Brunstorps Äng 6

Bilder

  • Såld!

Brunstorps Äng 6 , Säve , Göteborg

Tag chansen och investera i en liten pärla till bostad! Väl placerat i ett idylliskt, grönskande område, Brunstorps Äng finner ni ett sött hus på 54 kvm som erbjuder vinterbonat boende på 2-3 rok samt isolerad friggebod (ca 10 kvm med el och värme). Lilla familjens boende som kan växa - om ni vill! Välkomna!

54 kvm, 2 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
54 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
955,7 kvm
Byggår:
1909
Driftskostnad:
1 610 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum varav 1 - 2 sovrum

Boarea

54 kvm

Rumsbeskrivning
Entréhall

Redan i hallen infinner sig känslan av trivsel i detta mysiga hus! Entréhallen med praktiskt klinkergolv har plats för avhängning och förvaring av kläder i en garderob. Klinker i mjuka terracotta-toner med golvvärme är trevligt för fötterna, praktiskt att hålla rent och dekorativt.

Badrum

Det helkaklade badrummet finner ni i anslutning till entrén. Här råder ljusa toner med en nyans mörkare klinker på golvet. En duschhörna i frostat glas för kroppsvård, en fräsch kommod i vitlaserad björk erbjuder plats för förvaring av diverse toalettartiklar och handdukar. Golvvärmen är en välkommen lyx!

Kök

Huset hjärta finns i köket och så är det verkligen här! Gott om plats att umgås, laga mat och äta i sällskap av familj och vänner. Köksluckor i furu passar in i miljön, fräscht ljust kakel över arbetsbänken passar bra till. Bra arbetsytor gläder dig som gillar att laga mat och baka, gott om förvaring finns i skåpen. Invid det stora fönstret sitter man gärna till bords och tittar ut i trädgården. Ljusblå tapet på väggarna, askpparkett på golvet.

Vardagsrum

Inte så stort, men visst får ni plats med en mindre soffa, eller varför inte ett par härliga fåtöljer att sjunka ner i framför TV-n? Också detta ett ljust och trevligt rum. Ljusgul tapet på väggarna, askparkett på golvet.

Vindsvåningen

Till vindsplan/ övervåningen tar ni er via trappan ifrån entréhallen. Detta kräver viss gymnastisk färdighet då det för närvarande inte erbjuds full ståhöjd i trappa.Vindsvåningen har snedtak, men är möblerbar och nyttjas som sovalkov och arbetsrum idag.

Sovalkov

Charmigt rum med snedtak och trevligt ljusinsläpp från fönstret. Används som sovrum och har plats för säng, byrå och en liten läshörna. Kattvindarna är bra att ha till förvaring. Söt mönstrad tapet på väggarna möter vitmålade snedtak; plastmatta på golvet.

Allrum/ arbetsrum

Även detta rum med charmigt snedtak. Ett allrum som idag fungerar som arbetsrum, men en eller två enkelsängar och skrivbord kanske passar er? Kattvindarna är också bra att ha till förvaring. Trevligt ljusinsläpp kommer från fönstret. Mönstrad tapet klär väggarna, vita snedtak på golvet samma plastmatta som i sovalkoven.

Ett perfekt litet eller stort hem ni kan göra här! Litet och nätt för den mindre familjen erbjuds en liten pärla på ca 54 kvm i underbar miljö med by-känsla. Landet nära stan' med förskola, skola, bussar och service i närområdet. För den som planerar framåt och behöver större hus så finns möjligheter till bygglov!

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla med källare

Byggnadsår

1909

Uppvärmning

Direkt El

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 januari 2014
Energiklass: G
Energiprestanda: 144 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundmur: Betonghålsten murat med r
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Uteplats med kvällsol och utsikt över lantlig vy.

Fastighetsbeteckning

Brunstorp 29:2

Övriga byggnader

Friggebod om ca 10 kvm, isolerad och uppvärmd året om.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

19 328 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 11 835 kr
VA: 3 200 kr
Renhållning: 1 300 kr
Försäkring: 2 993 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

I uppvärmningskostnaden ingår hushållsel. Friggeboden hålls uppvärmd året runt.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 257 000 kr, varav byggnadsvärde 368 000 kr

Summa pantbrev

940 000 kr

Tomt

Areal: 955,7 kvm

Tomtbeskrivning

Trädgård/ kuperad naturtomt.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Säve

I Säve har jordbruket varit den dominerande näringen sedan urminnes tider. Många av markerna är helt oskiftade, och har brukats oavbrutet sedan järnåldern. Än idag är det en typisk jordbruksbygd, om än med vissa förortsinslag. Förutom jordbruksfastigheter finns villafastigheter. Det finns många fornlämningar i Säve.

Kommunikation

Göteborgs längsta väg, Kongahällavägen går igenom Säve. Vägen går mellan Torslanda, via Låssby och Björlanda, till Bärby Korsväg. Vid T-korsningen med Tuvevägen fortsätter den genom Säve samhälle till Gunnesby. Vägen rakt fram leder till Kornhalls färja.
Busslinjer som erbjuds är nr 35, 36 och 37.

Närservice

Närmaste köpcentrum är Bäckebol med dess stora utbud av affärer samt Kungälv. Ett annat alterativ är Backaplan eller Amhult. Lokal kiosk finns vid Säve station.

Parkering

Fri parkering i området.

Karta

Hör av dig till Annika Fox eller Christine Löfgren för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad