Stationsvägen 18

Bilder

  • Såld!

Stationsvägen 18 , Åre By , Åre

Här är lägenheten för skidåkaren! Ta tåget till Åre och du har lika kort att gå till backen som du har till lägenheten från stationen. Moderna materialval i hela lägenheten och bra planlösning. Relaxavdelning med bastu finns i källaren! Möbler och inventarier ingår, dock ej säljarens personliga tillhörigheter. Lägenheten ligger på ett uthyrningsavtal med Skistar. Stora möjligheter till höga hyresintäkter via veckouthyrning. Välkommen på visning!

49 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 689 kr Inkl. värme, vatten, internet och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
49 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
313
Byggår:
2006
Driftskostnad:
267 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

49 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Kök i vinkel med gott om arbetsytor. Vita köksluckor, bänkskiva i laminat, vitmålade väggar och skifferplattor på golv. Köket är utrustat med spishäll, fläkt, ugn, mikro, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys.

Allrum

Stort allrum med plats för både soffgrupp och matplats. I allrummet finns även ett exklusivt sängskåp med dubbelsäng (160 cm). Vitmålade väggar och parkettgolv.

Sovrum

Sovrum med dubbelsäng och garderober. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Badrum

Badrum med vitt kakel på väggarna och skifferplattor på golvet. Utrustat med wc, kommod, dusch, handdukstork och torkskåp.

Smart planerad lägenhet mitt i Åre by. Moderna materialval och gott om förvaring i form av garderober. Kök, vardagsrum, sovrum, hall och badrum fördelat på 49 kvm. Uthyrning via Skistar kan ge höga uthyrningsintäkter.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Avgift

2 689 kr Inkl. värme, vatten, internet och kabel-tv

Driftskostnad

3 204 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 160 kr
Försäkring: 1 044 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

2,2273%

Andel av årsavgiften

2,2273%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2006

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Fastighetsbeteckning

Åre Mörviken 2:66

Förening

Namn

Brf Mörviken 2:66

Om föreningen

Relaxavdelning finns nere i källaren med dusch och bastu.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

38

Antal lokaler i föreningen

7

TV och Bredband

Fiber finns.

Parkering

Finns ej

Renoveringar

Taket renoverades 2018
Fasaden målades om 2018

Äkta/oäkta

Föreningen är en oäkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Åre By

Åre kommun har cirka 10 000 invånare. Centralort i kommunen är Järpen. Åre by och orterna längs Åredalen är de delar av kommunen där turismen är den dominerande näringsgrenen och här har utvecklingen varit stark under lång tid.

På vintern är det främst den alpina skidåkningen som lockar. Och naturligtvis även övriga vinteraktiviteter som exempelvis turskidåkning, längdskidåkning och skoterturer i egen regi eller i grupp.

Under sommarhalvåret så erbjuds hela tiden nya aktiviteter. Mountainbikeåkning har utvecklats starkt under de senaste åren. "Åre Bike Park" är namnet på Åres cykelområde och erbjuder 53 km cykling fördelade på 34 leder, 853 fallhöjdsmetrar och i olika svårighetsgrader Liftar är öppna dagligen från juni till september, allt för att serva cykelåkarna som blir allt fler. Det finns ett flertal cykeluthyrare i byn.

Förutom skidor och mountainbike kan man roa sig med bl.a. forsränning, hängflygning, klättring och fjällvandring. För golfarna finns det en 18-hålsbana som ligger ca 13 km väster om Åre by
För den fiskeintresserade finns goda möjligheter till fiske både sommar- och vintertid, på flertalet platser i kommunen. Holiday Club nere vid Åresjön erbjuder inomhusaktiviteter med allt från bowling, biljard, minigolf till äventyrsbad.

Kommunikation

Åre ligger ca 10 mil från Östersund och har bra kommunikationer.Med bil tar man sig till Östersund på drygt en timme och till Trondheim är det ca 17 mil. Flera dagliga förbindelser till Östersund, Stockholm och övriga Sverige via tåg och buss. Nabotåget trafikerar sträckan Östersund-Åre-Trondheim två gånger per dag. Möjligheterna till arbetspendling till Östersund är goda. Den närmaste flygplatsen är Åre Östersund Airport, som ligger ca 9 mil från Åre. Till flygplatsen kan man ta sig med bil, taxi, flygbuss eller flygtaxi. Det finns också möjlighet att med flyg ta sig till Åre via Norge och Trondheim/Vaernes flygplats. Dit är avståndet ca 14 mil.

Närservice

I Åre by finns det en mängd affärer och restauranger. Här finns allt från snabbmatställen till lyxkrogar. I byn finns många sport- och fritidsbutiker som t.ex. Stadium, Intersport och Peak Performance. I byn finns också ICA Supermarket och Coop, Systembolag och Apotek. Ett flertal presentaffärer, järnhandel och klädaffärer bidrar till en mix av service som passar de flesta smaker.

Karta

Hör av dig till Olivia Hedin för mer information!

Olivia Hedin

Olivia Hedin

Åre

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-6678 123

0647-675 160

olivia.hedin@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad