Åre Strand 6 A1

Bilder

Åre Strand 6 A1 , Åre By , Åre

Känn dig som hemma i Åre! Under 8 veckor per år disponerar du andelslägenheten och veckorna är fördelade över alla årstider. Disponibla veckor varierar från år till år då det finns ett rullande schema för samtliga delägare till bostaden. Lägenheten har två mysiga altaner med tak. Invändigt är lägenheten välutrustad och fullt möblerad. Tre rymliga sovrum med två sängar i varje rum. Från det ena sovrummet leder en dörr ut till en altan. Allrum med öppen spis och utgång till altan. Allrummet och köket har öppen planlösning och skapar ytor för familjens samvaro. Där finns TV-hörna med bäddsoffa och matplats med matbord och gott om sittplatser. Totalt antal sovplatser är 6-8. Det finns också två duschrum varav det ena med bastu. Ytterligare en gästtoalett finns. I hallen finns torkskåp. I anslutning till hallen finns en större klädkammare med gott om plats för avhängning av kläder. Utanför lägenheten finns ett förråd som hör till lägenheten där du kan ställa in skidorna. Det är några minuters promenad till hotellet Holiday Club. Där finns restaurang, spa, bad och gym samt shopping. Från hotellet når du enkelt, via en gångbro, Åre station. Från stationen promenerar du vidare för att nå centrum av Åre by med skidlift, bergbana och kabinbana.

112 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
1 075 kr I avgiften ingår el, städning, linne, ved till kaminen, parkering med elstolpe och internet.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
112 kvm
Våning:
1
Byggår:
2015
Pris:
875 000 kr

Mer information

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information gällande visningsmöjligheter.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

112 kvm

Rumsbeskrivning

Välplanerad lägenhet med tre separata sovrum.
Entré med avhängningsmöjlighet för ytterkläder samt torkskåp. Separat rymlig klädkammare.
Allrum och kök i öppen planlösning. Kök med diskmaskin, mikrovågsugn, spis och fläkt. Kyl/frys. Allrummet har braskamin. Där är det möblerat med bäddsoffa, fåtöljer och soffbord samt matbord och stolar. Utgång till uteplats från allrummet.
Tre sovrum med två bäddar i varje rum. Det ena sovrummet har utgång till altan.
Två duschrum varav det ena med bastu och tvättmaskin. Gästtoalett.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns ej

Pris

875 000 kr

Avgift

1 075 kr I avgiften ingår el, städning, linne, ved till kaminen, parkering med elstolpe och internet.

Andel i föreningen

0%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Byggnad

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Elvärme/fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk, typ FTX

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas + isolerglas

Övrigt

Upplägget för den här lägenheten är att året är uppdelat i 3 perioder: Januari-April, Maj-Augusti samt September-December. För 2019 kommer veckorna 5, 11, 17, 23, 29, 35, 41 och 47 att kunna disponeras av andelsinnehavaren. Dessa veckor varierar för alla andelsinnehavare från år till år i form av ett rullande schema. Byte sker måndagar.
Som innehavare av andelen väljer man själv om veckorna ska nyttjas för egen räkning eller om de ska hyras ut. Vid uthyrning ska Holiday Club aviseras inom en månad före aktuell period börjar så att de kan ombesörja uthyrningen.

Förening

Namn

Åre Sjö 7

Om föreningen

Föreningens byggnad färdigställdes 2015. I föreningen ingår totalt 8 lägenheter; 6 st 3 rok och 2 st 4 rok. Totala bostadsytan är 654 kvm. Föreningen är fullvärdesförsäkrad i TryggHansa.
Föreningen har en 20 årig underhållsplan och bostäderna ses över och underhålls löpande efter behov. Avtal för service, underhåll och ��ven administrativ förvaltning finns med Ownership Service AB.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

8

TV och Bredband

Fiber är indraget och ingår i avgiften.

Parkering

Föreningen disponerar över parkering för medlemmarna. Varje parkeringsplats har elstolpe. En större allmän parkering med avgift finns också på bekvämt avstånd i området.

Ekonomi

Föreningen tar inte ut någon överlåtelse- eller pantsättningsavgift vid överlåtelse till ny medlem.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Nej

Kontaktperson

Lisa Holiday Club

E-post

sales.are@holidayclub.se

Övrigt

Lägenheterna nyttjas som andelsbostäder.

Om området

Åre By

Åre kommun har cirka 10 000 invånare. Centralort i kommunen är Järpen. Åre by och orterna längs Åredalen är de delar av kommunen där turismen är den dominerande näringsgrenen och här har utvecklingen varit stark under lång tid.

På vintern är det främst den alpina skidåkningen som lockar. Och naturligtvis även övriga vinteraktiviteter som exempelvis turskidåkning, längdskidåkning och skoterturer i egen regi eller i grupp.

Under sommarhalvåret så erbjuds hela tiden nya aktiviteter. Mountainbikeåkning har utvecklats starkt under de senaste åren. "Åre Bike Park" är namnet på Åres cykelområde och erbjuder 53 km cykling fördelade på 34 leder, 853 fallhöjdsmetrar och i olika svårighetsgrader Liftar är öppna dagligen från juni till september, allt för att serva cykelåkarna som blir allt fler. Det finns ett flertal cykeluthyrare i byn.

Förutom skidor och mountainbike kan man roa sig med bl.a. forsränning, hängflygning, klättring och fjällvandring. För golfarna finns det en 18-hålsbana som ligger ca 13 km väster om Åre by
För den fiskeintresserade finns goda möjligheter till fiske både sommar- och vintertid, på flertalet platser i kommunen. Holiday Club nere vid Åresjön erbjuder inomhusaktiviteter med allt från bowling, biljard, minigolf till äventyrsbad.

Kommunikation

Åre ligger ca 10 mil från Östersund och har bra kommunikationer.Med bil tar man sig till Östersund på drygt en timme och till Trondheim är det ca 17 mil. Flera dagliga förbindelser till Östersund, Stockholm och övriga Sverige via tåg och buss. Nabotåget trafikerar sträckan Östersund-Åre-Trondheim två gånger per dag. Möjligheterna till arbetspendling till Östersund är goda. Den närmaste flygplatsen är Åre Östersund Airport, som ligger ca 9 mil från Åre. Till flygplatsen kan man ta sig med bil, taxi, flygbuss eller flygtaxi. Det finns också möjlighet att med flyg ta sig till Åre via Norge och Trondheim/Vaernes flygplats. Dit är avståndet ca 14 mil.

Närservice

I Åre by finns det en mängd affärer och restauranger. Här finns allt från snabbmatställen till lyxkrogar. I byn finns många sport- och fritidsbutiker som t.ex. Stadium, Intersport och Peak Performance. I byn finns också ICA Supermarket och Coop, Systembolag och Apotek. Ett flertal presentaffärer, järnhandel och klädaffärer bidrar till en mix av service som passar de flesta smaker.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Yvonne Eriksson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad