Låkebergsgatan 150

Bilder

  • Såld!

Låkebergsgatan 150 , Torslanda - Andalen , Göteborg

Nu har ni tur! Ett en-plans gavelradhus om 110 kvm erbjuds nu till försäljning i den underbart lummiga och grönskande miljön på Låkeberget. Den omgivande naturen ger känslan av att bo i en rofylld oas, med närhet till service, kommunikationer och skolor. 3 sovrum, garage i länga, p-plats och förråd. Kom och bo!

110 kvm, 4 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
110 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
366 kvm
Byggår:
1981
Driftskostnad:
2 821 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

110 kvm

Rumsbeskrivning
Entréhall

Redan i hallen möts ni av en inbjudande känsla - ljust och tilltalande. Här finner ni gott om ytor för förvaring och avhängning på vitmålade väggar. Golv i praktisk klinker i varm beige ton matchar anslutande ekparkett.

Hall

Den möblerbara hallen leder från entrén till vardagsrummet och sovrumsavdelningen. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet.

Kök

Ett gemytligt kök med lite lantlig prägel erbjuder utrymme för både matlagning och gemenskap! Här är lätt att trivas både för kocken, familjen och gästerna. Bra arbetsytor i laminat och gott om förvaring i de mjukt dimgröna köksskåpen. Ovan diskbänken sitter ett snyggt antracitfärgat kakel. Vitvaror från Siemens i rostfritt 2010 (diskmaskin 2013). Tapet i mild beige på väggarna matchas av en praktisk plastmatta på golvet i dito färgtoner.

Tvättstuga

I anslutning till köket finner ni tvättstugan med praktisk inredning för förvaring och hantering av tvätt och diverse. Tvättmaskin och torktumlare är till god hjälp i vardagen. Ljusa väggar och praktisk plastmatta på golvet.

Badrum 1

Huset har två badrum av god storlek. Badrummet i anslutning till entréhallen tillhandahåller dusch-kabin i vitt och frostat glas samt sanitetsporslin och handfat i vitt. Praktisk våtrumsmatta på golvet i brunt och ljus våtrumstapet på väggarna.

Vardagsrum

Husets läge på gaveln gör att en av de närmaste grannarna blir lövskogen i kanten av gräsmattan. En trevlig vy får ni genom de generösa fönsterpartierna i vardagsrummet. Lätt att möblera med plats för en eller kanske två soffor, matsalsgrupp och TV-möbel eller bokhylla. Altanen utanför erbjuder en förlängning av vardagsrummet som sällskapsrum när vädret bjuder in till utevistelse! På golvet ligger klassisk ekparkett; på väggarna en mjukt blå tapet och i taket vitlaserad furupanel.

Klädkammare

Förvaring kan man aldrig få för mycket av! Här finns plats att hänga och ställa diverse, t. ex. kläder och resväskor

Sovrum 1

Solen har flyttat in i samtliga sovrum, vilka har fått en härligt solgul tapet på väggarna. Naturligt ljus faller in genom fönstret; grönskan utanför blir en tavla. Plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbler. Ekparkett på golvet även här, furupanel i taket.

Badrum 2

Detta badrum är något större och erbjuder vardagslyx i form av badkar, sanitetsporslin i vitt samt kommod och badrumsskåp i vitt och brunt. Praktisk våtrumsmatta på golvet i brunt och ljus våtrumstapet på väggarna.

Sovrum 2

Även här bor solen på väggarna och får extra mycket lyskraft genom fönstret mot den stenlagda uteplatsen och trädgården framför huset. Enkelsäng eller tonårs-säng? Skrivbord och förvaringsmöbler finner också sin givna plats. Ekparkett på golvet även här, furupanel i taket.

Sängkammare

Rummet har ett rofyllt läge mot trädgården bakom huset. Dubbelsäng och rejält med garderober; dels en trippel-garderob med glasdörrar, dels två dubbelgarderober i antikbetsad furu. Den solgula tapeten på väggarna har sällskap av ekparkett samt furupanel i taket.

Tag chansen! Ett en-plans gavelradhus om 109 kvm erbjuds nu till försäljning i den underbart lummiga och grönskande miljön på Låkeberget. Väl planerat, med ett härligt ljusinsläpp från flera väderstreck. Generöst, ljust och inbjudande kök, lättmöblerat vardagsrum. Därutöver tre sovrum och två badrum samt en stenlagd uteplats i söderläge fram och altandäck med grönskande trädgård bakom huset. Vill ni ha en våning till? Gör som grannarna - lyft taket!

Byggnad

Byggnadstyp

Radhus i 1 plan

Byggnadsår

1981

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 17 juni 2014
Energiklass: F
Energiprestanda: 109 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betongplatta flyt bjälkla
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Inbjudande altan på baksidan av huset med vacker lövskog i änden av gräsmattan. Stenlagd uteplats i söderläge framtill.
Nock-vind med möjlighet till utbyggnad.
Varmvattenberedare från 2005.

Fastighetsbeteckning

Bur 130:7

Övriga byggnader

Isolerat friliggande förråd om ca 7,5 kvm.
Garage i länga

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

33 856 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 16 000 kr
Väg, samf: 14 400 kr
Försäkring: 3 456 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

I samfällighetsavgiften ingår renhållning, skötsel av allmänna ytor samt bredband från ComHem. VA-avgift avser kallvatten.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 151 000 kr, varav byggnadsvärde 1 029 000 kr

Summa pantbrev

2 350 000 kr

Tomt

Areal: 366 kvm

Tomtbeskrivning

Gräsmatta både framför och bakom huset. Blomsterrabatter och häckar som omgärdar tomten.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Bur GA:4, GA:8

Tillträde

2014-09-26

Om området

Torslanda - Andalen

Torslandas nya centrum har mycket att erbjuda i form av klädaffärer, apotek, systembolag, banker, caféer, restauranger och ICA Maxi.

Skolor och Barnomsorg:
Amhultsgården (förskola och skola) som ligger på Amhults Byväg 10, 423 55 Torslanda. Tel: 031-366 55 40, lena.johansson@torslanda.goteborg.se
Familjedaghem Centrum, Amhults Torg 7 tel: 031-3664985, 0707-279655.
Familjedaghem Norr, Amhults Torg 7 tel: 031-366 55 0, 0702-0487221.
Familjedaghem Söder, Amhults Torg 7 tel: 031-3665320, 0706-599055 Skutehagen F-6 Skutehagsvägen 100 423 38 Torslanda Tfn: 031-366 5312.
Familjedaghemmen tar emot barn i sina förskoleklasser från stadsdelens förskolor. I år 4 tar dem emot elever från Hjuviksgården samt Hällsviks Bycenter. Sedan överlämnar de elever inför år 7 till Nordlyckeskolan. Nordlyckeskolan 7-9 ligger på Skyttepaviljongens Gata 25, 423 36 Torslanda. Tel: Exp, 031- 366 54 61.

Kommunikation

Buss 24: Hjuvik - Lilla Varholmen - Eketrägatan - Nils E Term (och omvänt)
Lila Express: Skepplanda - Älvängen - Nödinge - Göteborg - Torslanda (och omvänt).

Närservice

På Torslanda Torg finns ett bibliotek och i Amhult finns kulturhuset Vingen. Där erbjuds digitalbio, konsertlokal och teater, utställningslokaler samt en konst- och utställningsgrupp. Amhults centrum erbjuder även samlingslokaler, café och restaurang samt replokal med inspelningsstudio.

Karta

Hör av dig till Annika Fox för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad