredovisning) Inget större underhållsarbete planerat inom det närmsta.

Överlåtelse avgiften till föreningen till föreningen betalas av köparen en gång 1113 kr.

Föreningen har nyligen dragit in fiberkabel. Leverantör är Telia. I det obligatoriska tillägget till avgiften ingår Telia tripleplay som innebär:
Internet, 100/10 mbit
Digital-tv, kanalpaket stor
Fasta delen av Bredbandstelefoni.

Även VA ingår i det obligatoriska tillägget till månadsavgiften.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1113 kr

Om området

Torslanda - Änghagen

Torslanda är en kustnära stadsdel och upptar cirka en tredjedel av Hisingens yta med närhet till badstränder och underbar naturmark. Bebyggelsen i stadsdelen består till största delen av villor, radhus med en mindre andel bostadsrätter.
Torslanda torg har mycket att erbjuda i form av klädaffärer, apotek, caféer, restauranger, gym, bibliotek och Hemköp. Sedan finns även Amhults torg ca 5-10 minuter ifrån med bil där det finns ännu mer utbud.

Kommunikation

Gul Express: Partille - Nordstan - Torslanda (och omvänt).
Svart Express: Amhult - City - Vallhamra (och omvänt).

Från Amhult Resecentrum går även:
Buss 23: Sillvik - Amhults resecentrum (och omvänt).
Buss 24: Hjuvik - Lilla Varholmen - Eketrägatan - Nils Ericsson Terminalen (och omvänt).
Buss 26: Amhults Resecentrum - Skeppstadsholmen (och omvänt).
Lila Express: Torslanda - Frölunda - Mölndal - Mölnlycke (och omvänt).
Röd Express: Landvetter - Göteborg - Lilla Varholmen (och omvänt).

Närservice

Skolor och Barnomsorg:
Familjedaghem centrum, Familjedaghem Norr, Familjedaghem Söder, Grundskola Österöd, Noleredsskolan F-6, Torslandaskolan F-5, Torslandaskolan 6-9, Lillebyn F-6, Trulsegårdsskolan 6-9.

Karta

Hör av dig till Annika Fox för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte