Flygledarevägen 97

Bilder

  • Såld!

Flygledarevägen 97 , Torslanda Centralt , Göteborg

TRYGGAD RAPPORTERAD 27/3 2015

160 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
160 kvm
Biarea:
25 kvm
Tomtarea:
840,4 kvm
Byggår:
2005
Driftskostnad:
2 733 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

160 kvm

Biarea

25 kvm

Rumsbeskrivning
Entréhall

Redan i entréhallen erbjuds boende och gäster en första känsla av detta rymliga och inbjudande hus. En dubbelgarderob har gott om plats för ytterkläder, skor i rader får också plats.

Badrum n.p.

Ett av husets två helkaklade badrum, smakfullt inrett med kommod i ek, sanitetsporslin i vitt samt duschhörna. Vitt kakel matchas av svart klinker på golvet med golvvärme; välkommen för kalla fötter!

Tvättstuga

I anslutning till entrén ligger en välplanerad tvättstuga. Goda avlastningsytor på en lång bänk i ek samt flera hyllor, vask, tvättmaskin, torktumlare samt centraldammsugare underlättar i vardagen. Här finns även en groventré; brukar vara uppskattat! Svart klinker på golvet och vita väggar.

Vardagsrum

Underbart luftigt rum med ljusinsläppet från stora fönsterpartier samt extra takhöjd (ca 260 cm) och härligt öppen planlösning där matplats och kök ansluter på ett väl planerat vis. Generöst med sällskapsytor där det är lätt att trivas. Utsikt över det stora altan-däcket i bästa solläge (markiser finns) och över den välskötta gräsmattan. Vita väggar och ekparkett blir till en palett att sätta er prägel på.

Kök

Klassiskt Marbodals-kök (2010) med förvaringsutrymmen och ytor som de flesta av oss bara drömmer om! Vita luckor har fått sällskap av stänkskydd av glasmosaik samt av mörka, stilrena arbetsytor och diskbänk med två hoar. Vitvaror i rostfritt (2010) inkluderar inbyggd halv-frys samt micro, keramisk häll, samt kylskåp i fullstorlek, 2005).

Matplats

Matplatsen ligger i anslutning till köket och erbjuder plats för många. Med vardagsrummet i anslutning kan ni samla hela släkten och när vädret bjuder till kan kalaset flytta ut på generösa altan-däcket i bästa solläge. De stora fönsterpartierna släpper mesta möjliga ljus; markiser finns för riktigt varma sommardagar.

Övre plan

Följ den smakfulla trappan upp så finner ni sovrumsavdelningen med tre ljusa och rymliga sovrum med varsin klädkammare, ytterligare ett helkaklat badrum med både dusch och bubbelbadkar samt ett allrum. Vattenburen golvvärme även här.

Allrum

Allrummet på övre plan, där taket går upp till nock och gör att rummet känns extra rymligt, är ett perfekt tonårs-häng. Här finns utrymme för arbetsplats och TV- och/ eller spelhörna. För den som vill ha ett fjärde sovrum så finns möjlighet till det. Vita väggar och ekparkett på golvet.

Sovrum 1

Den härligt uttrycksfulla fondtapeten i starka färger ger rummet karaktär, tillsammans med det läckert formade fönstret (med persienn vilken formar sig efter fönstret). Rummet är generöst till sin storlek - enkel eller dubbelsäng liksom förvaringsmöbler och skrivbord får lätt plats. Dessutom finns en alldeles egen klädkammare! Vita väggar och ekparkett kompletterar den färgstarka fondväggen.

Sovrum 2

Även detta rum har samma goda storlek som sovrum 1 samt åtnjuter en egen klädkammare. Naturligt ljusinsläpp erhålls från det vackert formade fönstret med sin specialanpassade persienn. Vita väggar och ekparkett; enkelt och snyggt.

Badrum ö.p.

En lätt lyxig atmosfär infinner sig i detta smakfullt inredda och inbjudande utrustade badrum. Duschutrymme bakom betongglas, bubbelbadkar samt en smakfull kommod i vitt, med tillhörande överskåp med spegel, erbjuds. Infällda spotlights i taket samt golvvärme bidrar till känslan. Plats för flera i badrummet - när så önskas, förstås. Vitt kakel har fått sällskap av dekorkakel i grått samt klinker i samma grå ton.

Sängkammare

En plats för ro och välmående. Inte mindre än sex inbyggda garderober i ek samt en klädkammare borgar för att både vardags- och festkläder finner sin plats, liksom en generös säng med tillhörande sängbord för den som önskar. På balkongen i anslutning till rummet sitter ni med fördel och njuter när andan faller på. Vita väggar och ekparkett på golvet.

Ett arkitekt-ritat lösvirkeshus om 160 kvm som har det där lilla extra! Takhöjd om ca 260 cm ger en underbar känsla av rymd både i bottenplan och på övervåningen, där taket går upp i nock. Ljusinsläppet från de generösa fönsterpartierna liksom från väl placerade fönster släpper in mycket ljus även under årets mörkare dagar. Genomgående ljusa väggar och ekparkett kompletteras av en och annan fondvägg samt vitlaserad panel. Lägg därtill ett altandäck i bästa solläge, en gräsmatta lämpad för krocket, fotboll och studsmatta samt ett isolerat garage med förråd. Ett hus som är lätt att tycka om!

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansvilla

Byggnadsår

2005

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, vattenburet system

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 januari 2015
Energiklass: C
Energiprestanda: 54 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Ljuvlig uteplats i bästa solläge! Den som vill kan göra ett härligt uterum av en del.
Golvvärme i hela huset.
Vitlaserad träpanel med en takhöjd i bottenvåningen på härliga 260 cm och nockhöjd i övervåningen.
Larm finns.
Telia "öppen fiber" (dvs valfri leverantör av internet) finns indragen 2014.

Fastighetsbeteckning

Amhult 2:162

Övriga byggnader

Friliggande, isolerat garage om ca 25 kvm med förrådsdel. El indraget.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

32 798 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 19 411 kr
VA: 5 419 kr
Renhållning: 1 324 kr
Väg, samf: 300 kr
Försäkring: 6 344 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Uppvärmning inkluderar hushållsel.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 777 000 kr, varav byggnadsvärde 2 350 000 kr

Summa pantbrev

4 227 000 kr

Tomt

Areal: 840,4 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Generös trädgård med plats för både barn och vuxna att spela fotboll, badminton eller varför inte krocket?

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Amhult S:35, GA:52. Samfälligheten delar på ansvaret för en gemensam lekplats i området. Två städdagar per år.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Torslanda Centralt

Torslanda är en kustnära stadsdel och upptar cirka en tredjedel av Hisingens yta med närhet till badstränder och underbar naturmark. Bebyggelsen i stadsdelen består till största delen av villor, radhus med en mindre andel bostadsrätter.
Torslandas nya centrum i Amhult, har mycket att erbjuda i form av klädaffärer, apotek, systembolag, banker, caféer, restauranger, ICA Maxi samt Willys.

Kommunikation

Gul Express: Partille - Nordstan - Torslanda (och omvänt).
Svart Express: Amhult - City - Vallhamra (och omvänt).

Från Amhult Resecentrum går även:
Buss 23: Sillvik - Amhult resecentrum (och omvänt).
Buss 24: Hjuvik - Lilla Varholmen - Eketrägatan - Nils Ericsson Terminalen (och omvänt).
Buss 26: Amhults Resecentrum - Skeppstadsholmen (och omvänt).
Lila Express: Torslanda - Frölunda - Mölndal - Mölnlycke (och omvänt).
Röd Express: Landvetter - Göteborg - Lilla Varholmen (och omvänt).

Närservice

Skolor och Barnomsorg:
Familjedaghem centrum, Familjedaghem Norr, Familjedaghem Söder, Grundskola Österöd, Noleredsskolan F-6, Torslandaskolan F-5, Torslandaskolan 6-9.

I Amhult:
Amhultsgården (förskola och skola), Skutehagen årskurs F-6, Nordlyckeskolan årkurs 7-9, Grundskola Snäckeberget, Familjedaghem centrum, Familjedaghem Norr samt Familjedaghem Söder.

Kulturhuset Vingen med dess utbud av digitalbio, konsertlokal och teater, utställningslokaler, konst och utställningsgrupp. Vidare erbjuds samlingslokaler, café och restaurang samt replokal med inspelningsstudio.

Karta

Hör av dig till Annika Fox för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad