Trädgårdsvägen 11, 2 tr

Bilder

  • Såld!

Trädgårdsvägen 11, 2 tr , Runby , Upplands Väsby

Välkommen till en fin och välplanerad tvåa med utsikt mot föreningens grönskande innergård. Bostaden erbjuder en praktisk planlösning med rymlig hall och kapprum med gott om förvaring. Det trevliga köket har vitvaror i rostfritt och är i nära anslutning till vardagsrummet. Det ljusa vardagsrummet erbjuder plats för både en stor soffgrupp och arbetshörna för ditt hemarbete. I sovrummet vaknar man med utsikt mot träd och grönska. Badrummet som har blivit stammrenoverat har duschhörna och en rymlig tvättmaskin från 2018.

Varmt välkommen på visning!

56 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 598 kr Inkl. Värme, VA, Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
56 kvm
Våning:
2
Byggår:
1960
Driftskostnad:
637 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

56 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till en charmig och mysig tvåa med genomtänkt planlösning och trivsam utemiljö i föreningen! I avgiften ingår också en bostadsrättilläggs försäkring.

HALL
Entrén består av ett kapprum med hatthylla och skjutdörrsgarderober med plats för ytterkläder. I den inre hallen som förbinder rummen med varandra finns det gott om avställningsytor och en rad med skjutdörrsgarderober med Elfa system utanför sovrummet. Laminatgolv och tapet i grå nyans. I kapprummet sitter en snygg fondtapet.

KÖK
Inbjudande kök som har blivit renoverat för 10 år sedan med fin utsikt mot den gröna innergården. Ljust grått klickgolv och tapet i ljust grått samt mönstrad fondtapet mot vardagsrummet. Luckor i ljust trä med mörkgrå arbetsbänkar. Vitvaror i rostfritt. Spis med häll och varmluftsugn (Cylinda). Diskmaskin, kyl/frys (Bosch). Matplats framför fönstret och praktisk öppning mot vardagsrummet.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med plats för både stor soffa och t ex en arbetshörna eller bokhyllor. Tapet i ljusa nyanser och likadant laminatgolv som i hallen. Fönsterbänkar i sten.

SOVRUM
Bakom köket ligger det lugna sovrummet som går i en varm gul nyans. Härlig att vakna med utsikt mot trädtopparna. Här finns fyra garderober.

BADRUM
Badrummet har klinkergolv och helkaklat i vitt med en grön kakelbård. Duschhörna med vikväggar och en rymlig tvättmaskin (LG Drive) med förvaringsskåp ovanför. Handfat och vägghängd. WC. Ytterliggare ett badrumsskåp finns på väggen. Badrummen har blivit stammbytta i början av 2000-talet.

ÖVRIGT / BRF

TELE/INTERNET
Fastigheterna är anslutna till ComHem. Som alternativ till det har även fiber från Telia dragits in i alla lägenheter.

FÖRRÅD & TVÄTTSTUGAN MM
Till lägenheten hör ett källarförråd ca 4 kvm. Det finns tvättstuga (Två tvättstugor, på Allévägen 13 samt Trädgårdsvägen 17, även en mattvätt på Trädgårdsvägen 17), lägenhetsförråd, matförråd och cykelförråd i källaren Till medlemmarnas förmån finns den stora gröna innergården där både grillplats och ett flertal möbelgrupper finns att tillgå

NÄROMRÅDE & KOMMUNIKATIONER
Området ligger lugnt och naturnära med endast några minuters gångavstånd till pendeltåg och affärer eller upp till motionsspåren.

Läs gärna på föreningens egen hemsida:
http://www.brfolofsgarden.se/

Länk till VR-Tour: http://bit.ly/Trädgårdsvägen11

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 598 kr Inkl. Värme, VA, Kabel-TV

Driftskostnad

7 644 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 640 kr
Försäkring: 2 004 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Kostnad för hushållsel och hemförsäkring tillkommer. Kostnad varierar mellan bolagen och hushållets storlek och vanor. Kontrollera detta för egen del.

Andel i föreningen

0,9702%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enl. överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1960

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 oktober 2018
Energiklass: -
Energiprestanda: 136 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Övra Runby 2:179

Förening

Namn

Brf Olofsgården

Om föreningen

Föreningen bildades år 1960 och består av 104 st lägenheter. Det finns 19 st garageplatser (litet ca 420 kr/mån, mellan ca 550 kr/mån och stort ca 790kr/mån. Det finns 66 st p-platser med elstolpe, hyra ca 190/mån. Separat kö till både garage och p-plats. Det finns tvättstuga, lägenhetsförråd, matförråd och cykelförråd i källaren. Kabel-TV från Comhem ingår och bredband finns att tillgå från samma leverantör. Som alternativ till det har även fiber från Telia dragits in i alla lägenheter. Till medlemmarnas förmån finns den stora gröna innergården där både grillplats och ett flertal möbelgrupper finns att tillgå. Området ligger lugnt och naturnära med endast några minuters gångavstånd till pendeltåg och affärer.
Kostnadsfri hemförsäkring i 2 månader från Trygg-Hansa ingår.

Föreningen har rätt att ta ut en pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande. Köparen debiteras 2,5% av basbeloppet i överlåtelseavgift.
Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Trygg-Hansa via Adeförsäkring. I försäkringen ingår ansvarsförsäkring för styrelsen, skadedjursförsäkring och även tilläggsförsäkring för bostadsrättshavare (observera att denna ej ersätter hemförsäkringen).
Ta gärna del av föreningens senaste årsredovisning för mer information.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

104

Antal hyresrätter

5

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

Tv & bredband genom Comhem.

Parkering

Det finns 19 st garageplatser (litet ca 420 kr/mån, mellan ca 550 kr/mån och stort ca 790kr/mån. Det finns 66 st p-platser med elstolpe, hyra ca 190/mån. Separat kö till både garage och p-plats.

Renoveringar

2000-2004: Stambyte/Badrumsrenovering (inkl nytt elsystem).
2001: Taken läggs om.
2006: Renovering av fasader, balkonger och fönster byts.
2007: Nytt ventilationssystem, till-och frånluftsventilation (elektrisk avkännare av takfläktar)
2012: Ny lekplats på innergården.
2014: Föreningen uppdaterade sin lekplats. Sandlåda har installerats på innergården. Belysning av innergården.
2015: Kodlås installerat i portarna.
2016: Renspolning av köks- och badrumsavlopp.
2017: Omasfaltering av yttergården, utökning av antalet parkeringsplatser.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja.

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Kontaktperson

Anette Hofvander

Övrigt

Föreningen har rätt att ta ut en pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande. Köparen debiteras 2,5% av basbeloppet i överlåtelseavgift.
Ta gärna del av föreningens senaste årsredovisning för mer information.

Om området

Runby

I Runbyområdet består av en god blandning mellan villor, bostadsrätter och hyresrätter. Runbyskogen i området har belysta skid- och motionsspår för den som vill ha nära till naturen.

Kommunikation

På nära promenadavstånd ligger pendeltåg- och busstation och på ca 30 minuter kan man nå både Stockholms Central och centrala Uppsala med pendeltåg. Arlanda flygplats när man på va 10 minuter med tåget. Nära till busshållplatsen.

Närservice

I Runby finns det matvarubutik, frisör, kiosk, bageri, apotek samt restaurang och vårdcentral. Väsby Centrum nås genom ca 20 minuters promenad och här finns ett brett utbud av butiker och restauranger.

Förskola, skola och fritidshem finns i Runby. Se ytterligare information på Upplands Väsby kommuns hemsida. Gymnasieskola finns vid stationsområdet.

Karta

Hör av dig till Anna-Carin Nilsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad