Åre strand 1B2

Bilder

Åre strand 1B2 , Åre By , Åre

Bo bekvämt vid Åre Strand vecka 11 med höga RCI-poäng. Lägenheten är fullt utrustad och snyggt möblerad. Dessutom kommer du till färdigbäddade sängar och rena handdukar i badrummet. Det finns två sovrum, allrum och kök, ett duschrum med bastu och tvättmaskin samt även en gästtoalett. I allrummet finns en braskamin. Egen uteplats/balkong når man via utgång från allrum/kök. Utanför lägenheten finns ett externt kallförråd för skidor och det finns även cykelförråd. Parkeringsplats med elstolpe hör till lägenheten. Lägenheten är belägen intill strandområdet i närheten av Holiday Club. Hotellet erbjuder restaurang, shopping, spa, gym och bad. Som medlem i Ownership har man vissa rabatter på hotellets aktiviteter. Via gångbro från Holiday Club promenerar ni lätt över till stationen och vidare upp mot centrum av Åre. Där når ni enkelt livsmedelsbutiker, restauranger och all annan service som finns tillgänglig. Från centrum når ni också liftar, bergbana och den vackra kabinbanan för att ta er vidare upp i backarna. Anslutning av andelen till RCI ger möjligheter till flexibelt semestersystem via poäng. Åres andelar är värda höga poäng och är mycket fördelaktigt då man önskar boka semester på annan ort.

76 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
300 kr Avgiften, totalt 3600 kr betalas en gång per år. I avgiften ingår slutstädning, hushållsel, handdukar & linne, parkering med elstolpe, internet samt värme och VA.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
76 kvm
Våning:
2
Byggår:
2004
Pris:
170 000 kr

Mer information

Visningar

Kontakta mäklaren för information om visningsmöjligheter.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

76 kvm

Rumsbeskrivning

Välplanerad lägenhet med två separata sovrum.
Entré med avhängningsmöjligheter för ytterkläder och torkskåp.
Allrum och kök i öppen planlösning. Kök med mikrovågsugn, diskmaskin, spis och fläkt. Kyl/frys. Allrummet har braskamin. Där är det möblerat med bäddsoffa, fåtöljer och soffbord samt matbord och stolar. Utgång till egen altan/balkong.
Duschrum med bastu och tvättmaskin. Gästtoalett.
Två sovrum, det ena med dubbelsäng och det andra med två separata sängar.
Notera att bilderna i annonsen är exempelbilder från en liknande lägenhet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Pris

170 000 kr

Avgift

300 kr Avgiften, totalt 3600 kr betalas en gång per år. I avgiften ingår slutstädning, hushållsel, handdukar & linne, parkering med elstolpe, internet samt värme och VA.

Andel i föreningen

0%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2004

Uppvärmning

El-/fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk, typ FTX

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 8 april 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 185 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas + isolerglas

Övrigt

Att äga en andelslägenhet innebär att man delar samma lägenhet med andra familjer som alla nyttjar bostaden under var sin vecka under året. Andelen, alltså den egna veckan, kan antingen nyttjas av er själva, hyras ut eller om den ansluts till RCI nyttjas för resor till andra länder med hjälp av poängsystem. Om den här andelen ansluts till RCI får den ett poängvärde av 107 500.

Förening

Namn

Åre Sjö 1

Om föreningen

Föreningens byggnader färdigställdes under 2004-2009.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

TV och Bredband

Fiber är indraget i lägenheterna och internet/TV ingår i avgiften.

Parkering

Föreningen disponerar över parkering med elstolpar. Varje lägenhet har nyttjanderätt till en parkeringsplats.

Renoveringar

Föreningen utför löpande underhåll av fastigheten. Fastighetsförvaltningen sköts av Ownership Service AB.

Juridisk person

Föreningen tillåter juridisk person

Äger föreningen marken?

Föreningen äger inte marken. Den arrenderas av finska Holiday Club.

Kontaktperson

Holiday Club Åre

E-post

sales.are@holidayclub.se

Övrigt

Under oktober 2018 gjordes en sammanslagning av flertalet föreningar i området vid Åre strand. Aktuell årsredovisning (2017) hänför sig till föreningens struktur och situation före sammanslagningen.

Om området

Åre By

Åre kommun har cirka 10 000 invånare. Centralort i kommunen är Järpen. Åre by och orterna längs Åredalen är de delar av kommunen där turismen är den dominerande näringsgrenen och här har utvecklingen varit stark under lång tid.

På vintern är det främst den alpina skidåkningen som lockar. Och naturligtvis även övriga vinteraktiviteter som exempelvis turskidåkning, längdskidåkning och skoterturer i egen regi eller i grupp.

Under sommarhalvåret så erbjuds hela tiden nya aktiviteter. Mountainbikeåkning har utvecklats starkt under de senaste åren. "Åre Bike Park" är namnet på Åres cykelområde och erbjuder 53 km cykling fördelade på 34 leder, 853 fallhöjdsmetrar och i olika svårighetsgrader Liftar är öppna dagligen från juni till september, allt för att serva cykelåkarna som blir allt fler. Det finns ett flertal cykeluthyrare i byn.

Förutom skidor och mountainbike kan man roa sig med bl.a. forsränning, hängflygning, klättring och fjällvandring. För golfarna finns det en 18-hålsbana som ligger ca 13 km väster om Åre by
För den fiskeintresserade finns goda möjligheter till fiske både sommar- och vintertid, på flertalet platser i kommunen. Holiday Club nere vid Åresjön erbjuder inomhusaktiviteter med allt från bowling, biljard, minigolf till äventyrsbad.

Kommunikation

Åre ligger ca 10 mil från Östersund och har bra kommunikationer.Med bil tar man sig till Östersund på drygt en timme och till Trondheim är det ca 17 mil. Flera dagliga förbindelser till Östersund, Stockholm och övriga Sverige via tåg och buss. Nabotåget trafikerar sträckan Östersund-Åre-Trondheim två gånger per dag. Möjligheterna till arbetspendling till Östersund är goda. Den närmaste flygplatsen är Åre Östersund Airport, som ligger ca 9 mil från Åre. Till flygplatsen kan man ta sig med bil, taxi, flygbuss eller flygtaxi. Det finns också möjlighet att med flyg ta sig till Åre via Norge och Trondheim/Vaernes flygplats. Dit är avståndet ca 14 mil.

Närservice

I Åre by finns det en mängd affärer och restauranger. Här finns allt från snabbmatställen till lyxkrogar. I byn finns många sport- och fritidsbutiker som t.ex. Stadium, Intersport och Peak Performance. I byn finns också ICA Supermarket och Coop, Systembolag och Apotek. Ett flertal presentaffärer, järnhandel och klädaffärer bidrar till en mix av service som passar de flesta smaker.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Yvonne Eriksson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad