Lönnrunan 107

Bilder

  • Såld!

Lönnrunan 107 , Torslanda Tumlehed , Göteborg

Här erbjuds ett härligt familjeboende i form av ett enplans gavelradhus om 123 väl planerade kvm. Lätt att trivas i med fyra sovrum av god storlek, vardagsrum i vinkel och atriumgård som skänker ljus. Huset vill gärna ha lite omvårdnad på utsidan. Kanske också ett nytt kök och badrum med er prägel?

123 kvm, 5 rok

Tomträttsavgäld/år:
6 912 kr
Typ:
Radhus
Boarea:
123 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
214,1 kvm
Byggår:
1976
Driftskostnad:
2 174 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

123 kvm

Rumsbeskrivning
Entréhall

Redan här är det lätt att känna sig hemma. Ni tas emot av en ljus tapet (vit botten/blommönster i svart och grått) vilken följer längs med galleri-hallen längre in i huset. Avhängnings-möjligheter på vägg och golv. Golvet i antracitfärgad klinker (laminat) kompletterar tapeten.

Arbetsrum

Smart inrett med längsgående bänk som skrivbord finns här plats för både arbete och skärm-baserade (t. ex. dataspel) hobbys. Bokhyllor längs andra väggen ger ett funktionellt arbetsrum. Fönster släpper in dagsljus, utan insyn. Vita väggar, ekparkett (laminat) på golvet.

Gäst-toalett

Nytt och fräscht (2014) i klassiskt vitt och svart. Vitt sanitetsporslin och handfat nedsänkt i vit, högblank kommod matchas av fondtapet i svart/vitt samt i antracitfärgad klinker (laminat).

Sovrum 1

Till höger om entrén ligger det första av tre generösa sovrum. Kanske vill tonåringen ha sitt näste här? Plats för tonårs-säng, skrivbord/ bokhylla eller kanske en TV-bänk? Läshörna invid fönstret, eller kanske en soffa? Vita väggar och ekparkett (laminat).

Hall

Liksom ett galleri sträcker sig hallen från entrén mot köket. Med den ljusa tapeten som bakgrund finns plats för både foton och tavlor. Golv i lättskött laminat (ekparkett).

Klädkammare

Alltid bra med förvaring, eller hur? Klädkammaren här har två dubbelgarderober samt hyllor för förvaring av både liggande och hängande.

Badrum

Här behövs en ansiktslyftning, men förutsättningarna är goda. Idag finns handfat i vit högblank kommod (2010), vardagslyx i form av badkar (2010) samt sanitetsporslin (2012) i vitt. Våtrumstapet i gult på väggarna samt plastmatta i brunt på golvet. Här finns även en av två ingångar till tvättstugan.

Tvättstuga

Utrustning som underlättar vardagsbestyren är tvättmaskin samt torktumlare (2010) samt torkskåp (äldre). Dessutom finns goda förvaringsmöjligheter och separat vask. Våtrumstapet i brunt och praktisk plastmatta i senapsfärgad ton. Ingång från både kök och från badrummet.

Sovrum 2

Fondtapeten för tankarna till Törnrosa - en riktig sagokänsla! Ett lätt-möblerat rum av samma storlek som sovrum 1 med i övrigt vita väggar och ett underbart ljusinsläpp från fönstret mot atriumgården. Här ryms säng av valfri storlek. Sagoprinsessan som bor här har enkelsäng, skrivbord, bokhylla och två enkelgarderober. Golv i ekparkett (laminat).

Kök

Atriumgården lyser upp köket, placerat mitt emot. Här har lagats många måltider och det finns behov av en ansiktslyftning. Kanske vill ni öppna upp mot matplatsen och göra en öppnare planlösning? En trevlig detalj är den tilltalande och praktiska köks-ön i bok. Kyl/frys i rostfritt från (Samsung 2010), diskmaskin (Electrolux 2013), spis äldre. Ytterligare en dörr till tvättstuga finns i köket. Vita väggar och ekparkett (laminat) på golvet.

Matplats

Visst är det trevligt med en avskild matplats? Här sitter ni bekvämt 6-10 personer vid matplatsen invid fönstret. Den som vill kan placera finporslin och serveringsfat i en skänk invid den tapetserade fondväggen mönstrad svart/vitt/silver. I övrigt vita väggar och ekparkett (laminat) på golvet. Vita väggar matchas av ekparkett (laminat).

Vardagsrum

Vissa rum är som gjorda för umgänge! Detta ljusa trevliga rum i vinkel har gott om plats för både en och två grupper av möbler. Matsalsgrupp i den ena och soffgrupp för samvaro med familjen och/eller vännerna; ni kan välja efter önskemål. En fondvägg invid matsalsgruppen tar upp den vackra varma, gyllene tonen i ekparketten (äkta), vilken förstärks av det naturliga ljuset från fönsterpartierna mot den inglasade uteplatsen.

Gavelradhus med visst behov av renovering söker händig familj! Ett riktigt bra familjeboende fördelat på 123 kvm varav fyra generösa sovrum, ett lätt-möblerat vardagsrum i vinkel samt matsal. Tilltalande inrett och med atriumgården mitt i erbjuds ett härligt ljusinsläpp inomhus samtidigt som atriumgården själv bildar en egen liten oas. Den väl tilltagna, inbyggda uteplatsen kan nyttjas som ytterligare ett rum för umgänge och garaget (i länga) har plats för bil och förvaring.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansradhus

Byggnadsår

1976

Uppvärmning

Direkt el, Luftvärmepump 2004

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 27 augusti 2014
Energiklass: D
Energiprestanda: 66 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä Tegel
Fönster: 2- och 3-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Gummerat papp

Övrigt

Inglasat uterum samt en trevlig uteplats framför huset.
Förrådet framtill på huset har byggts om till arbetsrum.

Fastighetsbeteckning

Torslanda 90:12

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

26 097 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 15 597 kr
Väg, samf: 6 500 kr
Försäkring: 4 000 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

I uppvärmning ingår hushållsel. VA och renhållning ingår i samfällighetsavgiften.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 803 000 kr, varav byggnadsvärde 990 000 kr

Summa pantbrev

1 300 000 kr

Tomt

Areal: 214,1 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Torslanda S:39, GA:5

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Torslanda Tumlehed

Tumlehed är något av en lite okänd pärla i Torslanda! Området har blandad bebyggelse med radhus, friliggande villor och lägenheter. Det ligger lite lantligt men ändå nära till allt vad Torslanda har att erbjuda i form av närservice och barnomsorg! Här har ni strövområden och grönskande natur inpå knuten.

Barnvänliga Tumlehedsbadet erbjuder en liten sandstrand och en brygga. Önskar man lite mer avskildhelt är det bara att promenera ut på de omgivande klipporna kring Strömsund. Här finns även en liten småbåtshamn där det finns goda möjligheter att få en båtplats, åtminstone för en mindre båt.

Kommunikation

Kommunikationer: Det finns goda kommunikationer med både expressbussar och lokal busstrafik. Se www.vasttrafik.se för mer information.

Närservice

Närservice: Willy's matbutik, Hemköp vid Torslanda Torg där ni även finner frisör, restaurang, café och gym.

Amhults centrum ligger lite längre bort, men här finner ni ett bredare utbud inklusive ICA Maxi, klädbutiker, banker, restauranger etc.

Karta

Hör av dig till Annika Fox för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad