Lönnrunan 45

Bilder

  • Såld!

Lönnrunan 45 , Torslanda Tumlehed , Göteborg

Smakfullt inrett i svart och vitt med mjuka chokladtoner på golvet väntar detta hem på sin nya familj. Det lilla extra erbjuds i form av den takbelagda atriumgården. Ett öppningsbart tak och infravärme! Tryck på knappen så har ni sol från bar himmel - tryck igen och det är torrt och varmt, även om höst och vinter. Välkomna!

98 kvm, 4 rok

Tomträttsavgäld/år:
6 704 kr
Typ:
Radhus
Boarea:
98 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
186,1 kvm
Byggår:
1976
Driftskostnad:
1 983 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

98 kvm

Rumsbeskrivning
Gästbadrum

Nytt och fräscht, renoverat 2012/13 inklusive golvvärme. Svart klinker på golvet kompletteras av väggar i vitt och svart, handfat och kommod i vitt högblankt samt blandare i krom.

Groventré/ förråd

Förrådet i anslutning till husets framsida är tilläggsisolerat och har ny panel (2011) samt två ingångar; utifrån samt från entréhallen. Det används som grovkök och förråd. Vitmålade väggar och ett praktiskt plastgolv. Taket är nytt både ute och inne (2011).

Sovrum 1

Ljusinsläpp från fönster mot entrésidan av huset möter läckert svart tapet, vit fondvägg samt den vackra valnötslaminaten på golvet i chokladbruna toner. Enkel eller dubbelsäng? Utrymme även för garderober och skrivbord om så önskas.

Entréhall

Väl planerad och genomtänkt möts ni i entréhallen av det svarta och vita tema som i hela återfinns i hela huset. Avhängning görs med lätthet. Golvet i antracitfärgad klinker med golvvärme är ett extra plus.

Klädkammare

Inredd för att fungera som både klädkammare och en arbetsplats finns här utrymme för både klädförvaring och arbetsplats. Vita väggar, valnötslaminat på golvet.

Badrum

Temat svart-vitt gör sig väl sällan bättre än i just badrumsmiljö? Smakfullt inrett och fräscht, renoverat 2012, inklusive golvvärme 2013. Bekväm skötsel av kropp och kläder (tvättmaskin 2011). Kommod och förvaringsskåp i vitt högblankt, sanitetsporslin i vitt, dusch med vikbar vägg i mönstrat klarglas. Golv i antracitgrå klinker.

Sovrum 2

Ett underbart ljusinsläpp ifrån atriumgården och samma bra storlek som sovrum 1. Ljusa väggar med glada fjärilar som fondvägg och golv i valnötslaminat. Inred efter behov; större eller mindre säng, garderober samt ett skrivbord eller bokhylla/TV-bänk, kanske? Förvaring i fyrdubbla garderober.

Kök

En smakfull, smalt skuren granit med ljus fog på väggarna ovanför köksbänken i valnötslaminat ger köket en flott touch. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet samt fönsterparti mot atriumet är mycket tilltalande. Vita köksskåp erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Golvet är samma vackra valnötslaminat som i övriga huset.

Sovrum 3

Sängkammaren åtnjuter även den vackert ljusinsläpp ifrån atriumet och är något större än övriga sovrum. Kläder för vardag och fest förvaras i generös garderob ek/svart glas idubbelsängen kan ni njuta av lugn och ro. Vita väggar får sällskap av en tapetserad fondvägg i svart/grått/ vitt med tryckt mönster. Valnötslaminat på golvet.

Vardagsrum

En lyckad öppen planlösning mot köket och generösa fönsterpartier mot uteplatsen samt mot atriumgården ger ett härligt luftigt rum. Umgänge både vid tillagning samt avnjutande av det som lagats blir till ett sant nöje. Gott om plats för en generös soffa, bokhylla/ TV-möbel och kanske en läshörna? Väggarna är fräscht vita; golvet i valnötslaminat.

Atrium

Utomhus eller inomhus?! Atriumet används som en matsal/ umgängesrum och får därför en egen beskrivning! En matta (löstagbar) har lagts skifferstensgolvet och med infravärmen på sitter 10-12 personer bekvämt till bords här även på vintern. På sommaren vill man ha sol och värme och då öppnar ni taket. En knapptryckning så är ni utomhus.

Omsorgsfullt renoverat i sin helhet (2009-2012) och inrett med en fantastisk känsla för vad som tilltalar ögat. För er som uppskattar ett stilrent hem! Basfärgerna svart och vitt matchas av ett vackert golv i valnötslaminat. Atriumet kan nyttjas maximalt - med ett elektroniskt uppfällbart tak! Ute och inne - året runt!

Byggnad

Byggnadstyp

1-plans radhus

Byggnadsår

1976

Uppvärmning

Direkt el kompletterat med luftvärmepump

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 10 februari 2009
Energiprestanda: 108 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Pålad betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Tegel & Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Papp
Utv. plåtarbete: Plåt

Övrigt

Trä-däck framför huset, altan delvis under tak på baksidan.
Atriumgården har ett tak som går att öppna upp (elektroniskt) och infravärme.

Fastighetsbeteckning

Österöd 89:15

Övriga byggnader

Garage i länga.
Förrådet är värmeisolerat och inrett som förråd och tvättrum.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

23 800 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 15 000 kr
Väg, samf: 8 800 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

I kostnad för uppvärmning ingår hushållsel

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 603 000 kr, varav byggnadsvärde 817 000 kr

Summa pantbrev

1 730 000 kr

Tomt

Areal: 186,1 kvm
Tomttyp: Trädgård

Tomtbeskrivning

Gavelradhus med gräsmatta och trä-däck.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Österöd GA:2, GA:4

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Torslanda Tumlehed

Tumlehed är något av en lite okänd pärla i Torslanda! Det ligger lite lantligt men ändå när till allt vad Torslanda har att erbjuda i form av närservice och barnomsorg! Här har ni strövområden och grönskande natur inpå knuten.

Barnvänliga Tumlehedsbadet ligger här med en liten sandstrand och en brygga. Önskar man lite mer avskildhelt är det bara att promenera ut på de omgivande klipporna kring strömsund. Här finns även en liten småbåtshamn. Där det finns goda möjligheter att få en båtplats åtminstånde för en mindre båt.

Buss 21 går från hållplatsen Hornkamsgatan och sträcker sig mellan Torslanda - Eketrägatan - Centralstationen (och omvänt)

Kommunikation

Buss 21 går från hållplatsen Hornkamsgatan och sträcker sig mellan Torslanda - Eketrägatan - Centralstationen (och omvänt).

Närservice

Bank, post, butiker och livsmedelsaffär. Bank, post, butiker och livsmedelsaffär finns alla i närheten. Willy's är närmaste matbutik, Hemköp samt bank, post, café och andra butiker finner ni på Torslanda Torg samt i Amhults köpcentrum.

Parkering

Fastigheten har egen fri parkering. Garage i länga.

Karta

Hör av dig till Annika Fox för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad