Lomvägen 65, 1tr

Bilder

  • Såld!

Lomvägen 65, 1tr , Kärrdal , Sollentuna

Varmt välkomna till denna trea i gavelläge, vilket innebär ingen insyn och fönster i tre väderstreck! Ett av områdets bästa lägen med sol hela dagen och kvällen. Balkongen vetter mot söder och har ett fritt bra läge. Gavelfönstret, som är lite unikt i området, ger ett fint naturligt ljusinsläpp. Bostaden är belägen mitt i naturområde med skog, promenadvägar till Rösjön och Edsviken, samt Väsjöbacken. Bra kommunikation till Stockholm C och Arlanda/Uppsala C, antingen genom Danderyd eller Sollentuna. Cirka 30 minuter från dörr till Stockholms Central. I närheten finns dessutom ett utbud av bra förskolor och skola. Varmt välkomna på visning i populär förening med god ekonomi!

83 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 443 kr inkl värme, VA och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
83 kvm
Våning:
2
Byggår:
1975
Driftskostnad:
264 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

83 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉ
Trevlig hall med heltäckningsmatta och klinkergolv under. Målade väggar. Garderob.

KÖK
Renoverat ca 2008. Här har man byggt om hela köket med öppen yta mot den ljusa matplatsen som har ett bonusfönster tack vare gavelläget. Köket har kombinerad kyl/frys, samt en extra integrerad kyl/frys. Spis med dubbla ugnar. Diskmaskin. Samtliga vitvaror är från Electrolux. Trevlig barbänk med förvaring. Köksbänk av laminat, samt laminatgolv.

VARDAGSRUM
I vardagsrummet har man plats både för matbord, samt soffgrupp. Det är väldigt ljust tack vare fönster i tre väderstreck! Parkettgolv och målade väggar. Härifrån har man utgång till den trevliga balkongen som har ett soligt söderläge. Markis.

SOVRUM 1
Stort sovrum med egen klädkammare med inredning. Sovrummet har plats för dubbelsäng. Laminatgolv och målade väggar, tillsammans med en fondtapet.

SOVRUM 2
Även detta sovrum har plats för dubbelsäng. Här finns idag 1 dubbelgarderob, samt 2 enkelgarderober. Laminatgolv och målade väggar.

BADRUM
Helkaklat badrum med klinkergolv och elgolvvärme. Tvättmaskin (Bosch) från 2018. WC, handfat, samt badkar. Spotlights i tak.

ÖVRIGT
Källarförråd finns och ingår i avgiften.
Stambyte kommer att ske under 2020/2021, vilket styrelsen har budgeterat för. Detta innebär att man som boende kommer att få ett helt nytt badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 443 kr inkl värme, VA och kabel-tv

Driftskostnad

3 168 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 168 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Elkostnaden faktureras via HSB.

Andel i föreningen

0,47463%

Andel av årsavgiften

0,47463%

Reparationsfond

3631 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1975

Uppvärmning

Fjärrvärme / Bergvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 1 april 2019
Energiklass: D
Energiprestanda: 80 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Brf Sjöhästen

Om föreningen

Välkommen till Brf Sjöhästen i Sollentuna. I föreningen finns 256 lägenheter, 1-4 rum i olika storlekar, fördelat på 18 hus. Sjöhästen, med adress Lomvägen 27-65 ligger naturskönt intill Rösjön och Edsviken. Bra kommunikationer, buss dygnet runt och närhet till såväl tunnelbana som pendeltåg. Skogen ligger "runt hörnet" med möjlighet till promenader, löpning, skidåkning, bärplockning m.m.

Under 2013/2014 har det pågått en ombyggnation/renovering av garagen.
Installation av individuella elmätare är utförd och el faktureras nu lägenhetsinnehavare istället för att ingå i månadsavgiften.

Det finns 237 garageplatser, samtliga är under tak och kostar 418 kr/månad.
Det finns 16 Mc-platser fördelade i tre rum, kostar 100 kr/månad.
Det finns 12 st besöksparkeringar.
Det finns även extra förråd samt mindre kontorslokaler att hyra i olika storlekar men tyvärr med lång väntetid.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Renoveringar

Vad gäller stambyte så är projektet initierat men på utredningsstadiet. Planen är att åtgärder, vilka vi nu beslutar att genomföra, kommer att ske med start Q1 2020. Troligtvis blir det väl ett vanligt stambyte, och då beräknas projekttiden till c:a 2 år.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Delat ägande

Vi har inga synpunkter på delat ägande, det är ju numera det vanligaste att två samäger. Vi har heller inga invändningar emot att föräldrar går in och är medägare för att hjälpa sitt barn med finansieringsfrågan. Gränser vad gäller ägandet har vi sagt att den som bor där bör vara medägare till minst 10%.

Om området

Kärrdal

FRITID/SPORT: Stort utbud av fritidsaktiviter finns i Sollentuna med möjligheter att utöva många sporter. I omedelbar närhet ligger Rösjöområdet med fantastiska möjligheter till ett rikt friluftsliv, på gångavstånd finns bl.a. stor badplats, motionsspår och underbar natur. I närheten finns även Edsvikens vatten med badmöjligheter sommartid och skridskois vintertid. Här finns vidare Sollentunavallen (friidrott, ishockey, bandy, fotboll), Väsjöbacken (utförsåkning), sim o sporthallar, flera gym, rackethall, bowlinghall m.m.
KOMMUNIKATIONER: På kort gångavstånd finns busslinjer till bl.a. Danderyds sjukhus/Mörby Centrum (T-bana), Sollentuna stn/Centrum, Karolinska institutet.
SHOPPING/SERVICE: I Sjöbergs Centrum finns mataffär m.m. Även nära till bra shopping i Mörby Centrum. I Edsberg finns bl.a. vårdcentral/mataffär och flera stora köpcentra finns i Sollentuna.
FÖRSKOLA/SKOLA: Nära till flera skolor & förskolor i Kärrdal/Sjöberg. Kärrdalsskolan från förskoleklass till åk 6 ca 300 m. Rösjöskolan år F-6 1,8 km. Täby Friskola AB 2,1 km. Edsbergsskolan åk 7-9 ca 2,8 km.
DAGHEM, FÖRSKOLOR & FRITIDSHEM: Vittra Rösjötorp 330 m. Förskolan Sjörövaren 490 m. Kärrdalsskolan förskola ca 300 m.
SJÖBERG CENTRUM: Här finns bla Hemköp, skräddare, pizzeria, akupunkturakademin och en frisörsalong.

Mer info om Sollentuna: www.sollentuna.se

Karta

Hör av dig till Johan Styrsvik för mer information!

Johan Styrsvik

Johan Styrsvik

Sollentuna

Reg. Fastighetsmäklare Säljkoordinator

Ansvarig mäklare

073-089 50 30

johan.styrsvik@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad